Hvordan eksfolierer læber?

Ved du, hvordan du eksfolierer læber ?. Læber er den blødeste del af vores krop, og de skal passes. Varierede vejrforhold fører til revnede eller sprukne læber. Selv medicin eller dehydrering gør det samme, og lad os se det i øjnene, ingen kan lide at se på et par revnede læber. Det kan skuffe hele dit indtryk. Til toppen af ​​det hele ville du blive ved med at bide i den hængende hud fra dine læber og gøre tingene værre. For ikke at glemme, revnede eller sprukne læber kan endda føre til blødning, og det gør ondt.

Sådan eksfolieres læber

Så det er altid en god idé at eksfoliere dine læber og holde dem hydreret uanset vejret. Eksfoliering fjerner tør og død hud, hvilket resulterer i bløde, glatte og fyldige læber. Nu er der hundredvis af kommercielle produkter tilgængelige på markedet til at eksfoliere dine læber med, men hvis du vil gå helt naturligt uden at brænde et hul i lommen, kan du vælge lette DIY muligheder.

Sådan eksfolieres læber:

I denne artikel diskuterer vi, hvordan man eksfolierer læber ?. Lad os vide alt om dem.

1. Sukker og olivenolie Scrub til eksfolierende læber:

Sukker og olivenolie skrubbe til eksfolierende læber

For dem, der ønsker at prøve hjemmemedicin, kan de lave en konsekvent pasta med tilstrækkeligt sukker og olie ved at blande dem godt. Skrub det godt på dine læber og eksfolier. Bare rolig, selvom du sluger lidt af ingredienserne, da de alle er giftfri. Når du er færdig, skylles pastaen af ​​med lunkent vand. Til sidst påføres en rimelig belægning af vaselin eller din yndlings læbepomade, og der har du dine bløde og smidige læber.

2. Exfolier læber med tandbørste:

Exfolier læber med tandbørste

En gammel tandbørste med lige og bløde børster gør altid tricket. Det fungerer som magi på læberne. Du kan enten påføre et rimeligt lag vaseline på dine læber eller lægge lidt på børsterne på din tandbørste. Gnid tandpastaen på dine læber i cirkulære bevægelser. Vær ikke for hård ved dine læber, ellers kan du ende med at forkøle dem. Når du er færdig, lad det stå på vaselin eller påfør et lag læbepomade for revnefri og rehydreret læber.

3. Sukker og honningskrubbe til eksfoliering af dine læber:

Sukker og honningskrubbe til at eksfoliere dine læber

Hvis du er en af ​​de sjældne få, der er allergisk over for olivenolie, kan du anvende denne skrubbe som en erstatning. I stedet for olivenolie bruges honning i denne skrubbe, og sukker er stadig den almindelige ingrediens. Et advarselsord, denne skrubbe har en tendens til at være sødere og klæbrigere på grund af tilstedeværelsen af ​​honning, men det gør underværker at helbrede sprukne eller revnede læber. Du kan også sætte denne skrubbe på natten over. Glem ikke at tage et køkkenrulle på dine læber, hvis du forlader krat hele natten. Fjern papirstrimlen om morgenen, og skyl skrubben af. Når du er færdig med eksfoliering, skal du ikke glemme at skifte læbepomade eller vaselin på dine læber.

4. Forbered en skrubbe med bagepulver til at eksfoliere læber:

Forbered en skrubbe med bagepulver til at eksfoliere læber

Form en grynet pasta ved at blande bagepulver med lidt vand. Når du er færdig, skal du bruge en tandbørste med bløde og lige børster til at påføre pastaen på dine læber i cirkulære bevægelser og eksfoliere. Du kan bruge en vaskeklud i stedet for en tandbørste. Skyl dine læber af og påfør til sidst læbepomade eller vaselin til fugtede læber.

5. Brunt sukker og oliescrub til eksfolierende læber:

Brunt sukker og oliescrub til eksfolierende læber

En anden simpel skrubbe, men i stedet for almindeligt hvidt sukker, lav en pasta med brunt sukker med lidt jojoba- eller vitamin E -olie og eksfolier dine læber med det. Påfør lidt læbepomade bagefter.

6. Rosenvand og glycerinskrubbe til at eksfoliere dine læber:

Rosenvand og glycerinskrubbe til at eksfoliere dine læber

Dette kan virke lidt utraditionelt, men det fungerer som magi på læberne. Lav en blanding af lidt glycerin med rosenvand, påfør det på dine læber og lad det stå natten over. Du får bløde og skinnende læber om morgenen.