12 moderne kontorloftdesigner med trendbilleder i 2021

Dem, der tror på ordsproget, “Kontor er et andet hjem”, forstår vigtigheden af ​​veldesignede kontorlokaler. Sammen med at investere i gode møbler og infrastruktur skal du også være opmærksom på loftet! Et godt Office Ceiling Design skaber et livligt miljø og bidrager til øget medarbejderes produktivitet.

Moderne kontorloftdesigner

Hvis dit arbejdsområde stadig sidder fast med et gammelt, kedeligt udseende loft, er det på tide, at du viser disse kreative ideer til din arbejdsgiver. Denne idé forbedrer ikke kun kontorets æstetik, men bidrager til generel brandgenkendelse blandt kunder og gæster. Så lad os begynde at undersøge disse nyeste kontorloftdesign at blive inspireret af.

Sådan vælges det rigtige kontorloftdesign?

Som nævnt tidligere spiller et loft en nøglerolle for at udtrykke visionen om din virksomhed og den slags arbejde, du udfører. Så det er værd at investere lidt tid, penge og kræfter i at vælge den rigtige type til dit kontorlokale. Her er nogle tips, der kan hjælpe dig i den rigtige retning:

  • Overvej først og fremmest hallens størrelse, taghøjde, ventilation og placering af ventilatorer eller klimaanlæg. Dette kan hjælpe med en pæn indramning af grundstrukturen.
  • Hvis du har et stort samarbejdsrum, er akustiske lofter et must. De absorberer overdreven støj og afbalancerer lydstyrken i rummet.
  • Sammen med at reducere støjniveauet, hvis du også vil have et stilfuldt udseende, er nedhængte lofter, T-bjælkelofter og faldende loftdesign ideelle.
  • For et typisk falsk lofts look fungerer Gips i Paris godt. Du kan bruge den sammen med trærammer og træplanker i mødelokaler for at give isolering.
  • Gipsplader trender i disse dage, da de ikke kun bidrager til energibesparelser, men også giver dig en elegant og blank finish. Nogle af dem tilbyder også beskyttelse mod utilsigtet brand.
  • Hvis du har et lavt budget, men stadig gerne vil have et flot loft, skal du glatte din tagvæg ud og klæbe et farverigt tapet eller gå efter en stensileret maling. Disse kan tilpasses med dine mærkelogoer, virksomhedsbilleder osv.,

Bedste idéer til kontorloftdesign i Indien:

Tag et kig på disse enkle og nyeste kontor falske loft designs, som er omhyggeligt designet til at opfylde alle parametre som design, energieffektivitet, isolering osv..,

1. Seneste falske loftdesign til kontor:

Seneste falske loftdesign til kontor

Hvis du bygger et futuristisk produkt, skal din kontorsatmosfære afspejle det samme! Gå efter dette imponerende falske loftdesign, der endda dækker gangen. Det geometriske arrangement af paneler, med accentuerede lyslinjer imellem, hvilket skaber et overdådigt statement. Med et kontor som det, hvem vil hjem?

2. Falsk loftsdesign til lille kontor:

Falsk loftsdesign til lille kontor

Dette er et eksempel på et nedhængt loft, der fungerer til et lille kontor. Hele panelet er lavet af genbrugsmateriale, som har særlige egenskaber. Det kan absorbere overdreven støj, give dig den optimale belysning sammen med at skabe et smart miljø. Det er ikke alt! Alle dine grimme kabler kan skjules over den.

3. Kontormodtagelse Falsk Loft Design:

Kontormodtagelse Falsk Loft Design

Her er et usædvanligt loftsdesign til et reception i receptionen! I stedet for et almindeligt tag hænger sorte farvede rør ovenfra for at skabe denne fantastiske skabelse. Lys er arrangeret inde i disse huller for at lyse rummet op uden at afvige fra konceptet. Vi er så vilde med denne idé! Gør du ikke?

4. Pop Design til kontorloft:

Popdesign til kontorloft

Dette er igen et meget innovativt design, som kan bruges til mødelokaler eller cafeteria -led. Loftet er lavet med et akustisk net, hvorfra bikube-formede pops er ophængt. Dette ser ikke bare godt ud, men holder også rummet rent og elegant. Enkle ideer er nogle gange de lyseste!

