9 interessante sommerlejre i Chennai for børn i 2021

Sommeren er her! Og takket være sommerlejrene, for vores børn er engageret i ferien! Sommerlejre i Chennai afholdes mellem april og maj. Disse lejre giver et ekstra kig ind i tingene bortset fra akademikere, da børn i skoletiden kun bliver trætte af skole- og undervisningsaktiviteter. Som forælder ville det være svært for dig at sende dit barn væk, da sommeren er den eneste tid at tilbringe med dine børn. Men sommerlejr for børn i Chennai forbedrer endda barnets evne til at gøre noget og få dem til at lære nye måder at få deres ting gjort uafhængigt og mere selvsikkert. De udforsker sig selv ved at lave en anden type aktiviteter på sommerlejren, herunder at tage sig af Moder Natur, dans, svømning, kunst, videnskab, maleri, følelsesmæssige og fysiske evner, sproglig tale, robotteknologi osv. Denne artikel viser ni sommerlejre, du kan gå til denne sæson med dit barn

9 bedste sommerlejre i Chennai med detaljer:

1. Hansel & Gretel Kids Play Center:

Med et fascinerende navn hentet fra de berømte eventyr, der er en del af hvert barns repertoire; Hansel & Gretelbørn (H & G) skiller sig ud som et legehus/børns aktivitetscenter, der har til formål at møde hvert barns drøm og hver forældres hjerte. Belastet med mange varianter af underholdning i, det er et fascinerende legehus på enhver måde, uden den farlige heks!

sommerlejre i chennai

H & G har et dejligt ligetil motto: “hvor som helst børn er børn …” Formålet med dette legecenter er ikke at være en “vuggestue”, et fakultet eller en dagpleje. Det er placeret som et sjovt drømmehus, hvor børn slipper deres fantasi ud og opdager sig selv i deres eget tempo. I sidste ende er H.&G handler om at bygge de tre C’er hos børn: KREATIVITET, KARAKTER og TILLID. Tag dine børn med til Hansel & Gretelbørn – “legetøjsstedet”. Du vil være glad for, at du sandsynligvis gjorde det.

 • Aktiviteter: – De har mange aktiviteter for børn som håndværk, historiefortælling, abacus, dans, fonetik, historietid, yoga, håndskrift, teater.
 • Aldersgruppe: – Minimumsalderkriterierne er tre år og derover for børn at vælge enhver aktivitet.
 • Adresse: – www.hanselandgretel.in, Jagadambal St, Thiyagaraya Nagar, Chennai, Tamil Nadu, 098 40 431549
 • Hvor tid og gebyrer: – Tidspunkter kan variere afhængigt af aktivitetsvalget og varigheden af ​​den. Selv stedet kan variere i henhold til aktiviteten er valgt, ligesom teateraktivitet kan udføres uden for campus.

2. Kriyativekidz sommerlejr:

Hos Kriyative Kidz har de en tendens til at indgå partnerskaber med familier, pædagoger og mennesker, der bekymrer sig om børn, for at skabe en verden, uanset hvor vi har tendens til al befrielse til at være vores sande og bedste selv blandt livlige, fredelige, kunstneriske & omsorgsfællesskaber. Deres sommerlejre og kategorier bruger magien og kraften i kunstnerisk læring til at hjælpe børn med at manifestere denne verden. Deres mission: At implementere deres vision med straightness og opfyldelse udover overkommelige priser for alle kategorier af personer.

sommerlejre i chennai

 • Aktiviteter: – De tilbyder gode aktiviteter som håndskrift, sjov og fitness, troldmand og magi, gymnastik, yoga.
 • Aldersgruppe: – 2 til 14 år med børn kan komme her for at nyde gode aktiviteter.
 • Adresse: – www.kriyativekidz.com, 6/22, II cross street, Ragava reddy colony, Ashok Nagar, Chennai, Tamil Nadu, 044 2474 4623
 • Hvor tid og gebyrer: – Tidspunkter og sted og gebyr kan variere, når du vælger forskellige aktiviteter efter alder eller valg.

3. Kodayil Thamizh Kondattam:

Denne organisation er kendt for professionel læring af tamilsk kultur, sprog og udvikling. Denne sommerlejr for børn i Chennai bruger den praktiske, visuelle og teoretiske metode til at undervise. Hvis du er interesseret i at lære dit barn tamilsk, så er dette sted perfekt til det, da de lærer meget tålmodigt til begyndere eller endda udlændinge.

