12 nyeste PVC -loftsdesign med billeder i 2021

Har du nogensinde hørt om PVC? Det er en type syntetisk plast, der bruges til fremstilling af små værktøjer og legetøj til døre og lofter. I nyere tid har PVC -loftsdesign vundet massiv popularitet på grund af deres iboende fordele i forhold til andre materialer. De er velegnede til både kommercielle og boligformål på grund af deres lave fremstillings- og installationsomkostninger.

Nyeste PVC loftdesign

I denne artikel vil vi diskutere mere om fordele og ulemper ved dette materiale sammen med en samling af de nyeste PVC falske loftdesigner på markedet.

Hvad er PVC -loft?

PVC står for Polyvinylchlorid, en form for plastpolymer, som fås i form af ark. Disse er skåret og designet til nødvendige former og størrelser og derefter installeret i en træ- eller metalramme, ophængt fra hovedtaget. Resultatet er et sekundært eller falsk loft lavet af PVC.

Da PVC er et masseproduceret materiale, kommer det til en relativt lav pris. Selv installationsprocessen er let og økonomisk. Når det er sagt og gjort, er de tilhørende sundhedsrisici også ret høje. Den industrialiserede PVC indeholder en række farlige blødgørere og andre tilsætningsstoffer. Disse har vist sig at have dårlige virkninger på menneskekroppen i det lange løb. Så det er meget vigtigt at overveje dette aspekt, før du investerer i design af PVC -loftspaneler til dit hjem eller kontor.

Seneste PVC -loftdesign i Indien:

Her er vores 12 enkle og moderne PVC -pladeloftdesignidéer til at prøve i bolig- og detailområder. Lad os tage et kig på dem.

1. PVC -loftsdesign til soveværelse:

PVC -loftsdesign til soveværelse

Den bedste del ved at bruge en PVC er dens uhyggelige lighed med træ. Det kan designes i enhver tekstur og finish, du ønsker. Her er et sådant eksempel, hvor PVC -plader har erstattet traditionelle træstammer. At bruge det i kombination med Pop -materiale er en smart måde at dekorere rummet på med minimal brug af plast.

2. PVC -loftsdesign til stue:

PVC -loftsdesign til stue

Selvom det er billigt, giver PVC et luksuriøst udseende til dit værelse og får det til at skille sig ud. Her ses et sådant eksempel, hvor det sekundære loft og væggene er dækket med strimler af PVC -plader. Det forsænkede loft har skjult belysning i rillerne for elegance. Du kan også planlægge at rumme et ophængt lys og ventilator.

3. PVC -loftsdesign til hal:

Loftsdesign i PVC til hall

Her er en anden simpel nedadgående loftside til en lille hal. I stedet for at dække hele taget med PVC-paneler, kan du gå efter disse små ophængte T-stangelementer. Disse kan fungere som rum accenter og også som funktionelle punkter til at holde loftsventilatorer eller dekorative lamper. Afhængigt af rummets dimensioner kan antallet af T-stænger afgøres.

4. PVC -loftsdesign til kontor:

PVC -loftsdesign til kontor

PVC -lofter er ideelle til kontorlokaler, da de er overkommelige og lette at vedligeholde. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger det i hele området, kan du prøve dette koncept for mødelokaler. Det nedhængte falske loft er dækket med et lag PVC -strimler for at opnå dette trendy look. Tilføjelse af lys på hver side skaber det perfekte miljø til at diskutere nye ideer!

5. PVC -loftsdesign til tegnestue:

PVC -loftsdesign til tegnestue

Foretrækker du et heltræs look minus den tunge pris? Så skal du tjekke dette fantastiske design, som helt sikkert vil efterlade dig imponeret. For at gentage denne idé kan du bede om træforklarede PVC -plader for at skabe et robust sekundært lag af taget. På ydersiden ser alt problemfrit ud, da lysene og ventilatorernes grimme ledninger er skjult bagved.

6. PVC -loftsdesign til køkken:

Loftsdesign i PVC til køkken

Som et plastmateriale kan PVC afvise vand og fugtighed. Dette gør det til et ideelt materiale til køkkener. Her er et sådant design, der har et hvidt PVC -panelloft. I tilfælde af pletter eller fedt kan du blot bruge en våd klud til at rense den op. Imidlertid kan konstant udsættelse for varme frigive skadelige toksiner i rummet. Så det er vigtigt at kontrollere sikkerhedsaspekterne.

7. Rum PVC -loft:

Rum PVC -loft

PVC er et vidunderligt materiale, der kan omdannes til enhver tekstur og design, du ønsker! Her ses et moderne 3D vægloft for at øge den visuelle appel af dit værelse. Tilføjelse af dette ark kan øjeblikkeligt omdanne en normal væg til et statement -tilbehør. Forlad resten af ​​indretningen til at fremhæve dette element.

8. PVC -loftsdesign til butik:

Loftsdesign i PVC til butik

I detailbutikker og centre er et veldesignet interiør et must for at tiltrække kunder. Sammen med at investere i god indretning er det også vigtigt at designe et lyst lys i loftet. Her er et sådant butiksloft, der udelukkende er lavet med PVC -plader. Små åbninger bores til lysarmaturer og ventilationsåbninger. Den hurtige installationsproces og nem vedligeholdelse gør PVC til et nummer et valg for kommercielle områder.

9. PVC loftsfliser Design:

Design af loftsfliser i PVC

Loftsfliser er de nyeste trends inden for indretning. Dette nedhængte loft er lavet med PVC -fliser, der er støbt for at skabe denne smukke geometri på taget. Installationsprocessen ligner meget den i en almindelig flise. Blokkene sidder fast på det primære loft ved hjælp af en særlig form for lim, som kan holde dem på plads.

10. PVC Vægloft Design:

Design af PVC -væglofter

Denne vandtætte vægindretning er ideel til hjem, restauranter og mødesteder. Den lyst designet vægindretning kan fungere som tilbehør til at forskønne interiøret. Da PVC er et alsidigt materiale, kan det tilpasses i ethvert valg af farve eller design, du ønsker. Denne gule erklæringsvæg er lavet af individuelle PVC vægmalerfliser arrangeret symmetrisk.

11. PVC -loftsdesign til lobbyen:

Loftsdesign i PVC til lobbyen

For store kontorer og kommercielle centre er lobbyen det første punkt, som de besøgende lægger mærke til. For ikke at efterlade sten ved dekorationen, kan du prøve disse skræddersyede PVC -loft. Det futuristiske design er lavet med sektioner af plastark og skjulte lysarmaturer inde i rillerne. Da du er et vandtæt materiale, behøver du ikke bekymre dig om lækager eller vedligeholdelsesproblemer.

12. PVC ophængt loft til hjemmet:

PVC ophængt loft til hjemmet

Hvis du er fan af kombinationen ibenholt og elfenben, er dette loft helt sikkert noget for dig! Den ufejlbarlige kombination af brunt og hvidt giver rummet et elegant udseende uden at gå for meget. De farvede PVC -rammer bruges skiftevis til at producere denne skønhed! Konceptet er ideelt, hvis du har høje tage eller duplexhuse til at dække det tomme rum.

Det er nogle af de bedste PVC -loftsdesign at passe på! Selvom PVC helt sikkert har sin andel af ulemper, er salgsargumentet dets alsidighed og tilgængelighed. Risikoen for skader eller brud er ret lav med dette materiale, og det er derfor efterbehandlingsprocessen. At købe bevidst fremstillet materiale fra betroede mærker kan endda minimere sundhedsfarer.