Sådan påføres og bruges læbestift?

Sådan bruges læbestiftDer er virkelig så mange læbeformuleringer at vælge imellem for at få dine læber til at poppe med attraktive farver. Du kan vælge mellem blanke eller matte læbestifter, tonede læbepomader, lipgloss og så mange flere. Disse læbe produkter slides af efter et tidsrum. Har du nogensinde spekuleret på, hvordan du kan få det til at vare længere? Svaret på det spørgsmål er altså – læbe pletter.

Sådan påføres og bruges Lip Stain

Læbe pletter er et must-have i en kvindes makeup kit. I stedet for at bruge en tør jell-o på læberne for at plette dem, kan du nemt bruge læbe pletter bare med et enkelt pen. De to formål med at bruge en læbe plet er

Ved at bruge en læbestift øges din naturlige læbefarve, der gradvist falder med roalderen.

En læbestift fungerer godt under en lipgloss eller læbestift for at poppe farven op.

Læbe pletter er let tilgængelige på markedet, uanset om folk kan lide dem eller ej. Og da læbe -pletter generelt er baseret på alkohol, dehydrerer det dine læber meget ofte. Husk! En læbestift er kun en base for dine læber, så for at øge den naturlige læbefarve skal du påføre læbestift eller lipgloss over toppen. Hvis du ikke er bekendt med en læbe plet og ikke ved, hvordan du bruger en, så skal du ikke bekymre dig, læs i denne artikel for at vide, hvordan du bruger en læbe plet.

• Trin et:

Du bliver nødt til at eksfoliere dine læber ved hjælp af en læbeskrubbe eller en tandbørste. Og påfør derefter en læbepomade for at fugte dine læber. Da dette er en meget vigtig læbe for at den overordnede læbe skal se smuk ud, bør du ikke springe den over.

• Trin to:

Påfør læbestift inden påføring af lipgloss eller læbestift. Hvis du vil have mere intens farve, så stryger du læbepletningen et par gange over dine læber. Og hvis du bruger en læbe blyant, læbe plet, så er det ligegyldigt, om du bruger læbe pletten før eller efter læbe blyanten.

• Trin tre:

Anvendelse af læbestift eller lipgloss er det sidste trin.

Foring af dine læber er et valgfrit trin. Hvis du bruger et mærke med maker tip, kan du altid bruge en læbe plet som en lip liner. Du kan beklæde dine læber eller fylde resten af ​​dine læber med læbestift for at få det ønskede look. Afhængig af den slags look, du ønsker til dine læber, det vil sige et dybt dramatisk look eller en ren vask af din naturlige læbefarve, skal du påføre læbernes pletter. Da himlen er grænsen her, kan du vælge, hvor mange frakker du vil påføre. Afhængigt af dit valg kan du gøre læbefarven så dyb, du vil, eller så ren som du vil.

Hvis du vil have et lidt dugigt look, kan du anvende en ren glans over pletten. Og hvis du vil have et mere ‘farvefarve’ look, så kan du vælge ikke at påføre glans over din læbe. Da smukke læber skal komplimentere dit overordnede look, bør du være forsigtig med at vælge, om du vil have et blankt og naturligt look eller et slående dramatisk look.

Læbe pletter har magt til at blive længere. Og det er den eneste grund til, at de fleste kvinder elsker at smøre læber. Hvem vil gerne tage læbestift eller lipgloss af og til for at få en retouchering?