9 fantastiske sommerlejre i Indien i 2021

Sommerlejre er en fantastisk måde at få børn til at lege og lære på en sjov måde! Sommerlejre i Indien er specielt tilbøjelige til at udvikle færdigheder og opbygge evner. Sommeren er det perfekte tidspunkt for aktivitetslejre og sammenkomster. Børn udvikler en følelse af uafhængighed væk fra hjemmet og lærer at blive udadvendte. Det er en af ​​de bedste måder at lære nye ting på og udforske sig selv. De får endda en ny gruppe venner og finder ud af deres færdigheder og baggrunde, da de laver mange forskellige aktiviteter ved at give sig selv mulighed for nye ting bortset fra de almindelige ting, der gøres hjemme og på skolen. Sommerlejre afholdes hvert år i store i Indien byer. Denne artikel viser 9 af de bedste lejre i forskellige byer.

Bedste sommerlejre i Indien med detaljer:

1. Kriya Yoga Samsthan:

KRIYA YOGA SAMSTAHN har regelmæssigt gennemført årlige sommerlejre siden de sidste 19 år. Instituttet gennemfører generelt lejre i en mega -skala og er en kæmpe succes hvert år. Børnene nyder virkelig tiden og vender tilbage begejstrede og energirige tilbage til deres forældre.

sommerlejre i indien

 • Alle former for aktiviteter som åndelige, fitnessrelaterede, eventyrlystne og underholdningsrelaterede udføres på disse lejre for at holde deltagerne forkælet og underholdt.
 • Denne lejr foregår generelt på et eller andet sted nær byen Hyderabad.
 • Lejren gennemføres i anden halvdel af april eller første halvdel af maj, når sommeren er på sit højeste, og alle børnene har deres sommerferie i gang.
 • Sommerlejrene afholdes for børn mellem 8 og 16 år.
 • For gebyrer relaterede spørgsmål, ville det være bedst at komme i kontakt med instituttet på dets websted.

Adresse:  Kriya Yoga Samsthan, hovedkontor: 2-2-23/37/A, D.D.Colony, Bagh Amberpet, Hyderabad, Andhra Pradesh, INDIEN.

Kontakt nr .: +91 40 27422006, +91 40 9392106014

Fax: +91 40 9392033555,

E -mail: [email protected]

2. Creya -læring:

Målene for dette læringsprogram er Introduktion til konstruktionsteknik, Designets art, Arkitekturhistorie og arkitektoniske former, Teamarbejde, problemløsning, kreative færdigheder, Journalisering, skriftlig og talt engelsk, Hands on Proficiency.

Creya -læring

 • Denne sommerlejr udfører forskellige aktiviteter, der inspirerer børnene til at innovere, udtrykke deres indre, kode ting, animere objekter og få mange andre facetter frem i dem.
 • Lejren udføres kun på de registrerede kontors lokaler.
 • Denne lejr udføres for to aldersgrupper af børn. Den første er for børn i aldersgruppen 6 til 9 år, mens den anden slags lejre afholdes for børn mellem aldersgruppen 10 til 15 år.
 • Lejren gennemføres i en periode på 6 til 7 dage i 2 sessioner, det vil sige morgen og eftermiddag. Desuden er der flere partier af lejren, der gennemføres om sommeren i april og maj.

Adresse: 7/A, vejnummer 12, MLA Colony, Banjara Hills, Hyderabad, Andhra Pradesh, kontaktnr .: +91 9618054515, websted: www.creyalearning.com

3. Wildlife Summer Camp Frolic Boonies nær Bangalore:

Dette er en dyrelivs- og eventyrlejr med en fantastisk blanding af kunst, natur og videnskab. Deres motto er enkelt og enkelt at konvertere nutidens passion for morgendagens erhverv. Fokus er givet på at tildele aktiviteter til børn baseret på deres interesseområder.

Wildlife Summer Camp Frolic Boonies i nærheden af ​​Bangalore

 • Aktiviteterne på denne lejr omfatter enkle aktiviteter som at se en fugl bygge sin rede, fange farverige fisk fra en frisk å, udforske månen med et teleskop, rafting på åen, der løber gennem skoven, vælge krabberne fra de nederste huller, undersøge de små bugs med et simpelt mikroskop, forfølgelse forbinder dyr med sine fodspor, vove sig ind i skoven for at konstatere det store røde egern, der rækker den anden vej op, rejser ind i den dybe jungle for blot at konstatere de vilde dyr i deres egne omgivelser, indsamle tør ild træ fra junglen og tilberede din mad, bygge søde meget små køleskabsmagneter, style den flydende chokolade, mens du støber dem til former, bor i små telte og bambushytter, tiltrækker møl med letvægts og honning og et væld af andre aktiviteter.
 • Lejren udføres forskellige steder, der er håndplukket af ledelsen efter at have sikret, at børnene kan have det sjovest og også få et sikkert miljø.
 • Denne lejr er beregnet til børn i aldersgruppen 8 til 16 år.
 • Lejren udføres generelt i en periode på 5 til 6 dage.
 • Gebyrerne for lejren afhænger også af lejrens placering og rejseudgifterne.

