50 nyeste falske loftsmotiver med billeder i 2021

Vi drømmer alle om et smukt hjem, der er værd at prale af! Uanset hvor meget vi investerer i indretningen, er det loftet, der skaber eller bryder dit interiørs udseende. Faktisk betragter de moderne designere og husejere dekorative hus falske loftdesign som en investering. Bortset fra at forstærke skønheden i dit rum, kommer et sekundært tag af kvalitet med en overflod af fordele.

Seneste falske loftdesigner

I denne artikel vil vi guide dig til de grundlæggende punkter i falske loftsdesign, som omfatter typer, materialer og nyeste modeller på markedet. Så hvorfor vente? Læs med os!

Hvad er falske lofter?

Falsk loft er, som navnet antyder, et efterlignende lag af loft placeret under selve tagdækningen. Det består af paneler anbragt på metalrammen i forskellige designs og mønstre. Typisk holdes afstanden mellem det virkelige loft og det sekundære på mindst 8 tommer.

Fordele ved falske loftdesigner:

Her er hovedårsagerne til, at falske taglofter har vundet indpas i den seneste tid:

 • Visuel appel: Falske lofter ændrer udseendet på dit værelse og forbedrer den generelle æstetik. De lader dig også lege med din kreativitet og understøtter yderst kunstneriske designs.
 • Concealer: Alle de grimme ledninger, pæle og andre elementer er pænt skjult bag loftet for at give en rodfri, sidste finish.
 • Belysning: Du kan tilføje forskellige typer lys for at gøre interiøret lysere. De understøtter også stemningsbelysning for at give dig det rigtige miljø.
 • Energibesparelser: Disse lofter er i stand til at absorbere varme og opretholde en kontrolleret temperatur indeni. Effekten af ​​klimaanlæg eller varmeapparater kan optimeres med dem.
 • Akustisk beskyttelse: Valg af det rigtige materiale og tykkelse kan reducere ekstern støj og bevare stilheden i rummet.

Forskellige typer af lofter – baseret på materiale:

Afhængigt af din visualisering, formål, sted og budget er der mange sorter af falske loftsmaterialer at vælge imellem. Nedenfor er en kort beskrivelse af hver af disse populært tilgængelige på markedet:

1. Pop Ceiling Design:

Pop står for Plaster of Paris, som er en pulverform af gips. Det er økonomisk, let at forme og giver rummet en overlegen finish. Holdbarhed er imidlertid en vigtig ulempe ved dette materiale.

2. Gips falsk loft:

Dette er et holdbart, brandsikkert materiale, der kommer i form af brædder i forskellige størrelser. Lofterne med gips findes i forskellige farver og unikke former.

3. PVC -loftsdesign:

Det er lavet med Poly Vinyl Chloride, som er et omkostningseffektivt, syntetisk materiale. Det har endda en lav vedligeholdelsesomkostning på grund af dets fugt- og varmebestandige egenskaber.

4. Træloftdesign:

Her består loftet af paneler eller træstrimler arrangeret på forskellige måder. Selvom det ser elegant og elegant ud, er de tilhørende omkostninger og vedligeholdelse ret høje.

5. Metalloft Design:

Det er nu en trend at bruge ægte tin eller faux metalliske fliser på loftet. De tilføjer et charmerende look til rummet og findes i mange nuancer i blanke eller matte finish.

6. Aluminium Loft Design:

I denne stil er metalrammen med aluminium. Fliser eller plader indsættes i det for at dække det primære tag. Det er en let og billig idé.

7. stål loft design:

Korrugeret stål og lofter i rustfrit stål er trend i moderne hjem. Metalliske plader er støbt i forskellige designs til at dekorere tagdækningen.

8. Stofloftdesign:

Her bruges et tykt, dekorativt stof til at dække loftet. Tynde, gennemsigtige ledninger løber langs rummets kant, hvorfra stoffet køres i forskellige stilarter.

9. Glas falsk loft design:

Selvom det er dyrt og svært at vedligeholde, er glas et andet populært materiale, der bruges i lofter. De skaber kunstneriske mønstre og reflekterende effekter i rummet.

