Sådan påføres Lip Liner korrekt?

Vil du have en perfekt metode til at anvende lip liner? Hvis du synes, det er svært at anvende lip liner, er denne artikel noget for dig. Anvendelse af læbeforing korrekt kan være en tur for den mest hengivne makeupbruger. Der er masser af forskellige grunde til, at viden om at anvende lip liner er ekstremt vigtig. Da det kan forbedre slid på din læbestift, undgå farvefjerning, kontrollere farveblødninger, tilbyde flere læber definition, øge eller skjule læbeegenskaber plus få dig til at virke fantastisk. Hvis du føler, at dine læber er lige, kan korrekt anvendelse af læbeforing skabe en mere tiltalende læbeform.

Brug af lip liner skal være et ikke-forhandlingselement i din make-up rutine. Ligesom læbestift typisk er det sidste, vi anvender, kan vi være tilbøjelige til at blive lidt skødesløse ved brugen og ødelægge hele det generelle udseende.

For dem, der finder påføring af lip liner en hård, kedelig eller langvarig opgave, efter at have læst denne artikel vil du gøre det let som en professionel.

hvordan man anvender lip liner

Du kommer til at kræve et par forskellige farver på læbeindlæg. Du vil gøre brug af en læbeforing i samme tone (eller lettere) til den nuance af læbestift, som du skal bruge. Mørk læbeforing er aldrig egnet, da den i begyndelsen kan dukke op passende, ligesom din læbestift slides væk, vil du begynde at ligne et barns farvebog.

Bedste metode til at påføre Lip Liner:

Trin et:

Inden du begyndte at smøre lip liner, skal du til enhver tid give din lip liner blyant en hurtig skærpning. Dette er ikke kun for at garantere rene linjer, men eliminerer bakterier, der kan eksistere på lip liner fra tidligere anvendelser.

Trin to:

Til støtte for fyldigere læber vil denne læbeforing være nyttig til ydersiden af ​​din normale læbe linje. Udfør det omvendte (dvs. tegn lidt inde i din læbe linje) for den modstridende effekt.

Trin tre:

Begynd ved V-formen i midten af ​​din øverste overlæbe. Beregnet til et blødere udseende, kan du bygge V’en mere buet. Du vil snart opdage den form, der ser mest behagelig ud for dig. En række kvinder kan lide at understrege V -formen, mens andre kan lide at omringe den.

Trin fire:

Start ved toppen af ​​hver V; skrå blyanten nedad på tværs af din læbe linje til din mundkurve. Gør en indsats for at fastgøre ved mundvigen, før din næste læbes kolonne før næste gang.

Trin fem:

Introduktion til blyanten ved det laveste punkt på din grundlæbe, gentag i øjeblikket denne vinklede tegningsprocedure mod mundkurven.

Trin seks:

For at give en fast base til din læbestift, farve jævnt i hele din læbe skal… .. Let!

Færdig! Du er klar. Du kan nu smøre din læbestift, markere med væv også smøre på lidt lipgloss for den perfekte finish.

Tips at huske:

  •  Undgå at trække dine læber for meget.
  •  Brug blyant som en læbestift. Fyld hele læben med liner (ikke kun kanterne) tidligere end påføring af læbestift til et udseende, der varer. Linerpinde genoprettet på rene overflader, pas derfor på, at du ikke prøver læbepomade tidligere, end du påfører.
  •  Gå med din læbe farve, ellers gå lysere. Pas på, at din foring er den samme farve som ellers lysere end din læbestift. Ligesom foundation er læbeforing et skjult trin. Ingen bør vide, at du har den på.
  •  Giv fantasien om en tykkere overlæbe ved at belægge dens yderste kanter plus foregående foring på bundlæben.
  •  Du skal altid bære en læbeforing i naturlige, røde såvel som lyserøde toner.
  •  Genanvend allerede sidste sæson læbestift. Dæk dine læber med rød blyant, og dæk derefter din foretrukne sommerrosa læbestift over den for at ændre skyggen delikat.
  •  Afhjælp grænserne med et Q-tip. For at undgå en hård linje rundt om læben skal du tørre en Q-tip groft rundt om kanterne for at mindske udseendet. Husk, delikatesse er nøglen.

Fordele ved Lip Liner:-

Forbedre din læbestift:

Endelig var lip liner beregnet, så den kunne forbedre enhver farve læbestift, du har på. Lip liner arbejde i kombination med din læbestift for at bygge dine læber ser dejligt fristende ud!

Få dine læber til at se fyldigere ud:

Din lipliner definerer ikke kun formen på dine læber, men husker da jeg sagde, at det ville få dem til at se mere fyldige ud? Det virker! Umiddelbart, efter at du har påført lipliner, vil du se, at dine læber vil friske ud og #se fyldigere ud!

 Behold neutrale farver:

Når du har læbeforing på, vil du for altid gerne sikre dig, at læbeforingen faktisk matcher den læbestift, du placerer over den.

Fugt dine læber:

Før du påfører noget, skal du løbe af med fugtighedscreme på tværs af dine læber. Lad det derefter synke ned i dine læber i et par minutter, og tør alt overskydende af.

Beskriv læbeform:

En af de vigtigste ting, som lip liner virkelig kan udføre for dine læber, er at definere din læbeform. Hvis du faktisk har fulde læber, vil lip liner udføre dem fremragende, i stand, du har små læber, og med lip liner vil du se en enorm forskel!

Holder læbestift fra at bløde:

Læbestift er også blevet anerkendt for at bløde over dine læber, så du slutter af med læbestift over din mund i stedet for bare på dine læber. Så snart du anvender lip liner, stopper dette alt det! Ikke alene vil du ikke observere nogen blødning, men din læbestift venter også på!

Holder farven fra tab:

Husk, at når du anvender læbeforing, hjælper det faktisk med at opretholde din læbestift. Fint, det holder farven massivt smuk også. Uden tvivl lysner din læbestift, så længe din læbeforing er den samme farve, vil den kunne lide din læbestift plus læbestift slet ikke slides!