Kodayil Thamizh Kondattam

 • Aktiviteter: – Denne camo inkluderer sjov at lære tamil, traditioner, at spille gamle spil; nyd kormusik på forskellige centre i Mandaveli, RA Puram, Velachery, OMR, Vadapalani, Saligramam, Valasaravakkam, Perambur, Kolapakkam.
 • Aldersgruppe: – Da det er en udendørs lejr fra byen, anbefales det til børn i alderen 10 til 18 år
 • Adresse: – Thamizhmozhikoodam, Kontakt 92821 3333, 90928 90459, 044-42109486, E-mail: [email protected]
 • Hvor tid og gebyrer: – Tidspunkter og sted og gebyr kan variere, når du vælger forskellige aktiviteter efter alder eller valg.

4. Sporty Bean Camp:

Denne sommerlejr i Chennai er et multisportsprogram for børn. De introducerer børn til populære boldspil. De fremmer en sund livsstil og fysisk kondition hele livet. De byggede tillid, koncentration, sportslige værdier og social interaktion hos børn med det vidunderlige miljø omkring. De er forskellige ikke i måden ‘hvad de gør’, men ‘hvordan de gør’.

 • Aktiviteter: – Introduktion til børn til fodbold, cricket, tennis, volleyball, rugby, hockey, baseball, basketball, golf på steder som Adyar, OMR, Anna Nagar, ECR, Velachery, Mylapore
 • Aldersgruppe: – De tror på at lære børnene på et meget tidligt tidspunkt i deres liv på omkring 1,5 år til 8 år. Grundalderen for børn.
 • Adresse: – Sporty Beans, Kontakt [email protected], 044-66044763, Email: [email protected]
 • Hvor tid og gebyrer: – Sportsbønnelejren fås udendørs som navnet selv siger. Tidspunkter og sted og gebyr kan variere, når du vælger forskellige aktiviteter efter alder eller valg.

5. Robotics Summer Camp @ Tech Knowledge Education Chennai:

Videnskabens fremtid tilhører AI. Alt inden for verden robotiseres. Robotter har fundet deres metode til at producere biler til emballering af pickles. Rutinemæssige manuelle opgaver udføres af robotter i et meget blink. Virksomheder anvender Man Minimum og Machine til de fleste metoder. Teknisk viden Uddannelsespionerer inden for formidling af STEM (videnskab, teknologi, teknik og matematik) hovedsagelig baseret på AI -coaching for universitetsstuderende.

Tech Knowledge Education Chennai

De STEM-baserede hovedsageligt AI-læringssystemer skaber læringsvidenskab fascinerende og sjovt fyldt. Det konstruerede hovedsageligt læringssystem hjælper eleverne med at forstå videnskabelige ideer, når de bygger automatmodeller. Programmerne leveret som inprogrammeret AI-program i teknologiske vidensaktiverede fakulteter og som når college-aktivitet i Tech Knowledge Education’s studentaktiviteter centrerer sig over Bharat og i udlandet.

 • Aktiviteter: – Robotmekanisme, avanceret robotik, robotelektronik og robotmission.
 • Aldersgruppe: – Aldersgruppen 5 og derover kan deltage i denne lejr.
 • Adresse: – www.techknowledge.in, 3 /7, II Main Road, Indira Nagar, Adyar, 2nd Main Rd, Indira Nagar, Adyar, Chennai, Tamil Nadu, 044 3221 3000
 • Hvor tid og gebyrer: – Tidspunkter og sted og gebyr kan variere, når du vælger forskellige aktiviteter efter alder eller valg.

6. Robotsommerlejr i Chennai- Arobot- En afdeling for BABA Research:

Erhvervelse af information, færdigheder og kompetencer som følge af undervisningen opnås gennem coaching. Coaching har specifikke mål om at øge ens evne, kapacitet og ydeevne. Kunstig intelligens kan være en reel blanding af alle grene af teknik. Her sikrer coaching eleverne at forstå de videnskabelige love/principper og grundidéer på en meget} meget let måde gennem vores standardiserede coachingmetodik.

Robotsommerlejr i Chennai

Enkeltpersoner bemærker nydelse ved at lære selv de sofistikerede ideer om kunstig intelligens & videnskab med rig entusiasme & sjovt. Vores kurser er designet på en måde, der understøtter styringen & analyse af videnskabsmanden. Alle kurserne er skabt, så de passer til alle mennesker, de gerne vil. Denne individuation i info adskiller sig fra andre. I instrueres ingen monterede eller færdige dele (Lego -sæt). KURSER – Science Skills, Technology Skills, Engineering Skills, science Skill.

 • Aktiviteter: – Robotmekanisme, avanceret robotik, robotelektronik og robotmission.
 • Aldersgruppe: – Aldersgruppen 5 og derover kan deltage i denne lejr.
 • Adresse:- www.arobot.in, Vellalar Street, Adambakkam, Near St.Thomas Mount Railway Station, Over Union Bank of India, Chennai, Tamil Nadu, 044 4359 5695
 • Hvor tid og gebyrer: – Tidspunkter og sted og gebyr kan variere, når du vælger forskellige aktiviteter efter alder eller valg.

