15 Stilfulde sorte loafers til mænd og kvinder i trend

Sorte loafers er de fleste mænds vigtigste ophold. Disse slip -on sko er mest behagelige og lette at have på når som helst. De er perfekte til at køre og gå. Du kan bruge dem til formelle lejligheder såvel som fritidstøj. Disse sorte loafers kommer med glans eller glans. De kan laves i læder, patent eller fløjl. Selv ruskind loafers er en god idé.

Seneste og bedste sorte loafers i Indien:

Her er listen over top 15 sorte loafers.

1. Brede pasform sorte loafers:

Brede pasform sorte loafers

Disse sorte loafers med bred pasform er en fantastisk måde at se smart og stilfuld ud. Disse komfortable loafers er fritidstøj, som du kan bære til udflugter. Loafernes brede pasform får dig til at bevæge dig rundt i dem i en længere periode.

2. kvastede sorte loafers:

Kvaste sorte loafers

At have kvaster i dine sko får det til at se sofistikeret ud. De sorte loafers til mænd leveres med sidesøm. Dette gør loafers behagelige og fede. Denne sorte kvast loafers giver et afslappet look og kan også bruges til semi formelle lejligheder.

3. Læder sorte loafers:

Læder sorte loafers

Har et par sorte læder loafers, som du kan bære til formelt såvel som fritidstøj. Det sorte læder er skinnende og glat. Mønsteret er ganske enkelt og rent. Der er ingen dekorationer på skoen, så den er også god til kontorbrug. Du kan få disse læder loafers til en god pris.

4. Ruskind sorte loafers til mænd:

Ruskind sorte loafers til mænd

Få denne sorte ruskindsluser som fritidstøj, som du også vælger til nogle formelle lejligheder. Den sorte loafer er lavet i ruskind, og dette mønster er enkelt og stilfuldt. De slette loafers er pæne i designet og er slip on kind. Dette gør dem meget behagelige at have på.

5. Black Bow Loafers:

Black Bow Loafers

En stilfuld sort sløjfesko er, hvad du skal have på til formelle sorte slipsbegivenheder og ceremonier. De sorte patent loafers kommer i slankt og stilfuldt design. Buen på toppen af ​​skoen gør loaferne ret chikke. Disse loafers bruges kun til formelle lejligheder.

6. sorte trim Loafers:

Sorte trim Loafers

Her er nogle flotte mænds sorte loafersko, som du kan have på til formelle lejligheder. Disse sorte loafers til mænd har en trim i toppen, der er af metal. Låsen slags metalstykke er meget stilfuld og giver skoene et rigt udseende. Du kan prøve disse sorte loafers med den elegante trim i guld eller sølv.

7. Loafers med sadelrem:

Loafers med sadelrem

En af de fashionable herresko er de sorte øre loafers. Disse sorte Color loafers har et flot design øverst. Sadleremmen er syet øverst, og det giver et godt look. Du kan også bruge denne sko til formelt kontorbeklædning og møder.

8. sorte fløjls loafers:

Sort fløjl loafers

Et andet godt valg til en aften eller en formel sort slipsbegivenhed er mændenes sorte loafersko. Denne særlige sko er lavet af fløjl, og fløjlens glans kan ses i skoene. Kvastene foran tilføjer charmen ved dette par sko.

9. Sortspidsede loafers:

Sortspidsede loafers

En ny trend, der dukker op for herresko, er de spidse sko. Disse sko er ikke mænds sorte læder loafers, men lavet af laklæder. Glansen på skoene er fantastisk og ser fantastisk ud. Dette er for mænd, der er til mode og elsker at prale med deres stil.

10. Wingtip sorte loafers:

Wingtip sorte loafers

Et godt valg til semi formelle og formelle lejligheder er de sorte vingespids loafers, der er smarte. Loaferne kommer med vingespidsdesign og også kvaster. Du kan have loaferne med bare vingespidsen, eller du kan have dem med dem begge. Disse loafers er læder og har stor brugervenlighed.

11. Designer sorte loafers:

Designer sorte loafers

Disse statement sorte loafers er en vidunderlig måde at se smart ud. Loaferne kommer med designerens logo overalt. Du kan få dem i nettofløjl, og logotegnet kan sys eller broderes i guld. Designer sorte loafers er en fantastisk stilerklæring, og du kan bære dem til aftenophold og fester.

12. Driver Black Loafers:

Driver sorte loafers

Nogle loafers er gode til brug ved kørsel over lange afstande. Den lethed og komfort, som disse sko giver, er par excellence. Du kan få disse seje sorte loafers i simpelt design og bruge dem til kørsel. De giver dig god vejgreb samt komfort, mens du bruger bilen.

13. Sorte flade loafers til kvinder:

Sorte flade loafers til kvinder

Kvinders formelle sko kommer også i vidunderlige designs. Disse sorte loafers kvinder bærer er de bedste til ethvert formelt kontorbeklædning eller møde. De ser godt ud over bukser eller nederdele. Låsen øverst på loaferne tilføjer et designelement til den.

14. Nitter sorte loafere:

Nitter sorte loafers

Hvis du vil skille dig ud i mængden og skal til fest, er disse sorte fløjls loafers de bedste. Disse statement -sko har store guldspidser foran og et spænde for enden. Dette er virkelig for de modige hjerter og dem, der elsker at prale med deres stil.

15. Broderede sorte loafers:

Broderede sorte loafers

En anden måde at se snazzy på er den broderede måde. Denne broderede sorte loafer er lavet af fløjl og derefter broderet foran. Designet kan være hvad du vil, eller det kan også tilpasses. Vælg dette til en natfest eller en afslappet udflugt.

Sorte loafers findes i mange former og stilarter. De er formelle sko, der kan få dig til at se smart og sofistikeret ud. Du kan også få sorte loafers, der er til formelle sorte slipsbegivenheder. Gå ind for trendy sorte loafers med detaljer om dem til natfester. Disse loafers er kendt for deres komfort, og det er det, der gør dem så specielle.