ONE -kissapuu – ainutlaatuinen muotoilu ja täydellinen ergonomia

katzenbaum katzenenturm on yksi minimalistinen minimalistinen kissakaluste

Anna kissallesi enemmän mukavuutta ja onnea!

Jos haluat pitää kissan asunnossasi, voit tuskin välttää kissapuun ostamista. Kissat löytävät aina paikan kynsien teroittamiseen. On parempi, jos teet sen missä haluamme.

Mutta siitä se ongelma vasta alkaa. Valitettavasti useimmat raapimispylväät eivät näytä siltä, ​​että haluaisit laittaa ne olohuoneeseesi. Mutta niistä ei ole mitään hyötyä varastotilassa, koska kissat haluavat olla siellä, missä “heidän ihmiset” ovat.

Kissan torni THE ONE ratkaisee tämän ongelman erittäin tyylikkäästi ja hyvännäköisesti.

Hän on todellinen kissapuu. Kissat voivat kiivetä sisälle ja ulos, heillä on monia piilovaihtoehtoja. Se tarjoaa heille näköalapaikan ja suojaisia ​​nukkumis- ja lepopaikkoja.

kissa puu kissa torni ergonomiset kissan huonekalut

Samaan aikaan THE ONE -kissakalusteet ovat todellinen huonekalu modernilla muotoilulla. Se ei vain sovi moderniin kodin sisustukseen, vaan myös parantaa sitä. ONE on katseenvangitsija. Monipuolisen ja avoimen muotoilunsa ansiosta se näyttää erilaiselta joka kulmasta. Se toimii suunnitteluobjektina, tilanjakajana ja katseenvangitsijana. Ei turhaan, että se sai Plus X -palkinnon suunnittelusta, laadusta ja toiminnallisuudesta ja valittiin Vuoden tuotteeksi 2016/17.

Kissakalusteita on saatavana 2 kokoa: koko L tavallisille kissaroduille ja vaihtoehto XL suurille kissaroduille, kuten Maine Coon tai norjalaiset metsäkissat. Kotitaloudet, joissa on yli 2 kissaa, nauttivat myös XL -kissatornista.

kissa puu kissa torni kissa huonekalut antrasiitti tyylikäs muotoilu

Suunnittelukissapuut on valmistettu tukevista MDF-levyistä ja päällystetty naarmuuntumattomalla lakalla. Täällä voit valita valkoisen tai antrasiitin väliltä, ​​mutta asiakkaan pyynnöstä myös erikoisvärit ovat mahdollisia. Saatavana on myös massiivipuuta, joka on valmistettu vaaleasta mäntypuusta. Tärkein komponentti ovat sisalipeitteet, joita on tällä hetkellä saatavana 3 eri värissä (luonnollinen, hopea ja musta). Laadukkaat sisalmatot on liimattu lujasti sisä- ja ulkopuolelta kissatorniin ja tarjoavat kissoille suosittuja raaputuspintoja.

yksi kissa torni moderni muotoilu valkoinen

Tämä suojaa muita arvokkaita huonekaluja. Kissat voivat harrastaa suosikkiharrastustaan, raapia, leikkiä, nukahtaa tai katsella ympäristöään ja olla silti lähellä rakkaitaan.

Katzenturmin idea tuli nuorelta sveitsiläiseltä arkkitehdilta. Hän kehitti kissatornin omalle kissalleen. Saksalais-sveitsiläinen pari otti myöhemmin kissapuiden tuotannon ja myynnin haltuunsa. Sillä välin he ovat muuttaneet Espanjaan ja tuottavat moderneja kissapuita pienessä tehtaassa Etelä -Espanjassa.

Voit tilata ne kätevästi Internetistä katzenbaumdesign.de, ne toimitetaan suoraan kotiisi huolintatoimiston kautta kaikkialla Euroopassa.

linnoitus kissa huonekalut kissa puu kissa torni yksi

 kissa puu kissa torni valkoinen katzenbaum katzenenturm yksi moderni kissan huonekalut  katzenbaum katzenturm the one white modern design tilaa kissakalusteet verkosta   raapiminen torni kissa puu raapiminen post yksi  kissa puu kissa huonekalut verkossa valkoinen kissa torni yksi