12 moderne loftsdesign i træ til dit drømmehus

Uanset hvor mange moderne materialer, der har gjort et indtog i loftsegmentet, er træloftdesign fortsat dominerende på scenen. Årsagen- de er klassiske, alsidige og omkostningseffektive. Uanset om det er til en beboelsesejendom eller en kommerciel, er træ let at installere, giver akustisk beskyttelse og endda øger de samlede energibesparelser.

Moderne loftsdesign i træ

Det er ikke alt! Brug af træpaneler er meget let at installere på dine lofter og rækker langt med lidt pleje og vedligeholdelse. De er også miljøvenlige, hvis de kommer fra bæredygtige metoder. For ikke at nævne specielt om elegance og stilfuld fornemmelse, som de tilbyder til den generelle indretning! Så hvis du vil tilføre dit hjem en hyggelig og varm stemning, er det tid til at tage et kig på disse moderne idéer til design af træloftdesign.

Seneste træ falske loft designs i Indien:

Læs med for at udforske de 12 enkle og bedste trælofter med træ og billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Wooden Pop Ceiling Designs:

Loft Pop Designs i træ

Her er en af ​​de bedste nutidige træloftideer, der bruger en eklektisk blanding af Pop og træpaneler. Stilen er inspireret af de rustikke hytter, hvor tagene er udført med stærke bjælker. Du kan bemærke, hvordan resten af ​​indretningen som sidepanelerne er koordineret med det samme tema. Hold resten af ​​loftet i hvidt for at fremhæve dette koncept.

2. Træloftdesign til stue:

Træloftdesign til stue

Hvis hele dit hus kører på trætemaet, hvorfor så lade taget være i fred? Design det ved hjælp af kraftige træstammer, der dækker hele loftet. Stærke træbjælker bruges til at understøtte midterpanelerne og tilføjer en storslået charme til din stue. Brug lyse møbler til at supplere strukturen.

3. Træloftdesign til hal:

Loftsdesign i træ til hall

Dekorer din gang med et smukt loft i farvet træ. Brug af træstrimler til at dække taget kan give et overdådigt udseende til det overset område af dit hjem. Du kan planlægge på forhånd at markere lysarmaturerne for bedre synlighed i mørket. Tilføj nogle farverige accenter på væggen eller placer endda noget grønt for at højne miljøet.

4. Træloftdesign til soveværelser:

Træloftdesign til soveværelser

Tag et kig på dette fantastiske loftdesign til dit soveværelse. Et “hule” slags look er skabt med en træramme, der løber langs sengens område. Det er fastgjort til loftet og har hvide farve accenter. For at gøre din læsetid mere bekvem, er LED -justerbare pærer fastgjort til den. Du kan rotere dem efter dit ønske eller slukke dem for en god nats søvn.

5. Trævægsloftdesign:

Loftsdesign i træ

Vidste du, at det nu er en trend at matche sidevæggen med loftsmønsteret? Ja! Her er et sådant eksempel, hvor taget er dækket med en træramme, der er lavet med tyndskårne strimler. Det vandret arrangerede loft står i kontrast med et lodret arrangement på sidevæggen. Elementer som verdensure, hylder og endda små planter for at bringe miljøet til live.

6. Træ Køkkenloft Designs:

Loftsdesign i køkken i træ

Selvom mange mennesker undgår at bruge træ til køkkenlofter, foreslår eksperter, at det slet ikke er en dårlig idé! Brug af specialbehandlet træ, der er brandsikkert og fugtbestandigt, er en fantastisk måde at dekorere dit madlavningssted på. Her er et sådant eksempel, hvor taget over økomfuret er udsmykket med forvitret træ for at tilføje et rustikt præg.

7. Træloftdesign til kontor:

Loftsdesign i træ til kontor

Sammen med en god arbejdskultur spiller et velindrettet kontor også en central rolle i at holde dine medarbejdere motiverede. Her ses et moderne arbejdsområde, der har et minimalt interiør, der kan rumme træpaneler i egetræ. Taget og gulvet holdes bare og fremhæves bare med trærammen. På denne måde kan du let identificere de vigtigste områder på kontoret, f.eks. Lobbyen!

8. Træloftdesign til spisestue:

Træloftdesign til spisestue

Gør din spisetid sjovere ved at investere i en god indretning. Her ses en typisk amerikansk spiseplads, der består af trægulve og lyst interiør. Loftet gør dog hele forskellen her. Det hvide falske loft er fremhævet med store, rustikke træbjælker for at bringe en malerisk charme til den overordnede atmosfære.

9. Træloftdesign til stue:

Træloftdesign til stue

Hvis du vil oprette en moderne stue, men bruger træ på samme tid, er dette en fantastisk idé. Det smukt designede loft er fremhævet med trælaminater på sidevæggene. Den rige brune farve fungerer som en slående kontrast til det helt hvide tema-rum. Læg mærke til hvordan gulvet er koordineret med det stærkt oplyste rum!

10. Træloftdesign til butik:

Loftsdesign i træ til butik

Folk kommer til caféer og shoppingsteder, ikke kun for mad og varer, men også for unikt interiør. Hvis du vil tiltrække folk til dit center og få dem til at vende tilbage, skal du investere i et godt loft. Her ses en sådan idé designet til en madfugl, der ser lige ud af en fiktionsfilm. Det abstrakte design udskåret med træ vil helt sikkert gøre dig til en vinder hos kunderne.

11. Loftdesign i teaktræ:

Loftdesign i teaktræ

Teak er et af de dyreste og mest holdbare træ nogensinde! Især i de ældre generationers hjem var teak et fast materiale til fremstilling af vinduer, døre og endda lofter. Dette er et så smukt design lavet med robust teak, der giver indretningen en overlegen finish. Træfliseloftet i drop -stil er bestemt til at tjene dig masser af komplimenter for din unikke smag!

12. Klargjort træ falsk loft:

Klargjort træ falsk loft

Som tidligere nævnt er trælofter ret lette at installere, især hvis det er en færdiglavet model. Tag et kig på dette spisestue loft, der har et hængende træelement over siddeområdet. Du kan bestille en sådan struktur til dit værelse ved at levere de rigtige mål og krav. Baseret på den anvendte materialetype og størrelsen varierer prisklasserne. Alt du skal gøre er at fastgøre dette tilbehør på dit loft og voila! se dit værelse tage en ny form!

Det er nogle af de bedste trælofter at passe på! Inden du investerer i en, anbefaler vi dig at undersøge træets kvalitet grundigt og også sikre, at det er kemisk behandlet for at modstå insekter, fugt, vejrforandringer og endda brand. Træ i billig kvalitet undgås bedst, da de kan fjerne rummets skønhed og endda har en tendens til at blive forkælet meget hurtigt. Gå efter pålidelige mærker, og gør din investering det værd!