10 Seneste loftsdesign i spisestuen at prøve i 2021

Det ene sted i et hjem, som alle familiemedlemmer sidder og nyder en god tid med hinanden, er den foretrukne spisestue, der altid har været! Uanset hvor travlt vi har i vores daglige liv, er det et ritual at lægge alt væk for at nyde et lækkert måltid sammen. For at gøre denne oplevelse mere æstetisk og mindeværdig anbefaler eksperter at investere i et stilfuldt loftsdesign i spisestuen.

Seneste loftsdesign i spisestuen

I modsætning til resten af ​​værelserne, hvor lofterne mere er til indretning, tjener tagstile i en spisestue mange formål. De afgrænser klart “spisezonen” fra hovedsalen, især når der ikke er nogen fysisk opdeling. Også det behagelige design, de beroligende lys og den overordnede visuelle appel giver en hyggelig og behagelig følelse, så du får lyst til at bruge meget tid her!

Så hvorfor vente? Lad os indhente nogle af de nyeste idéer om falske loft i spisestuen, som du helt vil elske.

Moderne falske loftdesign til spisestue:

Her er vores 10 enkle og bedste loftsdesign i spisestuen med billeder at tage inspiration fra. Lad os tage et kig på det.

1. Enkelt falsk loftsdesign til spisestue:

Enkelt falsk loftsdesign til spisestue

Nedkastlofter som dette er de mest udvalgte tagdesigner til en spisestue. Det hænger fra det falske loft og ligner en hængende bar. Dette er en smart måde at skjule de grimme ledninger og andre rør i rummet for at give en ren og pæn finish. Tilføjelse af lysarmaturer på siderne forbedrer områdets æstetik.

2. Lille spisestue loft design:

Lille spisestue Loft Design

I nuværende generationshuse, især lejligheder, er det ganske almindeligt at have pladsbegrænsninger. Hvis gulvpladsen ikke er nok til at rumme et eksklusivt spisestue, kan du oprette et ved blot at ændre loftsdesignet. Tag et kig på dette billede. Gangen er omdannet til en spiseplads, med en lille ændring i bakkens loftdesign. Tilføj nogle hjørnelys og en fan og Viola! Du har en sød ny spisestue!

3. Spisestue Loft Design Med Blæser:

Spisestue Loft Design Med Ventilator

For dem, der ønsker den blæse følelse af en ventilator, uden at gå på kompromis med loftsstilen, er her et eksempel! Det forsænkede loft er holdt i helt hvidt med stærkt lys omkring panelerne. Midterrummet holdes bord nok til at rumme to loftsventilatorer og en lysekrone. Hold tagets mål på linje med spisebordets størrelse for en perfekt pasform!

4. Spisesalloft med lys:

Spisestue Loft med lys

Minder dette loftdesign dig ikke om baroktiden? De elementer, der bruges i indretningen, får et kongeligt udtryk til hele rummet. Loftet er prydet med et marmorlaminat og fremhævet med små LED -pærer. En signatur centerlampe er hængt for at forvandle hele dit udseende. Vær opmærksom på farveskemaerne og det overordnede interiørtema.

5. Pop falske loftdesign til spisestue:

Pop falske loftdesign til spisestue

Tag et kig på det smukke loftdesign i Pop. Det sekundære loft ligner en forlængelse af sidevæggen, der løber langs den modsatte retning. Det giver interiøret en moderne stemning og får dit værelse til at se mere charmerende ud. Vælg en stilfuld lampe i recessionen, og se hvordan den bringer liv ind i miljøet.

6. Gipsloftdesign til spisestue:

Gipsloftdesign til spisestue

Gør dig klar til at sige “Wow” til denne bedøver af et loft! Fra det falske loft bruges gipsplader til at skabe dette fantastiske design. Tagets hjørner fremhæves med lysarmaturer på et buet panel. Midten af ​​rummet er fremhævet med et geometrisk mønster, der kan rette dit blik længe!

7. Træloftdesign til spisestue:

Træloftdesign til spisestue

Hvis du tilføjer et strejf af elegance og rustik charme til dit værelse, er et træelement et must-have! Her er et sådant design, hvor det konventionelle Pop- eller Gipsophængte loft erstattes med et smukt træstykke. Det er pænt fastgjort inde i tagets recession og fremhævet med stemningslys. Det hule rum i midten kan rumme en hængende lampe efter eget valg.

8. Spisestue Loft Indretning:

Spisestue Loft Indretning

Hvis du har planlagt en jazzet interiør som denne, skal du vælge minimalistisk loftsdesign. Temaet her er et look af trækorn, som er generøst brugt i rummet. For at supplere denne effekt er loftet holdt enkelt, med blot et strejf af brun træ accent for at koordinere med resten af ​​rummet.

9. Spisestue Loftsmaling Design:

Spisestue Loftsmaling Design

Ebony and Ivory er et tidløst farveskema, der fungerer til enhver type hjem. Set her er en sådan idé, hvor væggene er dækket med smukt tapet i hvid farve. Møblerne er holdt i sort og brun for et varmt udseende. Det er loftet, der stjæler showet. Malet i kulsort giver en gådefuld effekt.

10. Loftsdekoration til spisestue:

Loftsdekoration til spisestue

Spis som en konge hver dag i dit eget hus! Bring en gammeldags, men alligevel kongelig charme ind i interiøret med dette træstil i vintage stil. De detaljer, der bruges på dette område, er simpelthen ude af verden. Fra den antikke, rustne lysekrone til møblerne, indretningen og andet tilbehør er alt sat sammen for at opnå dette klassedesign!

Det er nogle af de bedste ideer til loftsalg i spisestuen at passe på! Du kan tage signaler fra disse designs og få dem tilpasset efter dine krav. At tale med en ekspert indretningsarkitekt om dine forventninger kan også hjælpe dig med at planlægge bedre, både hvad angår mønstre og kvalitet samt det samlede budget. Tid til at spise med stil!