Puhuva koira Stella oppii puhumaan kaikupohjan avulla

Monet koiran vanhemmat tietävät jo, että heidän lemmikkinsä kommunikoivat heidän kanssaan. Mutta mitä he oikein yrittävät meille kertoa? Puhepatologi Christina Hunger työskentelee nyt 18 kuukauden ikäisen koiransa Stellan kanssa selvittääkseen asian. Hän on jo huomannut, että puhuva koira Stella tykkää jakaa viestejä hänen kanssaan, esimerkiksi kun hän on väsynyt ja haluaa ottaa nokoset, kun hänellä ei ole vettä kulhossaan, kun hän haluaa leikkiä tai mennä puistoon ja paljon enemmän. Kaikki tämä on mahdollista erikoiskaiuttimen kautta. Kun Catahoula / Blue Heeler -yhdistelmä haluaa puhua, hän painaa sanoja vastaavia painikkeita. Christina tallensi tämän etukäteen ja ohjelmoi sen laitteeseen.

Rakastajatar Christina Hunger ja hänen puhuva koira Stella

Puhuva koira Stella oppii puhumaan kaikuluotain stella ja christina puistossa

Puhuva koira Stella oppii puhumaan ja pitää siitä

Stella käyttää kielitaitoaan jo useita kertoja päivässä. Eräänä päivänä pentu huokaisi etuovelta ja käveli ylös ja alas. Rakastajatar oletti aluksi, että hänen täytyi mennä ulos. Sen sijaan Stella meni soundboardiin, kirjoitti “Want Jake Come” ja seisoi sitten oven edessä.

Kun Christinan sulhanen Jake tuli kotiin muutamaa minuuttia myöhemmin, Stella hyppäsi laitteen luo, painoi heti “Happy” ja antoi itsensä hyväillä.

Ongelmanratkaisu on toinen asia, jossa puhuva koira Stella on erinomainen. Eräänä päivänä Stella yritti sanoa “Ulkona”, mutta vastaava painike oli rikki. Sen sijaan, että panikoisi tai painaisi painiketta toistuvasti, hän muutti pyyntönsä “Ei. Auta apua! ”Ilmoittaa Christinalle, että hänen painike ei toimi.

Stella myös muokkaa viestiään, jos hänestä tuntuu, ettei häntä ymmärretä. Kerran Stella kertoi mestarilleen kolmella eri tavalla, että hän haluaa mennä leikkimään. Ensin Stella sanoi “Tule pelaamaan”. Kun omistajat eivät tulleet pelaamaan, hän lisäsi lisätietoja ja sanoi “Outside Play Love You”. Lopulta hän sai mahdollisimman tarkan ja sanoi “Park”.

tule pelaamaan!

Puhuva koira Stella oppii puhumaan kaikupohjan kautta. Stella sanoo tule

Puhuva koira Stella oppii puhumaan kaikupohjan kautta Stella haluaa pelata ja sanoo sen

Uskomattomalla nartulla näyttää myös olevan hauskaa kommunikoida suullisesti ihmisten kanssa. Kerran Stellan ja Christinan leikkiessä hän alkoi menettää kiinnostuksensa, lakkasi jahtamasta lelujaan, meni soundboardiin ja sanoi: “All Done Want Bed”. Stella kaatui sängylleen ja haukotteli. Hän kertoi syyn lopettaa pelaamisen ja seuraavan aikomuksensa. Hänen olisi ollut paljon helpompaa vain pysähtyä ja makuulle kertomatta miksi.

Pelataan palloa ulkona!

Puhuva koira Stella oppii puhumaan käyttämällä kaikupohjaa stella sanoo pallo

Puhuva koira Stella oppii puhumaan kaikupohjan kautta. Stella sanoo pallon ulkona

Mitä luulet koirasi haluavan kertoa sinulle??

Puhuva koira Stella oppii puhumaan erityisen soundboard -stellan ja soundboardin kanssa

Kuinka monta sanaa Stella voi oppia??

Christina Hunger työskentelee puhepatologina 1 ja 2 -vuotiaiden lasten kanssa San Diegossa. Monet näistä lapsista käyttävät myös mukautuvia työkaluja kommunikointiin. Nälkä alkoi opettaa Stellan sanoja, kun narttu oli noin 8 viikon ikäinen. Pentu tietää nyt vähintään 29 sanaa ja voi yhdistää enintään viisi sanaa lauseeksi tai lauseeksi.

Christina aikoo jatkaa Stellan uusien sanojen opettamista ja haluaa opettaa myös muita koiria puhumaan. Hän dokumentoi Stellan edistymistä blogissaan Sanojen nälkä ja heidän Instagram. ”Ajattelen, kuinka tärkeitä koirat ovat ihmisilleen. Kuvittelen vain kuinka syvälle sidos voi mennä. “

Kuinka monta sanaa Stella voi oppia? ?

Puhuva koira Stella oppii puhumaan kaikuluotain stella ja nainen christina nälkä

Noin 36 000 vuoden kuluttua voimme vihdoin ymmärtää ihmisen parhaan ystävän

Puhuva koira Stella oppii puhumaan käyttämällä kaikupohjan stellaa ja soundboardia ulkona