5. PVC -loftsdesign til kontorhytte:

PVC -loftsdesign til kontor

PVC eller polyvinylchlorid er en type syntetisk materiale, som er omkostningseffektiv og yderst holdbar. Det er et økonomisk alternativ til dyre træpaneler. Tag for eksempel et kig på dette konferencelokale med loftet til kontorhytten, der er fremhævet med PVC -stænger for at give et luksuriøst udseende, samtidig med at du holder dig inden for budgettet!

6. Office Gips Loft Design:

Kontor Gipsloft Design

Gipsplader er en af ​​de mest foretrukne loftsmuligheder i boliger og erhvervsrum. Det giver et blankt look, som intet andet loftsmateriale kan matche med. Her er en sådan idé, der gør brug af gipsblokke arrangeret på en uregelmæssig måde. Resultatet er dette spektakulære show, som du simpelthen ikke kan tage øjnene af!

7. Træloftdesign til kontor:

Loftsdesign i træ til kontor

Dette sofistikerede træloftdesign er fra hovedkvarteret for det papirløse posthus i New York! Mere end de faktiske virksomheders gøremål er navnet populært for sit innovativt designede kontor. Dette er det forreste område, som er skabt ved hjælp af tynde strimler af træ. Det, der lyder som en ydmyg idé, har ændret den måde, virksomhedsrum er designet på!

8. Office Open Ceiling Design:

Kontor åbent loft design

New age -kontorer går ind for minimalisme og enkelhed. De tror ikke på hi-fi-designs og tager den smarteste vej til succes. Disse principper afspejles selv i deres kontordesign, især loftet. Den er fri for pynt, prangende lys og dyre materialer. I stedet er det åbne loft malet i sort og har lys og luftbetjeninger hængt fra det. Symboliserer dette ikke også virksomhedens tro på gennemsigtighed?

9. Fire loftsdesign til kontor:

Fire loftsdesign til kontor

Med den voksende popularitet af samarbejdsrum i byer skal designere tage højde for de forskellige krav fra hvert team. Det er her et design med fire loft kan være det bedste bud. I samme rum installeres fire forskelligt designede loftsideer for at imødekomme hver gruppe. Dette er en fantastisk måde at skabe en integreret følelse blandt forskellige arbejdsteams!

10. Vægloftdesign til kontor:

Vægloft Design til kontor

Hvem siger, at kun lofter skal se godt ud? Du kan gå efter dette anderledes koncept, hvor taget holdes slet, og dets skønhed kompenseres med trædekorationen på væggen. Dette er et godt trick til at byde dine besøgende velkommen med stil og skabe et udsagn om indgangen. Tilføj nogle sære lamper fra toppen for synligt lyst kontor!

11. Loftsdesign fra virksomhedskontoret:

Loftsdesign fra virksomhedskontoret

Det er nu muligt at opdele dit kontorgulv i sektioner ved blot at ændre loftsdesignet! Læg f.eks. Mærke til, hvordan arbejdsområdet er dækket af et hvidt nedhængt loft og mødestedet med et mørkt, malet tag. Denne teknik kan hjælpe med optimal udnyttelse af rummet uden behov for massive vægge!

12. Ideer til hjemmekontorloft:

Hjemmekontor Loftsideer

Tag et kig på dette kompakte og stilfulde hjemmekontorrum, der afspejler din klassiske smag og personlighed. Det enkle, men alligevel effektive tagdesign holdes fri for alle former for distraktioner. Det er fuldt funktionelt til at rumme læselamper, ventilationsåbninger og en centerlampe. Selv kroneformen øger rummets arkitektoniske skønhed.

Synes du ikke, at disse 12 kontorloftdesigner er fantastiske? I moderne tid, når en bog bedømmes efter dens omslag, bliver det meget vigtigt for kontorer at investere i flotte arbejdsområder. Tal bare med en designer, der kan forstå dine unikke behov og hjælpe dig med at finde det bedste indretning. Har dit kontor endnu bedre loftsideer? Hvis ja, vil vi meget gerne vide om dem!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80