7. Kangaroo Kids Club & Børnehave:

Kangaroo Kids Education Limited (KKEL) er et firma, der er forpligtet til at være banebrydende i paradigmeskiftet i indisk uddannelse. Junction ensretter af Lina Ashar, den visionære specialist, KKEL indleder en livmoder-til-grav kærlighed til læring hos sine studerende. Det afviser konceptet om, at den samme læringskundskab er sød nok til alle børn. I stedet er KKEL hovedfokus på at tilpasse læring, idet man skal huske på, at hvert barn er eksklusivt og lærer andet. Det giver en holistisk uddannelse understøttet af en banebrydende model.

Kangaroo Kids Club & amp; Førskole

 • Aktiviteter: – De giver kognitiv udvikling, sprog- og læsefærdighedsudvikling, grovmotorisk udvikling, fysisk udvikling, integrering af teknologi til at forstærke læring, kreativ og æstetisk udvikling.
 • Aldersgruppe: – De tilbyder viden til 1,5 til 5,5 års børn.
 • Adresse: – kkel.com, Kalki Nagar Main Rd, AGS Colony, Velachery, Chennai, Tamil Nadu, 098 41 311117
 • Hvor tid og gebyrer: – Timingen for børn er i næsten 2 timer og 5 dage om ugen. Gebyrerne kan variere afhængigt af den mulighed, du vælger til klassen.

8. Tasmin’s Summer Camp for Kids:

Denne sommerlejraktiviteter i Chennai giver børn en kortvarig nydelse af 20 dage med sjove aktiviteter. Den vil støde på mange typer forskellige aktiviteter i løbet af denne periode og opbygge tillid.

 • Aktiviteter: – De giver børn en masse aktiviteter som maleri / tegning / farvelægning, håndværksfremstilling, smykkefremstilling, udendørsaktiviteter, pyntedekoration, maskeindretning, kvælning, syning, salatfremstilling.
 • Aldersgruppe: – De tillader, at 5 til 10 års børn nyder denne form for aktiviteter, da yngre eller ældre børn muligvis ikke nyder meget.
 • Adresse: – Velachheri, 96000 34842, 044-4303 3862
 • Hvor, tid og gebyrer: – Timingen for børn er i næsten 2 timer og 5 dage om ugen. Gebyrerne kan variere afhængigt af den mulighed, du vælger til klassen.

9. Sommer særlige ungdomsledelsesoverlevelseslejre:

Overordnet udvikling er meget nødvendig for enkelte børn nu om dagen; barnet, der kun er fagligt sundt, overlever ikke længere jorden i den virkelige verden. Denne sommerlejr i Chennai lærer kun sådan noget til børn at overleve verden.

 • Aktiviteter: – Overlevelse psykologi, se på stress, naturlige reaktioner og forberede sig selv.
 • Aldersgruppe: – Denne lejr er for voksne, da den netop afholdes for børn, der skal træde i den virkelige verden.
 • Adresse: 98231 29439
 • Hvor tid og gebyrer: – Timingen for børn er i næsten 2 timer og 5 dage om ugen. Gebyrerne kan variere afhængigt af den mulighed, du vælger til klassen.

Kom og hyg dig på disse lejre til sommer! Du og dit barn vil helt sikkert blive lindret af stress og få noget viden i denne korte varighed. Dit barn vil være mere begejstret for aktivitet og ikke være som andre børn, der sidder derhjemme og spiller videospil eller bliver ved med at spise alle somre. For at holde kroppen i form skal du være aktiv, og din natur vil helt sikkert blive passé don til dit barn. Tilmeld børn til nogle sommerlejre i Chennai for sjov og læring.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Hvad er varigheden af ​​sommerlejren?

Svar: Det afhænger af den aktivitet, du vælger for dit barn. Varigheden kan variere fra dag til dag aktivitet eller og aktivitet i fem dage i træk. Hvis du vælger en udendørs sommerlejr, dvs. ud af byen, så kan perioden variere fra 10 til 20 dage.

2. Leverer du førstehjælpskasse?

Svar: Ja, vi leverer førstehjælpsbarn med grundlæggende behov, men vi har ikke nogen specifik medicin, hvis et barn er allergisk over for noget. Men når vi tager på en udendørs tur i byen, har vi alle former for medicin, som et barn kan have brug for ved regelmæssig skade, og en læge eller sygeplejerske med os.

3. Vil barnet være i stand til at kuppe op med lærernes hastighed?

Svar: Ja, vi har uddannet lærere, og alle vil sørge for, at de får hvert barn til at udføre aktiviteten i deres eget tempo, da hvert barn er anderledes og har en anden kaliber. Hovedideen er at undervise børnene og ikke lærere, så lærerne vil lære dem i deres eget tempo.