10 bedste falske loftsfarveideer med billeder i 2021

Et falsk loft er et vigtigt element i din indretning og er også det første, folk lægger mærke til. Mens traditionelle falske lofter holdes i almindeligt hvidt, har de en tendens til at blive gulnede eller falme med tiden, hvilket gør dem høje vedligeholdelsesværdier. Det er derfor, mange new-age husejere viser interesse for falske loftfarveideer, som ikke kun ser anderledes ud, men også omdefinerer hele æstetikken i dine værelser.

Seneste falske loftsfarveideer

Men hvordan vælger du den rigtige falske loftsfarve til dit værelse? Enkel! Beslutningen afhænger stort set af rummets størrelse og resten af ​​interiøret. Reglen er at vælge en lysere farve til et mindre værelse og en mørkere nuance til et stort rum. Du kan endda lave en blanding af farver for at bringe den populære “poploft” -effekt ind.

Så læs med for at lære om de nyeste falske lofts farvekombinationer sammen med billeder for at vælge det bedste til dit hjem.

Seneste farvekombinationer til falsk loft med eksempler:

I dette afsnit fik vi 10 enkle og moderne design af falske loftfarver til forskellige rum og områder i dit hus.

1. Hall falske loft farvekombinationer:

Hall False Ceiling Color kombinationer

Tag et kig på dette design, der bruger de mest populære og bedste farver til falsk loft. Loftet er opdelt i tre sektioner, hvor to hvide stænger adskiller dem. Disse områder er malet med sennepsgult, som flugter med resten af ​​interiøret. Især for et lille værelse som dette giver denne kombination en varm og hyggelig stemning, uden at det får til at se klaustrofobisk ud!

2. Pop Ceiling Color Designs:

Pop lofts farve designs

Her er en finurlig poploftside, der fungerer godt til gangbroer eller mindre rum. “Color pop” -effekten kommer med de tre cirkler inde i hovedloftet, som er farvet i iørefaldende nuancer som orange, lilla, rød og gul. Selvom de er skjult inde i designet, tilføjer lys til dem deres virkelige skønhed frem mod den almindelige, hvide baggrund.

3. Gips lofts farvekombination:

Gips lofts farvekombination

Tag et kig på dette fantastiske loft udført med gipsplader. Det turkise loft fanger ikke kun vores opmærksomhed med sin pulserende nuance, men efterlader os også i ærefrygt med sit design. Dette loft er inspireret af marokkansk kunst og vil helt sikkert tage dit interiør til det næste niveau. Når du valgte dette design, skal du beholde resten af ​​dit interiør i hvidt og møbler i lysere nuancer.

4. Falske loftsfarver til stuen:

Falske loftsfarver til stuen

Selvom sort ikke er meget almindeligt, kan brug af en mørkere farve som denne give en effekt af en indhyllet følelse. Det får også dit værelse til at se mere ensartet ud og blander sømløst resten af ​​væggene med møblerne. Når du vælger denne ordning, skal du huske at beholde det resterende værelse i hvidt. For mindre værelser fungerer denne mulighed muligvis, men kan give dig en illusion af et tæt pakket område.

5. Falsk lofts farve på soveværelset:

Soveværelse Falsk Loft Farve

Hvis du er træt af hvide, så gå efter denne dramatisk anderledes farvekombination. De grønne vægge står i kontrast til et lyst blåt loft, der tilføjer dit værelse et helt nyt look. Selv møblerne er valgt til at farvekoordinere med væggene. For at tilføje et skær af neutral effekt tegnes hvide kanter på gulvet og vinduerne. Dette tema er ideelt til voksende børn.

6. Falsk loftsgrænsefarve:

Falsk loftsgrænsefarve

Grænsen for et falsk loft kaldes teknisk set kroneformning. Det er stort set holdt i hvidt for at matche det hvide loft eller i tilfælde af et malet, for at kontrastere det. Denne er en meget anden idé. Loftet og væggen er farvet i lysegrå, og den brune kant adskiller dem visuelt sammen med at fremhæve væggene.

7. Flerfarvet malet falsk loft:

Flerfarvet malet falsk loft

Gør dit barns værelse til live med dette flerfarvede falske loft. Den grønne farve er malet på bunden, der løber helt ned ad hovedvæggen. Sidevæggene er farvet i ferskenorange, som bruges på loftets dekorative elementer. For at lysne hele miljøet op, sættes en gul projektion i midten.

8. Designer falske loftsfarver:

Designer falske loftfarver

Hvis du er til ibenholt og elfenben, er dette farveskema perfekt til dit soveværelse. Den klassiske kombination af træ med hvid ser ikke bare subtil ud, men giver også en elegant appel til rummet. I dette loft er midterdelen udført i glas, hvorunder pærer er fastgjort til stemningsbelysning. Det er omgivet af træpaneler, der matcher resten af ​​det indre tema.

9. Dekorativt farvet falsk loft:

Dekorativt farvet falsk loft

Tag et kig på dette falske loft i hvidt og grønt. Hele rummet er udført i en klassisk hvid, mens pops af neongrønt tilføjes hist og her. Loftet er holdt i hvidt, men midtpunktet har et grønt dekorativt element, som skjuler ventilatorens ledninger og øger skønheden på samme tid. Du kan vælge forskellige farveskemaer afhængigt af din smag.

10. Børn farvet falsk loft tema:

Børn farvet falsk loft tema

Er dit barn til tegnefilm? Tag derefter inspiration fra således Smølfernes temarum! Det farvede falske loft har en 3D -effekt med et realistisk billede af skyer malet på baggrunden. Dette understøttes af en hvid kant, der løber ned i rummet. Du kan prøve en række forskellige temaer som Princess, Frozen, Chota Bheem etc., og prøve en lignende stil.

Det er nogle af de bedste falske loftfarvede designs til dit drømmehus. Disse billeder er sat her for at give dig en grundlæggende idé om, hvordan du kan planlægge et værelse og den slags farver, der kan bruges i det. Bed også din designer om at give dig et katalog over grundlæggende mønstre og forklare dine krav og farvevalg. Afhængigt af det kan du blande og matche forskellige stilarter og nuancer for at bringe liv i dit eget loftskoncept!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80