10 bedste badeværelsesloftdesignideer med billeder

Lad os være meget ærlige! Et badeværelse er den mest væsentlige del af dit hjem, men er også det mest forsømte og overset. Selvom vi investerer meget i rummets beslag og fliser, er tagdelen bestemt ikke udelukket. Hvorfor lade det ligge, når du kan koordinere det med resten af ​​dit hjem? Disse badeværelsesloftdesign tilføjer et ekstravagant look, som ikke kan opnås med dyrt tilbehør alene.

Kreative badeværelsesloftdesignideer

Hvis dette koncept ophidser dig, så har vi et hurtigt forslag! Det er altid bedre at planlægge et falsk loft på forhånd, da du skal investere lidt tid, penge og kræfter i at færdiggøre resten af ​​tingene. Dette kan også spare en masse omarbejde med hensyn til VVS. Hvis du er klar til dette, så lad os undersøge nogle af de mest innovative badeværelses -falske loftsideer for at blive inspireret!

Seneste badeværelser med falske loftsdesign i Indien:

Her er vores 10 enkle og moderne badeværelsesloftdesign med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Moderne badeværelse loft ideer:

Moderne ideer til loftsbadeværelse

Hvis du har luksus til at punge lidt mere ud på dit badeværelse, så er dette design det bedste valg! Det falske loft fungerer som en forlængelse af resten af ​​værelserne. Men i dette område er det fremhævet med den italienske marmor, der løber hele vejen fra gulv til taget. Lyse lys er fastgjort langs toppen for et førsteklasses look!

2. Små badeværelsesloftdesigner:

Små badeværelsesloftdesigner

Har du et lille badeværelse? Ingen problemer! Du kan stadig få det til at se drømmende ud ligesom denne. Væggene er smart dækket op med træfliser, der matcher gulvet. Loftet holdes rent og enkelt. Tilføjelsen af ​​en tyk LED -kant omkring det giver os en illusion af et meget lyst og rummeligt miljø.

3. Pop Plus Minus Design til badeværelse:

Pop Plus minus design til badeværelse

Geometriske lofter er altid i trend! Her er et sådant eksempel, som du kan prøve til dit badeværelse. Pop falsk loft fanger øjeblikkeligt din opmærksomhed med sit storslåede design. Der er mange mønstre i plus-minus stilarterne, som du kan vælge imellem. Tilføj lys sammen med hjørner og midtpunktet for at lyse dit værelse op.

4. Enkelt popdesign til badeværelse:

Simpelt popdesign til badeværelse

Tag et kig på dette enkle falske loftdesign til badeværelset, der er inspireret af de populære havtemaer. Mens væggene er dekoreret med små mosaikfliser, er det loftet, der hæver udseendet til et helt nyt niveau. Poploftet er designet til pænt at fremhæve badekarret og brusekabinen, hvilket forbeholder resten af ​​området til dekorationer.

5. Badeværelse Loftsfliser Design:

Badeværelse Loftsfliser Design

Hvis du vil tilføje et kunstnerisk præg til dit badeværelsesloft, skal du udskifte de konventionelle tagdesigner med faux tinfliser. Disse keramiske fliser ligner og ligner tinplader på grund af deres fabrikat og klare belægning. Disse er meget lette at installere og vedligeholde. Du kan simpelthen vedhæfte dem ved hjælp af en speciel fugemasse og bruge en glat klud til at rengøre dem.

6. Toilet Falsk Loft Design:

Toilet Falsk Loft Design

Hvem vil overhovedet komme ud med sådan et toilet? Dette flotte design giver os store indvendige mål med de unikke valg af gulv, væg og loft. Hvis du observerer nøje, koordinerer arrangementet af loftplader med jordflisernes geometri. Leddene kan skjules med stærkt lys, hvilket giver et stjernernes udseende.

7. Højloftet badeværelsesdesign:

Højloftet badeværelsesdesign

Hvis du ikke er fan af lavbundlofter, kan du i stedet gå til dette design! Det høje loft får en struktureret finish og er malet i hvidt. Dette fungerer som en perfekt kontrast til det sorte og brune interiør på badeværelset. I stedet for at tilføje tagpærer hænger en kreativ lampe fra loftet for at give optimal belysning til hele området.

8. Toilets loftsdesign:

Loftsdesign i vaskerum

Giv dit badeværelse et sofistikeret look med disse glamourøse vægfliser og loftdesign. Gulve og vægge er beklædt med marmorfliser. For at neutralisere denne effekt tilføjes et mat træpanel på taget med indbyggede lamper. Det ville være en stor oplevelse at slappe af en hård dag med et varmt vand brusebad i dette badeværelse!

9. Badeværelsesloftmaling eller farveidee:

Badeværelsesloftmaling eller farveidé

Invester mindre og få mere er et praktisk koncept, når det kommer til badeværelser. Hvis du ikke er villig til at bruge en bombe til at dekorere et område som dit toilet, kan du vælge denne smartmalede loftside. Bare forlæng den falske tagdækning eller brug spartel til at glatte din normale væg. Vælg nu en kontrastfarvet vandtæt maling og vis din kreative side med den!

10. Badeværelse Loft Decoration Idé:

Badeværelse Loft Decoration Idé

Dette badeværelse er intet mindre end en drøm! Det elegante og smagfuldt indrettede interiør i dette værelse fremhæves med loftet. Et poploft er ophængt fra rummet i en stribet stil. En række klare LED -lys løber sammen med rummet mellem sidevæggen og loftet. Tilføjelse af et par små dekorative pærer på midtpunktet skaber denne visuelle godbid!

Hvis du er en af ​​dem, der synes, det er ok at slå sig ned med et lurvet badeværelse, håber vi, at disse billeder har ændret din opfattelse. Disse unikke badeværelsesloftdesign forvandler helt sikkert dine toiletoplevelser og får dig til at føle dig overdådig og forkælet. Det er trods alt det eneste rum, der kan give dig noget meget fortjent alenetid!