8 legjobb hamis lófarok

Mi az, hogy egy frizura az összes elfoglalt hölgy számára, akik egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy ezt az extra percet a tükör előtt töltsék a forgalmas reggeleken. Ez a klasszikus világhírű lófarok, javítás a rossz hajnapokra vagy a sűrű reggeli menetrendre, és ebből a gondolatból ihlette a hamis lófarok műfajt, amely ma élénk és élénk piaci séma, amely hölgyek millióinak segíti a kívánt megjelenést anélkül, hogy sok tétovázás. Ezek a lófarokok különböző formákban, méretekben és egyenletes színekben kaphatók, amelyek előre elkészítettek és egyszerűek. Itt van egy lista az összes alkalomról, a hamis lófarok segített a gyönyörű megjelenésben.

Hamis ponytails frizurák nőknek:

1. Ombre árnyalatok:

hamis lófarok

Az Ombre egy új stílus, amelyet a többszínű műfaj ihletett, és amely lehetővé tenné, hogy a színek könnyen átmenjenek egy másik feltűnő színbe, megfelelő keverési vonal nélkül. Ezt általában a felső régió sötétebb árnyalata, majd egy világosabb árnyalat hangsúlyozza, és ez egy klasszikus példa arra, hogyan adhat hozzá alapvető barna és szőke ombre színárnyalatot a pónihoz anélkül, hogy ténylegesen kémiai színt választana.

2. Hercegnő fürtök:

Hamis lófarok 2

Minden alkalommal, amikor reméltük, hogy végre megkapjuk ezeket a zamatos zárakat és hercegnő -örvényeket, itt a tökéletes alkalom arra, hogy beszerezze ezt az előre elkészített, göndör lófarokot, amely nem túl hosszú, de még nem késő választani. Ez a lófarok éjfélfekete színű, gyönyörű kavargó anyaggal, amely kifejezetten elegáns és egyszerre trendi.

3. Matchy Matchy:

Hamis lófarok 3

Mindig is az volt a terv, hogy megtartsuk és közelebb vágjuk, és ezúttal ez a klasszikus példa arra, hogy egy előre elkészített hosszabbító lófarok hogyan növelheti a haj megjelenését azzal, hogy nemcsak megnyújtja a gyönyörű pónit, hanem megadja azt a sokat hiányzó hangerő és ugrálás. A legjobb az egészben, anélkül, hogy egy lélek sem vette volna észre a hamis kiterjesztéseket.

4. Hippi póni:

Hamis lófarok 4

A lófaroknak nem kell mindig primitívnek és megfelelőnek lennie, és ez az oka. Ez a szuper aranyos és divatos csípő póni hetekig megbotlik a stílusban, amíg át nem léphet egy másik frizurára, és ilyenkor, ahelyett, hogy meg kellene feszítenie a haját, csak egyszerűen az egyik ilyen hamis pónikon . A lágy hullámok, mint egy perm, kiemelik pónikat a tömeg közül.

5. Super Chic Super Sleek:

Hamis lófarok 5

Mindig nyálaztunk kedvenc sztárjainkon, akik szuper vékony és hosszú karcsú lófarokban sportoltak, és mindig örökké igyekeztünk utánozni a makulátlan eredményt, mondanom sem kell, hogy nem sikerült fenntartani azt estig. Ezért van itt az a megoldás, amely segítette kedvenc celebjét, és most neked is segít.

6. Hullámok:

Hamis lófarok 6

A hullámok mindig a következő kedvenc opcióink, közel az egyeneshez vagy a göndörhöz. Mindkettő legjobbját sportolva, a hullámok nem tűk egyenesek vagy göndörök, így lágy személyiséget tapasztalhatsz a hajadban, miközben jó hangerőt és stílust sportolhatsz. Ez a Waved lófarok hosszabb kiterjesztésekben is igénybe vehető, és mindenképpen érdemes vásárolni.

7. Braid Pony:

Hamis lófarok 7

Bár kissé túlzóak vagyunk gyakran, amikor belefáradtunk a mindennapi pónikba, egy újabb, kifinomultabb stílushoz folyamodunk, amely a második leggyakoribb frizurát, a zsinórra épülhet. Ez a fonott pónik frizurafúziója lehet a következő új hype az irodában. Csak sportolnia kell, és új életet kell adnia mindennapi copfjához. A legjobb az, ha ezt átdolgozzuk, és a reggeli ütemtervből nem kell extra időt venni.

8. Super Scrunchers:

Hamis lófarok 8

Fogalma sincs, mennyi időbe telne, amíg a kívánt permbe illeszti a haját, amely rengeteg volument ad a hajának és egymás mellett a kívánt stílust. De vajon tényleg ennyi változáson akarjuk keresztülvinni a hajunkat? Itt egy újabb találat a hamis lófarok listáján, amelyet használhat azokon a rossz hajnapokon, amikor az egyenességet egyszerűen nem lehet lezárni.