10. Fiberloft Design:

I denne type loft bruges mineralfiberplader som falskloft. De fås i forskellige farver og giver et skinnende udtryk med deres lysreflekterende overflader.

11. Cementloft Design:

Selve taget er ganske enkelt pudset med cement. Der vil ikke være maling, tapet eller andet sekundært materiale til at dække det over. Det mørke, gotiske look på dette loft er i trend i disse dage.

12. Thermocol Loftsdesign:

Hvid termokol har lydabsorberende egenskaber. Så de laver gode lofter til hjemmebiografer og musiklokaler. De har dog et kort liv og er vanskelige at vedligeholde.

13. Loftsfliser Design:

En anden måde at forskønne dit værelse på er at bruge designerloftfliser. Et specielt fugemiddel bruges til at fastgøre dem på taget. Mosaik, malede eller vægmaleriske fliser er et godt valg.

Bedste falske loftdesign i Indien:

Det er tid til at udforske 50 enkle og moderne husloftdesigner sammen med kvalitetsbilleder og detaljerede beskrivelser. Lad os tage et kig på dem.

1. Pop Ceiling Design:

Poploft Design

Pop falske loft designs er ret populære af mange grunde. For det første er de nemme at forme og installere og for det andet henvender prisklassen sig til alle budgetter. Uanset hvad størrelsen eller formen på dit værelse er, kan du blindt gå efter gips i Paris. Her er et sådant rundt loftsdesign i stuen, som giver en illusion af et større område og giver en luftig stemning.

Læs mere: Pop loft design

2. Gipsloft Design:

Gipsloft Design

Dette nedhængte loft til hallen er lavet af gipsmateriale, der forvandler dit hjem udseende. I modsætning til Pop, der har en mat finish, er gipsplader blanke og reflekterer lys. Basen er med et stort ark i hvid farve, der indeholder råhvide geometriske elementer. Der tilføjes klare LED -lys for en jævn fordeling af lys i rummet.

Læs mere: Gipsloftdesign

3. PVC -loftsdesign:

Loftsdesign i PVC

Hvis du leder efter et kvalitetsloft, men alligevel overkommeligt loft, er PVC en perfekt mulighed. Her ses en tagbeklædning med træfinish udelukkende lavet af PVC -paneler. Du kan vælge mellem en række farvekombinationer for et iøjnefaldende look. Ikke alene ser dette PVC falske loftdesign fantastisk ud, men det giver også masser af fordele med hensyn til omkostninger og vedligeholdelse.

Læs mere: Loftsdesign i PVC

4. Træ falske loft designs:

Træ falske loft designs

Her er et smukt eksempel på, hvordan træ kan forvandle skønheden i et værelse. I stedet for at gå efter et massivt trætag, kan du frigøre din kreativitet for unikhed. Forskellige nuancer og størrelser af krydsfinerrammer er arrangeret sammen ved hjælp af en metallisk ramme. Kombinationen af ​​lyse og mørke nuancer, store og små former skaber en illusionær effekt på øjnene.

Læs mere: Loftsdesign i træ

5. Metalloftdesign:

Metalloftdesign

Metallofter er ikke meget almindelige i beboelsesejendomme på grund af deres vægt og høje omkostninger. Men i kommercielle rum er de nummer et valg for den holdbarhed og styrke, de tilbyder. Her ses et metallisk perforeret loft installeret i gangbroen i en bygning. Masken filtrerer solstrålerne ud for at skabe denne blændende effekt med naturligt lys.

6. Aluminium Loft Design:

Loftsdesign i aluminium

Til kontorer og kommercielle rum foretrækkes metalliske lofter, især dem, der er fremstillet med aluminium. Aluminium er et rustfast, let materiale og let at installere. Metalrammen er ophængt fra hovedtaget, og små fliser af fiberplader indsættes i den. På strategiske steder findes ventilationsåbninger til aircondition, branddetektorer og lys.

