9 fantastiske skovcampingpladser med billeder

Skovcamping er en spændende oplevelse, uanset om du er sammen med din familie eller endda alene. Der er noget ved at sidde omkring en lejrbål i naturen, gå på drivved og vælge for at starte en brand og vågne op til fugleopkald, der mætter din sult efter eventyr. Der er flere nationale skovcampingpladser i hele USA. Alle nationalparker har områder, der er adskilt for ivrige campister og naturelskere. Vær tæt på naturen, se stjerner og klar himmel og nyd skovlivet, som det skal være! Her er en liste over ni fremragende skovcampingpladser, som du kan benytte.

skovlejrplads

Skovcampingpladser med billeder:

1. Wallowa Whitman National Forest, Idaho og Oregon:

skovcamping

Denne skov har mange forskellige campingpladser. Moss Springs skoven campingplads ligger omkring skoven Rt. 6200 og har et stort antal foderboder. Campingpladsen Spool cart er et skovområde med et stort antal vilde roser. Birdtrack Springs -campingpladsen har en stille pool og ligger i nærheden af ​​Lostine Guard -stationen. Denne skov giver dig spektakulære steder med forskellige typer blomster. Du kan nyde naturen, når den er bedst.

2. Uwharrie National Forest, North Carolina:

Uwharrie National Forest, North Carolina

Den bedste campingplads her er pilespidsen. Det er åbent året rundt og har plads til både telte og autocampere. Campingpladsen har moderne toiletter og brusebad og er lidt mere bekvem end en almindelig jungle campingplads. Det er relativt billigt i betragtning af den fantastiske oplevelse, det tilbyder. Den består af en enkelt ansporing og to sløjfer. Den største af de to kredsløb er til RV’er såvel som telte, mens den mindre er en skovklædt region, der kun kan rumme telte. Hvis du vil planlægge en rejse med din familie, så er dette stedet. Denne skov er behagelig at bo og også veludviklet af de nationale skovtjenester i USA.

3. Uncompaghre National Forest, Colorado:

Efterårets høst

Campingpladserne her er Sunshine campingpladsen, Divide Fork campingpladsen, Silver Jack campingpladsen og Beaver Lake campingpladsen. Alle disse campingpladser er stærkt skovbevoksede med træer som asp, gran og en undervisning af vilde blomster og andre høje træer, så de ligger meget tæt på skovenes campingpladsoplevelse. Udsigten på hvert websted er spektakulær, og de vigtige faciliteter er op til mærket. Uncompahgre National Forest i USA dækker omkring 955229 hektar i deltalande i det vestlige Colorado. Naturskøn dykning, sky -måder er de bedste rekreative programmer, du kan nyde.

4. Tuskegee National Forest, Alabama:

Tuskegee National Forest, Alabama

Denne skov har ingen udpegede campingpladser til skovbrug, men der er flere campingpladser til rådighed. Det giver dig en autentisk smag af det vilde. Skovtjenesten forvalter dyrelivet og rekreationen i denne region. Bartram -stien, der er til stede her, er en national rekreationssti. Der er to damme til stede her, der gør det muligt for campisterne at fiske. Det er den mindste nationale skov i USA Mange udendørs aktiviteter understøttes af denne skov, i modsætning til andre skovcampingpladser

5. Trinity National Forest, Californien:

Trinity National Forest, Californien

Regionen sport mange skov campingpladser, hvoraf den ene, Deerlick Springs campingplads giver dig flere egnede campingpladser. Jorden strækker sig mellem to åer og dyrker adskillige overhængende Douglas grantræer. Det har en fantastisk udsigt over bjergene omkring det. Denne National Forest blev introduceret i 1907. Hvis du vil nyde vandsport, er dette stedet at vælge.