Adresse: Sted nr. 1, BNK Avenue, Bag Bank Avenue, Babusapalya Horamavu Banaswadi, Coconut Grove Layout, Hormavu, Bangalore, Karnataka

Kontakt nr .: +91 9448476888

Websted: www.frolicboonies.com

4. Multi-Sport Camp-forskellige steder:

Denne sommerlejr er Indiens mest anerkendte multisportsprogram, der ikke kun har til formål at lære barnet sport, men også at gøre barnets første introduktion til sport mindeværdig og spændende.

Multi-Sport Camp-Forskellige steder

 • Der udføres flere aktiviteter og sportsgrene i disse lejre, der dækker 9 forskellige typer spil, der spilles med bolde.
 • Lejren foregår forskellige steder, hvor instituttet er baseret.
 • Lejren gennemføres dagligt i en periode på 3 uger. Hver dag får barnet 2 timers sjov sport og aktiviteter.
 • Lejren udføres for børn i aldersgruppen 2,5 til 8 år.

Adresse: Sporty bønner.

Kontaktnr .: Sophia – +91 98413 07716, +91 44 66044763.

E -mail: [email protected]

5. ABSPL SOMMERCAMP:

Dette er en unik lejr, hvor der gives mere koncentration til undervisning i begreberne Mental Arithmetic System. Det traditionelle værktøj til ABACUS bruges til den korrekte hjerneudvikling, intelligensens sæde, der bidrager til at øge hastighed og præcision, mental kapacitet, koncentration, sensorisk aktivitetsevne & fotografiske hukommelsesfærdigheder, der mekanisk fører til en studerendes højere præstationer i uddannelsesfag. Regning er ekstraordinært afgørende for at opbygge et solidt uddannelsesgrundlag for unge.

ABSPL SOMMERCAMP

 • Der udføres flere aktiviteter for at holde deltagerne engageret og underholdt på samme tid, når begreberne bliver undervist i dem.
 • Lejren er placeret på de registrerede kontorer i Somajiguda, Hyderabad.

Adresse: ABSPL SOMMERCAMP, 6-3-1089/1/2/1, ved siden af ​​Villa Merry College, Raj Bhavan Rd, Raj Bhavan Quarters Colony, Somajiguda, Hyderabad, Telangana 500082

Kontaktnummer: +91 40 2332 7372

Websted: http://www.icmas.info

6. Fire Flys Summer Camps @ Bangalore:

Denne lejr har en tendens til at bekymre sig om dem, der brænder for at tage en enorm interesse i at berige barndommen. Derfor er fakulteterne her langt varierede erhverv og felter.

Fire Flys Summer Camps @ Bangalore

 • De udfører lette aktiviteter, der giver børnene mulighed for at finde ud af, røre ved, føle og lugte og udmærke sig i en spredning af ting. Da børn har nysgerrighed efter at finde ud af nye ting, gør teamet på lejren den enkleste og bedste brug af dette.
 • Lejren udføres for flere aldersgrupper af børn – 3 til 5 år, 5 til 7 år og 8 til 12 år
 • Lejren udføres flere steder hvert år fra 09:30 til 12:30

Adresse: 457, Jayanagar 4th T Block, 11th B Main Road, Koramangala 4 Block, Koramangala, Bangalore, Karnataka

Kontakt nr .: +91 90368 55400

Websted: http://www.fireflys.in/camps

7. Robotics Summer Camp @ Tech Knowledge Education Chennai:

Videnskabens fremtid tilhører kunstig intelligens. Alt inden for verden sker ved hjælp af robotter. Ethvert arbejde udført af en robot eller et system udføres mere præcist og inden for et meget hurtigt tidsrum. Pædagoger inden for teknisk viden inden for formidling af STEM (videnskab, teknologi, teknik, matematik) baseret hovedsageligt AI -coaching for universitetsstuderende. De STEM-baserede hovedsageligt AI-læringssystemer skaber læringsvidenskab fascinerende og sjovt fyldt. Det konstruktbaserede hovedsageligt læringssystem hjælper eleverne med at forstå videnskabelige ideer, når de bygger automatiseringsmodeller.

sommerlejre i indien

 • De udfører forskellige aktiviteter for at sætte børn i stand til at forstå og opleve robotik og bygge små robotter i et sjovt miljø.
 • Der er flere partier af lejren gennemført om sommeren i delstaten Chennai.
 • Disse lejre varer i cirka 2 til 3 timer hver dag i en periode på 10 dage mellem den 16. marts og den 15. maj hvert år.
 • Lejrene udføres for børn i forskellige aldersgrupper, og opgaverne tildeles i overensstemmelse hermed.