7. Steel Ceiling Designs:

Loftsdesign i stål

Dette højteknologiske stålloft er ideelt til kontorer og detailbutikker. Det skarpe og rene design af dette loftsloft giver rummet en unik dimension. Afhængig af rummets størrelse og den krævede akustiske beskyttelse kan der arbejdes med perforeringens dybde. Den største fordel ved et falsk loft i stål er dets uforlignelige holdbarhed og høje fugtighedsbestandighed.

8. Stof/Tøjloft Design:

Loft/design af stof/klud

Det lyder måske som en mærkelig idé at bruge et stof til et loft, men bestemt ikke en mærkeligt! Tekstillofter er populære i de moderne dage, primært for den enestående akustiske beskyttelse, de tilbyder. Tyk filtmateriale bruges til at reducere høj støj i området. Kludslofter er en ideel løsning til kontorer, mødelokaler eller frokoststuer, hvor decibelniveauet normalt går meget højt.

9. Glas falsk loft design:

Glas falsk loft design

Glas er et gennemsigtigt materiale, der kan fungere som en god tagløsning til boliger, kontorer og hoteller. Da det er meget sprødt, tilføjes særlige tilsætningsstoffer for at styrke det og gøre dem “revnesikre”. Den bedste måde at indarbejde glas i dit loft er at bruge det i kombination med gips, træ, Pop eller andre robuste materialer. Du kan gå efter farvede, laminerede, mønstrede og dekorative glasruder for at hæve rummets skønhed.

10. Fiberloft Design:

Design af fiberloft

Hvis du vil skabe varige indtryk på dine gæster uden at beskyde en bombe, er mineralfiberplader et klogt valg. De kaldes også “akustiske fliser” for deres lydisolerende egenskaber. Den største ulempe ved dem er imidlertid deres modtagelighed for vandskader. Vælg dem kun, hvis du har et tørt miljø.

11. Cementloft Design:

Cementloft Design

Også kaldet betonlofter er disse ydmyge designs blevet de mest eftertragtede livsstilstendenser. Fra luksuslejligheder til caféer og endda kontorer er “udsatte lofter” ekstremt fashionable, lave omkostninger og værd at tage risikoen. Det hærdet tag er dækket med en pudsning af cement og kalksten for at skabe en rustik, men alligevel glat finish.

12. Thermocol Ceiling Designs:

Loftsdesign fra Thermocol

Til kontorer, hjemmebiografer og andre private mødelokaler er akustisk beskyttelse et must. Brug af Thermocol -plader til et falsk loft kan være en billigere løsning. Thermocol er et olieprodukt og er meget modtageligt for brandskader. Så det er vigtigt at tage passende forholdsregler, før du vælger det.

13. Loftsfliser Design:

Loftsfliser Design

At dekorere dine lofter med specialfremstillede fliser kan give dit hjem et overdådigt udtryk. I modsætning til de almindelige vægfliser er loftfliser ekstremt lette, fleksible og går ikke let i stykker eller smuldrer. Hovedophængssystemet- som typisk er et metalstel understøtter disse fliser, eller du kan endda stikke dem direkte på taget ved hjælp af en speciel lim.

14. POP Loftsdesign til hal:

Loftsdesign til hal

Dette falske loft bringer dine vejrtrækninger til livs i din stue. Da din hall er det første, dine gæster lægger mærke til, er det vigtigt at analysere de strukturelle aspekter af rummet, fra væg til væg. Her ses et Pop -loft i en groovy struktur. Tilføjelse af lys i mellemrummet tager skønhed til et helt niveau!

Læs mere: POP Loftdesign til hall

15. Falske loftdesign til stue:

Falsk loft design til stue

Tjek dette fremtidsinspirerede falske loft, som selv din næste generation vil sætte pris på! Den abstrakte struktur tilføjer et tiltrængt drama til dit interiør og fungerer som et særligt tilbehør. De laminerede elementer løber ned, helt til gulvet for at skabe en fantastisk effekt. Sørg for, at denne idé udføres mod en lukket væg for at undgå blokering af plads.

