10 bedste loftsdesign i stuen med billeder

Stue, forhal, stue, hvad du end kalder det, er et rum, du tilbringer det meste af din tid derhjemme. Du skal sikre, at det ser godt ud og gør varige indtryk på dine besøgende også. Når det kommer til at investere i æstetikken i dette rum, kan du simpelthen ikke overse betydningen af ​​et stilfuldt tegnestue Falsk loftsdesign.

Moderne loftsdesign i stuen

Sammen med at tilføje et glam -statement til dit hjem kan et nøje planlagt loft også tjene mange formål. Det kan bidrage til energibesparelser, give dig akustisk beskyttelse og give en behagelig og hyggelig interiørfølelse. Så hvis du er på udkig efter et perfekt falsk loftsdesign til tegnestuen, skal du rulle ned for at udforske et par populære ideer.

Seneste loftsdesign i stuen:

Her er vores 10 enkle og bedste loftsdesign med tegninger til at blive inspireret. Lad os tage et kig på dem.

1. Seneste loftsdesign til tegnestue:

Seneste loftsdesign til tegnestue

Tag et kig på dette storslåede loftdesign til din stue. Blokformdesignet dækker hele længden og bredden af ​​dit opholdsområde og adskiller det fra resten af ​​rummet. Et hul loft er ophængt fra taget og fremhævet med stærkt lys. Du kan bruge midterdelen til en designerblæser eller en lysekrone.

2. Falsk loftsdesign til stue med ventilator:

Falske loftsdesign til tegnestue med ventilator

Tjek dette elegante og sofistikerede falske loftdesign til din stue. Den klassiske monotone stil har et brunfarvet interiør, herunder tagområdet. Mængdeformen holdes i hvidt for at fremhæve leddet, og resten af ​​loftet er designet i et moderne popdesign, som også rummer en stor blæser.

3. Falske loftsdesign til tegnestue med lys:

Falske loftsdesign til tegnestue med lys

Dette kongelige udseende er ideelt til store værelser med højere siddepladser. Det smukt designede loft har et ophængt popelement, der hænger fra taget. Mellemrummet imellem er fyldt med svage lys for at sætte stemningen i rummet. Bemærk, hvem de firkantede rum bruges til at rumme glaslysekroner.

4. Poploftdesign til tegnestue:

Poploftdesign til tegnestue

Hvis du er en studiolejlighed, der har et enkelt, stort værelse til alle dine forsyningsselskaber, så er denne loftteknik en god idé. Pop falsk loft udføres forskelligt i forskellige områder af rummet. Du kan bemærke, hvordan taget over siddeområdet varierer fra det over køkkenbordpladen. Dette hjælper med at foretage en klar afgrænsning uden at skulle bygge vægge imellem.

5. PVC -loftsdesign til tegnestue:

PVC -loftsdesign til tegnestue

Selvom et træfinishloft sikkert ser godt ud, kommer det med en tung pris! Det er her, PVC eller Poly Vinylchlorid gør en klar forskel. Det ligner en færdig træstam er enhver respekt, medmindre du omhyggeligt lægger mærke til det og er prissat næsten en fjerdedel af ægte træ. Du kan bruge dette materiale til at markere midten af ​​dit loft.

6. Træloftdesign til tegnestue:

Træloftdesign til tegnestue

Træ tilføjer et element af stil til ethvert hjem. Det kan isolere rummet og optimere dine energibesparelser. Dette er et rustikt træloft er en god idé at dekorere taget på din stue. Det er et enkelt arrangement af træplanker, fastgjort til midten af ​​dit falske loft. Denne let-peasy idé kan omdanne hele udseendet af dit interiør.

7. Enkelt vægloftdesign til tegnestue:

Enkelt vægloftdesign til tegnestue

Størrelsen på en stue bør aldrig være en begrænsning for indretning. Du kan gå efter denne unikke stil i loftet og matchende vægdesign for at hæve rummets skønhed. PoP falsk tag får et moderne look med tilføjelse af træ accenter. For at fortsætte temaet har sidevæggen et statement stykke i hvide faux faux lameller.

8. Luksus loftsdesign til stue:

Luksus loftsdesign til tegnestue

Tilføj et strejf af luksus til dit hjem med dette fantastiske loftdesign. Denne tagidee er lavet med en kombination af pop og gips og løfter dit interiørs udseende til et helt nyt niveau. Det forsænkede loft har en midterste T-stang, der er lavet med blank sort gipsplade. De reflekterende egenskaber ved dette element kan transformere dit hjems skønhed.

9. Stue Loftsfarve/maling Design:

Stue Loftsfarve/maling Design

Det ligner farvede falske lofter i disse dage! Brug af beroligende maling til at farve dit tag lyser ikke kun dit værelse op, men er også en økonomisk måde at forskønne dine omgivelser på. Du behøver ikke at investere meget materiale eller tilbehør med dette koncept. Vælg dog dine møbler omhyggeligt for at følge farveskemaet.

10. Tegnestue Loftsdekoration:

Loftsdekoration i stuen

Dette udsøgte loft giver dig sikkert et stiv nakke syndrom, for du vil se det hele dagen lang! Det grundlæggende falske loft får en luksuriøs fornemmelse med tilføjelsen af ​​en smukt udskåret træplade langs tagets fire sider. En lysekrone i barokstil er ophængt fra midten for et palads som en fornemmelse!

Det er nogle af de bedste loftsdesigner i stuen til at prøve! Inden vi vælger en bestemt stil, anbefalede vi dig at tale med designeren om dit budget, krav og det udseende, du visualiserer. Baseret på det kan du prøve en række modeller og endda få dem tilpasset efter din smag. Disse lofter kan koste dig en ekstra indsats og penge, men er hvert minut værd!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80