Lyserøde nuancer til forskellige hudtoner

Foråret er her! Alt om denne sæson skal være med lyse farver. Så mens vi i sidste sæson valgte rosenrøde læber i denne sæson, har vores læber brug for noget TLC med pink! Det skal altid passe til din stil og dit udseende, så tænk ikke altid på fuchsier, en nøgenrosa vil også forsegle handlen. Men spørgsmålet er hvordan? Lad os godt grave ind og finde ud af det.

Den rigtige skygge- baseret på hudtoner:

Den gyldne regel er: blå betyder kølig og rød betyder varm. Så vælg en blå undertone, hvis du har en lysere hudfarve, og røde undertoner til varmere toner. Dog skal de med meget mørke hudtoner undtagelsesvis vælge mørkere nuancer. Men sidst på dagen vælger du, hvad du kan lide.

• Lyse hudtoner:

Neonlæber tilføjer en kant og ser strålende ud på blege hudtoner. Spil med din stil, og tilføj en pop til dine puckers for at krydre den et hak. Men undgå lysere pink, da det får dig til at se lysere ud, og dine læber vil blive kalket.

  • Hud med rød undertone- vælg nuancer med blå undertoner.
  • Hud med gul undertone- vælg en lidt lysere pink med en lysere blå undertone.

• Mørkere/ mørkere hudtoner:

Disse hudtoner kan lege med forskellige nuancer af pink. Simpelthen enhver farve gul undertone ville fungere godt. Men undgå lyse pink. Prøv Berry nuancer for et mere sanseligt look.

• Mørkere hudtoner:

Vælg altid en mørkere nuance med en rød undertone. Undgå mørke eller lyse undertoner ved at vælge dybere pink med røde eller blå undertoner afhængigt af humør. Undgå for enhver pris lyse farver, da de får dine læber til at ligne en ekstra vedhæftning på dit ansigt.

Den højre skygge- baseret på form af læber:

Dette er virkelig ikke så let, som du troede. Den rigtige farve får dine læber til at se normale ud og ikke for tykke eller for tynde, der giver indtryk af en fedtsugning, der er gået meget galt.

Tommelfingerreglen for denne kategori er: jo fyldigere læberne er, jo mørkere er nuancen. Men vælg altid med hensyn til hudtonen.

Den rigtige teknik:

Nej, vi vil ikke fortælle dig, hvordan det er gjort, snarere hvordan det gøres bedre i de følgende trin. Vær sikker på at du vil takke os for dine fejlfri puckers.

1. Påfør en læbestift/ almindelig foundation for at danne en ordentlig base.

2. Påfør en gennemsigtig læbeforing eller en tættest på din nuance for at sikre, at farven ikke let bløder ud.

3. Brug en blandingsbørste til at påføre læbestiften jævnt.

4. Dup det overskydende produkt ud på et silkepapir.

5. Afslut med en klar eller skinnende glans over basisfarven.

6. For at tilføje et strejf af oomph bare dup en ekstra smule glans på midten af ​​underlæben og se den skinne.

7. Sæt en finger lige ind i midten af ​​din mundhule og træk den ud. Noget læbefarve kommer ud på din finger. Dette sparer dig for pletterede tænder.

Den rigtige fremgangsmåde:

Hold tingene enkle og overdriv ikke dit look med for stor lysstyrke. Det virker sjældent, medmindre du vil ligne en rød fløjl cupcake!

Vælg en lys nuance af fersken eller beige for en rødme, da det vil fremhæve din lyserøde pout bedre.

Jo ældre du er, mere cremet skal være din læbestift. Det holder længere og med alderen bliver læberne tyndere, så cremet tekstur fungerer bedst.

Så det er en længere proces end bare at gnide en læbestift over dine læber. Men så tager alle gode ting tid. Spar lidt tid til dine perfekte læber, og resultaterne taler for sig selv.