Læs mere: Loftsdesign i stuen

16. Falsk loftsdesign til indisk soveværelse:

Falsk loftsdesign til indisk soveværelse

Dette er et simpelt, men elegant design af falsk loft, der er velegnet til ethvert indisk soveværelse. Bakkeloftet har en recession i midten for at give illusionen af ​​et højt tag. Fastgørelse af lys inde i disse riller fungerer som highlightere. Den resterende del kan udnyttes effektivt til at holde læselamper eller andre dekorative elementer.

Læs mere: Loftsdesign til soveværelser

17. Loftsdesign i spisestuen:

Spisestue Loft Design

En spisestue er det mest specielle område i dit hjem, som samler hele familien. Så det fortjener en særlig behandling og selvfølgelig et smukt loft! Her er en minimalistisk idé lavet i en T-bar stil. Ledningerne til lysene og blæseren er smart skjult, og alt du bemærker er et fantastisk fantastisk tagdesign!

Læs mere: Spisestue Loft design

18. Køkkenloft Design:

Køkkenloft Design

Et køkken er et afgørende område i dit hjem og har brug for dekoration for at tilpasse det til resten af ​​dit hjem. Kvalitet og materialetype gør dog hele forskellen for et køkken. Du skal gå med materialer, der kan modstå høje temperaturer, vejrskift og fugtighed. Det er også værd at investere i brandsikre frakker til nødsituationer.

Læs mere: Lofts design i køkkenet

19. Falske loftsdesign til tegnestue:

Falske loftsdesign til tegnestue

Tilføj et luksuriøst udtryk til din stue med dette innovative loftdesign. Det almindelige T-bjælkeloft får et designende præg i den måde, det er struktureret på. De hule rum bruges smart til at rumme skræddersyede firkantede lysekroner. Dette er et perfekt eksempel på fremragende planlægning og implementering af en idé.

Læs mere: Loftsdesign i stuen

20. Kontorloft Design:

Kontorloft Design

Inspirer dine medarbejdere og kolleger til at møde på kontoret hver dag med trendy loftdekorationer. Især i et kedeligt område som møde- eller konferencelokalet kan et flot udført tag løfte humøret og holde os motiverede. Dette “lyn ramte” design er en symbolsk repræsentation af strålende ideer, der får os til at gå “Eureka!”.

Læs mere: Kontorloft designs

21. Badeværelse Loft Design:

Loftsdesign på badeværelset

Et badeværelse er det mest vigtige og også de mest oversete områder i et hjem. Det er meget vigtigt at være opmærksom på dets detaljer, som inkluderer tilføjelse af et passende falsk loft. Her er en sådan idé, hvor det sekundære loft er ophængt fra hovedtaget og strækker sig til den modsatte væg. Skinnende lys tændte rummet og giver dig en behagelig oplevelse indeni.

Læs mere: Loftsdesign på badeværelset

22. Pooja Room Falsk Loft:

Pooja Room Falsk Loft

Hvis du er blandt dem, der finder trøst i at bede Gud, så er et Puja -værelse et must i dit hus! For små lejligheder og villaer i kompakt størrelse, hvor pladsbegrænsninger er almindelige, gør et pænt lavet falsk loft tricket for dig. Dette lyse, nedadgående loft har et stærkt oplyst LED-armatur, der giver rummet en luftig stemning!

Læs mere: Pooja Room Loftdesign

23. Falsk loft til børneværelset:

Børneværelse Falsk Loft

Det er altid sjovt at dekorere et børneværelse! At skabe det perfekte rum til dit barn indebærer også at investere i et køligt falsk loftsdesign som dette! Find ud af dit barns interesser og levendeg deres fantasi med disse fantastiske ideer. For eksempel, hvis dit barn er en drømmer, vil dette grumsede illusionstag helt sikkert få et bredt smil på læben.

Læs mere: Loftsdesign til børneværelse

24. Vægloft Design til soveværelse:

Vægloft Design til soveværelse

Få et slankt og smart soveværelse med lidt fokus på detaljerne. Tag et kig på dette fantastiske loft, lavet med et lodret arrangement af hvidfarvede fiberplader. Dette tema strækker sig ud på bagvæggen, men i stedet i et chevronmønster. Vælg resten af ​​møblerne og interiøret for at supplere temaet. Tilføj brune, gråtoner og andre jordfarver til en stilerklæring.