Adresse: 3 /7, II Main Road, Indira Nagar, Adyar, Chennai, Tamil Nadu

Kontakt nr .: +91 44 3221 3000

Websted: www.techknowledge.in

8. Advaitam Child Enrichment Center, HSR layout, Bangalore:

Advaitam giver den enkleste i skolens læringsordning til at hjælpe dit barn med at lægge mærke til deres fulde potentiale af lærere og yderligere infoværktøjer. Vores prisvindende berigelsesprogrammer er tilgængelige på hverdage (efter skole) og weekender året rundt.

sommerlejre i indien

 • Til sommerlejren har de forskellige programmer som unge forskere, skak, juniorforskere og historiefortælling, taleprogram, fantastisk kunst: tegning og maleri, håndværk-o-mani, origami og quilling, håndskriftværksted, fonetik og læseaccelerator for begyndere , stavemester, dans freestyle &Bollywood -stil, Math Genius, abacus starter junior, drama teater og personlighedsudvikling, shloka klasser, småbørns legetid osv..
 • Lejren gennemføres i april og maj måned i 5 dage om ugen fra mandag til fredag. Faktisk afhænger dagene af den type, der selvfølgelig er valgt.
 • Generelt er en session maksimalt 120 minutter fra 14.00 til 16.00, men det afhænger igen af ​​det valgte kursus.
 • Lejren er åben for alle aldersgrupper af børn efter først til mølle -princippet

Adresse: 867, 25th Main Rd, Sector 1, HSR Layout, Bangalore, Karnataka

Kontakt nr .: +91 9880063970

Websted: www.advaitam.in

9. Sangeet Sadhana School of Music and Art:

Med 20 års undervisningserfaring tilbyder de Bhajan klasser, Carnatic Music klasser, Fløjte klasser, Guitar klasser og mere! De er specialister i hindustansk musik og vokalmusikklasser i Bengaluru.

Sangeet Sadhana School of Music and Art

 • De afholder undervisning for forskellige aldersgrupper. Et barn lige fra 4 år kan begynde at lære vokal såvel som instrumental musik her.
 • De afholder forskellige workshops og lejrer for at få musikeren ud i hver af deres deltagere. Træning gives til mennesker, der er gudbegavede, mens der er separate kurser for mennesker, der ikke er så begavede, men har iver efter at lære musik.

Adresse: Hus nr. 720, 9. hoved, Koramangala 4. blok, vartegn- i nærheden af ​​Maharaja Restaurant, Bangalore, Indien- 560034.

Kontakt nr .: +91 91529 03572

Websted: https://www.sangeetsadhana.org/

Disse sommerlejre vil sikre en spændende sommer for dig og din elskede. Børnene vil nyde sommerlejre og vil helt sikkert lære noget med sjov i sommerferien. Børnene lærer at være uafhængige og opbygger tillid til dem ved at være ude af den velkendte cirkel. Denne sommerlejr for børn i Bangalore giver forskellige aktiviteter og grund til at udforske dem og finde forskellige muligheder i fremtiden. Dette er en alder, hvor man kan udforske ting og få nye venner og udfordre sig selv til at vedtage et nyt miljø. Disse sommerlejre vil holde dig i live i sommer!

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Hvad er aldersgruppen for lejre for børn?

Det afhænger af, hvilken lejr du vælger, og hvis ungen er lille, kan du vælge boliglejre, der er tilgængelige mange steder, og for ældre børn er der også udendørs lejre. Alle lejrene adskiller sig fra aldersgruppen efter campusens bekvemmelighed, nogle tilbyder måske kun børnelejr, og andre kan tilbyde voksenlejre.

2. Leverer du førstehjælpskasse?

Ja, vi leverer førstehjælpsbarn med grundlæggende behov, men vi har ikke nogen specifik medicin, hvis et barn er allergisk over for noget. Men når vi tager på en udendørs tur i byen, har vi alle former for medicin, som et barn kan have brug for ved regelmæssig skade, og en læge eller sygeplejerske med os.

3. Hvilken slags tøj skal et barn have på, når hun er på camping?

Barnet skal bære afslappet og behageligt tøj som jeans og en t-shirt, mens han er på camping, da han vil kunne trække mere ud af lejren og nyde. Det smarte tøj kan irritere ungen, og de nyder måske ikke lejren og udfører aktiviteterne ordentligt.