Löydä oikeat huonekalut helppohoitoisille lemmikeille

helppohoitoiset lemmikit sohva puupehmustetut koirat

Helppohoitoiset lemmikit ja niihin liittyvät huonekalut

Jos rakastat lemmikkejä ja haluat myös luoda upean suunnittelun, älä usko, että tämä on mahdotonta. Koska se ei vain ole totta. Tilan järjestäminen, jossa sekä sinä että lemmikkisi viihtyvät, ei ole utopia. On varsin realistista luoda sellainen.

Tämä on täysin mahdollista, varsinkin kun on kyse helposti hoidettavista lemmikeistä. Tämä sisältää tavalliset kissat ja koirat, joiden kanssa olimme tottuneet elämään monta vuotta sitten.

Huonekalut, jotka eivät pilaannu helposti

Ilmeisin tehtävä olisi löytää huonekalut, joita lemmikit eivät voi helposti naarmuttaa ja tuhota. Harkitse metallia, betonia ja komposiittia. Niille kaikille on ominaista pitkä kestävyys. Nykypäivän suunnittelussa nähdään yhä kauniimpia ja tyylikkäimpiä esimerkkejä. Mutta älä ajattele, että sinun pitäisi ehdottomasti tehdä ilman pehmeitä puukalusteita. Varmasti sinun on käytettävä aikaa ja tietoa opettaaksesi lemmikkejä, joita heidän ei pitäisi. Tämä olisi mahdollista oikeilla keinoilla.

Seungji Munin eläinystävällinen sohva

helppohoitoinen lemmikkieläinten sohvapuun verhoilu

Seungji Munin innovaatiot

Seungji Mun on moderni korealainen suunnittelija, joka on viime aikoina panostanut paljon huonekalujen luomiseen, jotka ovat unelma sekä ihmisille että useimmille helppohoitoisille lemmikeille. Ne ovat monessa paikassa yksinkertaisia, mutta idea on nerokkaat tilat, joissa lemmikit voidaan majoittaa. Löysimme tuoleihin ja pöytiin kiinnitetyt matot todella kiehtoviksi. Älä kadehdi ystäviä, jotka voivat nyt rentoutua siellä?

Koirasi tuntuu erityisen hyvältä

helppohoitoiset lemmikit Seungji Mun sohva puinen koiratalo

Puhdasta koiran hauskaa

helppohoitoinen lemmikki sohva kissa koira

Rakkaus luontoon

Koichi Futatsumata

Rakkaus luontoon vallitsee enemmän poliittisen ja maantieteellisen maailmankarttamme idässä kuin lännessä. Tämän todistavat suunnittelijat, jotka tässä osassa maailmaa omistavat niin paljon rakkautta asumiselle yhdessä helposti hoidettavien lemmikkien kanssa. Loistava esimerkki ovat Koichi Futatsumatain integroidut aurinkotuolit. Jälleen: Etkö haluaisi olla tämän pienen eläimen sijasta??

Koichi Futatsumata lepotuolipöytä

helppohoitoinen lemmikki sohvapöytä Koichi Futatsumata kissa

Kissasi viihtyy erityisesti siellä

helppohoitoiset lemmikit sohvapöytä lepotuoli punottu kissa

On hämmästyttävää, kuinka lakoninen ja toimiva voit olla. Katso, miten säilytät kadehdittavan mukavan asenteen helposti hoidettaviin lemmikkeihin samalla?

Sama voidaan sanoa Lycs Architecturen Ruan Haosta.

Hän käyttää myös yksinkertaista menetelmää. Massiivipuiset huonekalut toimivat hänen töidensä perustana. Näihin rakennetaan sitten reikiä ja tunneleita. Lemmikkieläimet voivat helposti päästä eroon siitä. Tämä on taatusti hauskaa sekä heille että omistajille!

Ruan Haon hurja Tunel -pöytä

helppohoitoiset lemmikit Ruan hao kissapöytä

Upea piiloon

helppohoitoinen lemmikki kissapöytä ruan hao

Tunnet olosi todella turvalliseksi siellä

helppohoitoiset lemmikit Ruan hao kissapöytä

Hyödyllinen estetiikka

helppohoitoiset lemmikit Ruan Hao pöytä

Ja vielä enemmän hienoa muotoilua helppohoitoisille lemmikeille ja vähän taidetta

Jos tarkastelet tarkemmin, voit tehdä monista lemmikeistä yksinkertaisia ​​oikean muotoilun avulla. Tämä logiikka toimii oppaana monille suunnittelijoille, jotka kehittyvät tässä suhteessa. Tämä koskee esimerkiksi Emily Wettsteinia.

 Hän näyttää meille, kuten monet hänen kollegansa, että helppohoitoiset lemmikit voivat myös olla loistava tilaisuus upealle koristetaiteelle.

Emily Wettsteinin loistava pöytä

helppohoitoiset lemmikit emily wettstein kissapöytä

Tuoretta ruohoa kävelylle

helppohoitoiset lemmikit emily wettstein pöytäpuu ruoho

Kissan taulukko yksityiskohtaisesti

helppohoitoiset lemmikit emily wettstein istutti ruohoa

Outo putkisohva kissoille

helppohoitoinen lemmikki kissa koira tunel putki sohva

Viihtyisä riippumatto koirille ja kissoille

helppohoitoinen lemmikki lepotuoli riippumatto koira