Alkuperäiset kissakalusteet – anna kissallesi enemmän hauskaa ja rauhaa!

kissan huonekalut kissan seinälauta

Uskomattomat kissakalusteet, jotka tekevät kissasi onnelliseksi

Hyvällä tuulella tai ei, rakastamme kissoja. Onko se totta? Luonne, joka muuttuu jatkuvasti, on juuri se, mitä monet ihmiset rakastavat näissä eläimissä. Saavutat suuren menestyksen vain heidän kuvillaan ja heidän kanssaan otetuilla videoilla.

Jälkimmäisistä on pidetty tuhansia kertoja ja ne jaetaan myös sosiaalisissa verkostoissa. Kissojen ei tarvitse olla mitään erityistä. Olet vain oma itsesi.

Mutta jokaisella hauskalla on hintansa. Kissat voivat myös pilata huonekalumme leikkiessään. Paras tapa välttää tämä on omistaa oma. Siksi kissan huonekalut ovat tärkeitä. Usko meitä, kissoilla on myös maku. Kissan huonekalujen on oltava riittävän houkuttelevia ja leikkisiä houkutellakseen pienten eläinten huomion.

Tyylikäs integroitu hiekkalaatikko

kissan huonekalujen sivuseinän reiät

Ennen kaikkea niiden on oltava hyvin mukautettuja lemmikkiemme tapoihin. Ensinnäkin kissan huonekalujen tulisi tarjota mahdollisuus, että kissat voivat teroittaa kynsiään. Mikään kappaleista ei saisi olla poikkeus. Lisäksi ne olisi tehtävä materiaaleista, jotka näyttävät jotenkin enemmän tai vähemmän hyviltä myös tämän toimenpiteen jälkeen. Tämä on niin tärkeää, koska kissan huonekalut ovat lopulta kotona sen jälkeen. Et halua nähdä rumia paloja ympärilläsi??

Hyvälaatuiset kissakalusteet ovat kalliita, mutta sen arvoisia. Ne ovat osa kasvatusta. Niitä ovat luoneet suunnittelijat ja myös eläintenkasvattajat. Ne auttavat sinua tekemään kissan arjesta puhtaan nautinnon.

Hauska haikissamökki

kissan huonekalut kissan talon huopa kala

Huonekalut, joissa on integroidut kissa -tilat

Joskus ihmisten ja kissojen huonekalujen väliset rajat hämärtyvät. Suunnittelijat yhdistävät ne. Lopulta syntyy käytännöllisiä ja ergonomisia ratkaisuja. Voit integroida paikan sivupöydälle lasin alle tai sohvalle, josta kissa löytää parhaan paikan. Oikealla materiaalilla ja oikeilla koulutusmenetelmillä se pääsee perille.

Kissat rakastavat piiloutua minne tahansa

kissan huonekalut yöpöydän yöpöydän reikä

Muita tämän tyyppisiä huonekaluja ovat hyllyt ja kaapit, joita käytetään kissojen sisällä. Sopivilla rei’illä voit päästä helposti sisään ja ulos. Kissat rakastavat piiloutua pimeisiin paikkoihin. He rakastavat viettää aikaa siellä.

Pienikokoiset huonekalut

Voit myös tehdä pienen jäljitelmän huonekalusta, jota kissat rakastavat joka tapauksessa. Se voi olla pieni sänky, joka näyttää aivan kuin todellinen ihmisen sänky. Tee myös asianmukaiset peitot.

Raikas tuoksu houkuttelee eläimiä

kissan huonekalut minisänky kissan sänky

Kiipeilyasemat

Monet kissakalusteet toimivat myös kiipeilyasemina. Se voisi olla monimutkainen kissapuu, mutta on monia muita ideoita esimerkiksi hyllyjärjestelmän muodossa. Asetat kiipeilyaseman seinälle, kattoon tai pylvään ympärille. Luonnollisten vaistojensa vuoksi kissat nousevat joka tapauksessa. Toivottavasti tällaisista kiipeilyasemista huolimatta et edes käytä kaappiasi kerran! Se ei olisi hyvä kokemus!

Perusta ihana kiipeilyvaltakunta rakkaillesi

kissan huonekalut puiset tikkaat

Viileä kukkateline minimalistiseen tyyliin integroidulla kissatalolla

kissa huonekalut kukka seistä kissa talo

Kissaystävällinen kirjahylly

kissan huonekalut kirjahyllyt portaat

Rottinki on täydellinen päiväunille

kissan huonekalut sohvapöytä rottinkikansi lasi

Puhdasta rentoutumista

kissan huonekalut roikkuu portaat puu köydet

Kotini – linnoitukseni!

kissan huonekalut puuputki kissan sängyn lämmitys

Värikkäitä munataloja söpöille kissoillesi

kissa huonekalut kissan sänky muna

Tauko nojatuolin alla

kissa huonekalut kissa sänky piilossa nojatuoli

Joten tunnet olosi lämpimäksi ja turvalliseksi

kissan huonekalut kissan talon turkis

Nauti vapaa -ajasta parina

kissan huonekalut keinupöytä kissan sänky puu

Leikkiä ja nukkua, nukkua ja leikkiä

kissa huonekalut seinätalon portaat

Tämä on paras tapa teroittaa kynnet

kissan huonekalujen pehmeä tyyny kynsien naarmuttamiseen