6. Tongass National Forest, Alaska:

Berømt skovcampingplads-Tongass National Forest, Alaska

Denne skov dækker et stort landområde og har dermed mange gunstige campingpladser og er blevet veludviklet til dette formål. Den sidste chance campingpladsen har Ward Lake trail og mange creek side visninger. Campingpladsen er en stor sløjfe med gammel vækst hæmlock, or og sitka grantræer omkring den. Tongass er opkaldt efter Tongass -gruppen af ​​Tlingit -folket, der beboede de sydligste områder i det sydøstlige Alaska. Tongass skov giver den bedste oplevelse af naturlig jungle campingplads ophold.

7. Tombigee National Forest, Mississippi:

Berømt skovcampingplads-Tombigee National Forest, Mississippi

Davis Lake campingpladsen her byder på malerisk udsigt over hårdttræ og fyrretræer, der spreder sig over Davis Lake. Dyrelivsoplevelsen gør også dit ophold sjovere. Tombigbee National Forest’s navn stammer fra floden Tombigbee. Owl Creek Mounds spreder sig over hele skoven.

8. Tonto National Forest, Arizona:

Berømt Forest Camping Grounds-Tonto National Forest, Arizona

Campingpladsen Windy Hill her har mange steder værd at besøge i og omkring det. Det fungerer som en fremragende campingplads og rummer både autocampere og telte. Det har endda legepladser for børn. Der er fem forskellige pas til rådighed for posten. Daglige pas og årskort er også tilgængelige for at nyde dette skov campingplads.

9. Hvide bjerge i Maine og New Hampshire:

Berømte skovcampingpladser-hvide bjerge i Maine og New Hampshire

Der er flere campingpladser i skovene i denne region. Alle disse steder tilbyder betagende udsigt og en stor portion natur. En af sådanne campingpladser for skovbrug er bassin. Det ligger i nærheden af ​​byen Gorham. Campingpladsen ligger øst for St. Rt. 113. Jorden er en riveformet sløjfe, der omslutter løvtræer og bassin-dammen. Campingpladsen åbner dog på de fleste sæsoner og er ikke åben hele året rundt. Bjergkæderne i de hvide bjerge dækker kvartalsstaten New Hampshire.

At stirre på stjernerne og månen med dine kære ved siden af ​​dig i naturen er en af ​​de mest ekstraordinære oplevelser. Du kan helt flygte fra den digitale verden til et fjerntliggende sted, som giver en spektakulær placering at opdage. Oplev en udendørs ferie, der er forskellig fra luksushoteller: det er en spændende oplevelse. Brug denne omfattende viden om nationale skovcampingpladser og nyd naturen som den er. Håber du kan lide denne artikel og lad os vide din feedback i kommentarerne herunder.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Vil det være sikkert at besøge det vilde liv? Kan jeg når som helst besøge skovene til camping?

Svar: Ja. Alle skovcampingpladser varetages af National Forest Service. Nationale skovcampingpladser er udstyret med sikkerhedsfunktioner, og patruljeringen udføres regelmæssigt for at sikre campisters sikkerhed. Men nej, alle skovcampingprogrammerne kører muligvis ikke hele året rundt. Der er specifikke tidspunkter for specifik skov alt efter klimaet.

2. Kan jeg tage på skovcamping sammen med familien? Hvad er faciliteterne at forvente?

Svar: Hvorfor ikke? Du skal opleve campingpladsen sammen med din familie eller endda gå alene er en stor oplevelse at værne om. Der er nogle steder, hvor du kan vælge, hvor de nationale skovcampingpladser har faciliteter som toiletter, legeplads for børn osv. Nogle har dedikerede pladser til telte og autocampere separat. Nogle har også muligheder for solenergi.

3. Hvilken type pas vil være der for indrejse?

Svar: Der er mange typer af pas som dags- og årskort. Selvom dagskort er den bedste værdi for pengene, nyder almindelige campister mere af årlige eller flerdagskort, der omfatter en region eller en bestemt skov. Der er interagency -pas, hvis du vil besøge mange skovcampingpladser på tværs af landet, og hvis du kvalificerer dig, er seniorbureaus interagency -pas også en god værdi. Der er også et særligt pas til børn.