9 bedste læbestiftstip

Den rigtige læbestift kan gøre eller ødelægge dit look helt, og den rigtige farve kan helt sikkert få dig til at se helt feminin og glamourøs ud, men at finde ud af den rigtige farve er en opgave i sig selv. Selv efter du har formået at gøre det, lader problemer som fjerning, blødning og fading dig bare ikke prale af de lækre læber. Jeg er helt sikker på, at I alle har stået over for et af disse spørgsmål på et tidspunkt, men du behøver ikke bekymre dig mere om dem, for i dag vil jeg dele nogle meget enkle tricks for at slippe af med disse problemer og få dem glamourøse Her er de 9 bedste læbestiftstip til dig.

læbestift tips

1. At finde den rigtige farve på læbestift er et af de mest almindelige problemer, de fleste står over for. I det mindste når det kommer til lyserøde, er det bare at smile for at finde den skygge, der passer bedst til dig. Den perfekte pink nuance til dig er omtrent den samme farve som dit tandkød.

2. Med vintre lige rundt om hjørnet er jeg sikker på, at alle er glade for at prøve nogle dybe blommer og kirsebærrøde, men husk på, at dybe mørkerøde kan få tynde læber til at se tyndere ud. Så hvis du har tynde læber, i stedet for at gå efter en bærbaseret rød, skal du vælge en lys orange-rød, da de skaber en illusion af fyldigere læber.

Bedste læbestiftstip 3

3. For at sikre, at pigmentering af læber ikke kommer i den måde, læbestiftets sande farve viser sig på dine læber, skal du bare pryde læberne med en lille smule foundation eller concealer, inden du påfører læbestiftet.

4. Touch-ups er en smerte især når du er en travl dame. For at sikre, at din læbestift ikke falmer hele dagen, skal du følge disse tre enkle trin:

  •  Brug en serviet til at tørre dine læber, efter at du har påført det første lag læbestift
  • Før du påfører et andet lag, skal du tage en ventilatorbørste og anvende en lille mængde gennemsigtigt pulver på dine læber.
  • Følg dette med endnu et lag læbestift og klat og pulver igen, hvorefter du kan anvende det sidste stryg af den smukke farve.

5. Cremede og blanke læbestifter har en tendens til at bløde, men for at imødegå, at du simpelthen har brug for en læbeforing. Rul spidsen af ​​læbeblyanten i din håndflade for at varme den og omrids dine læber med bløde linjer for at give dem en lille definition. Få dine læber til at se mere fyldige ud ved at beklæde lidt uden for din naturlige læbe linje. Du kan også fylde hele din læbe med læbeforingen, da dette vil give din læbestift noget at klæbe til og sikre, at læbestiftet ikke bløder eller ryger hele dagen.

Bedste læbestiftstip 5

6. Arbejde med læbestifter, læbestifter og lipgloss kan vise sig at være en vanskelig opgave for begyndere. For at sikre, at du får pæne linjer og fuldstændig dækning, mens du forer dine læber, skal du slappe af dem. Ved påføring af læbestifter eller lipgloss skal du åbne din mund lidt og sige ‘åh’, da det hjælper dig med at nå hele læbeoverfladen.

Bedste læbestiftstip 6

7. Ikke alle er vi født med lignende Angelina Jolies perfekte pout, men skabelse af en simpel ombre -effekt kan hjælpe dig med at snyde dig til det. Påfør en lysere nuance af læbestift på midten af ​​læbernes læbe og en mørkere nuance på ydersiden. Dette trick får dine læber til at se tykkere ud, end de rent faktisk er.

8. Når du har en meget fed læbefarve på, bliver det vigtigt, at de holder sig fra tænderne. Tag din pegefinger og pop den i midten af ​​din mund som en slikkepind, så læberne omgiver den i en “O” -form og trækker fingeren ud. Gentag dette også for siderne. Det kan føles fjollet at gøre dette, men overskydende læbefarve på indersiden af ​​dine læber kommer af på din finger.

Bedste læbestiftstip 8

9. For at undgå fjerning, tag en q-tip og dypp den i løst, gennemskinneligt pulver og påfør den lige uden for omkredsen af ​​dine læber før og efter påføring af læbestift.

Bedste læbestiftstip 9

Så næste gang du vælger din yndlingslæbestift, skal du sørge for at have disse tips i tankerne for at få det bedste ud af det.