25. Balkonloft Design:

Loftsdesign i altan

Hvis den er designet korrekt, kan selv en lille altan give en dejlig siddeplads. Brugen af ​​træstammer i det falske loft på balkonen giver en interessant udvendig indretningside. For at få udseendet hænger en mørkfarvet, metallisk ramme op ovenfra, hvor panelerne indsættes. Resten af ​​rummet kan enten matche eller kontrastere med den brune nuance.

Læs mere: Loftsdesign i altan

26. Loftsblomstdesign:

Loftsblomstdesign

Tilføjelse af et blomsterelement til dit loft kan forstærke udseendet på dit værelse. I stedet for at gå efter de konventionelle T-stænger, forsænkede eller nedhængte lofter, kan du i stedet bede din designer om en blomsterliste. Hold resten af ​​taget almindeligt for at flytte fokus til det centrale motiv. Fyld hulrummet op med en designerlampe, ventilator eller en lysekrone.

Læs mere: Design af blomsterlofter

27. Rundt falsk loftsdesign:

Rundt falsk loftsdesign

Et cirkulært loft får dit værelse til at se bredt og rummeligt ud. Uanset formen på dit værelse, kan du for dette design med lidt analyse og planlægning. For eksempel ses her et boksestue, der har en afrundet kuppelstruktur i midten. Tilføjelse af skjulte lysarmaturer hæver skønheden og tilføjer også lysstyrke.

Læs mere: Runde loftdesigner

28. Firkantet loftsdesign:

Firkantet loftsdesign

Det firkantede loft er et almindeligt design, der bruges i mange hjem. Du kan enten gå efter et simpelt design eller eksperimentere med forskellige elementer indeni. Her ses en grundidé, hvor der bruges et forsænket loftskoncept. Grænserne kommer med LED-lys og en firkantet lysekrone ophængt fra midten for et koordineret look!

29. Rektangulært loftsdesign:

Rektangulært loftsdesign

Et rektangulært loft er blot en aflang version af det firkantede design. Det hvide nedhængte loft, der ses her, er designet i henhold til rummets mål. Det hule rum indeni lyser op med en række lys. Det faldende element kan efterlades almindeligt eller dekoreret med et 3D -tapet, trælaminater eller endda en simpel hængelampe.

30. Corridor Ceiling Design:

Loftsdesign i korridoren

Konverter dine kedelige korridorer og gange til magiske stier med lysende falske lofter. Tagdækningen kan være en udvidet version af de indvendige lofter eller lavet med forskellige materialer. Til indendørs er Pop, Gips og træ ideelle. Til udendørs eller i nærheden af ​​trapperne kan du prøve metallic eller PVC for et bedre liv.

31. Loftsdesign i to etager:

Loftsdesign i to etager

Et duplekshus har to etager og typisk et højt hævet loft. Derfor anbefaler mange designere at bruge et tykt, nedhængt faldloft for en varm og hyggelig stemning. Du kan justere loftets højde afhængigt af højden på øverste etage. Man kan gå så kreativ som muligt til at dekorere området og tilføje storhed til huset.

32. TV -loftsdesign:

Tv -værelse Loft Design

Her er et interessant falsk loftsdesign til dit tv -værelse. Det traditionelle Pop -tag er dekoreret med en smuk, struktureret finish for et bemærkelsesværdigt look. Denne effekt kan oprettes ved hjælp af præfabrikerede ark eller specielle forme for at få formerne til at passe. Et loft som dette gør ikke kun din tv -tid interessant, men efterlader også varige indtryk på gæsterne.

33. Design af sengeloft:

Sengeloft Design

Dette søde loft, der ligner et læ for din seng, er ganske imponerende! Det falske loft er forlænget som en baggrund af sengen og dekoreret med et specielt skåret gipsplade. Du kan tilføje forskellige lysniveauer for at indstille det rigtige humør til din søvn. For et behageligt udseende, undgå pynt, mørke farver og hold dig til lysere nuancer.

34. Loftsdesign med hovedindgang:

Loftsdesign med hovedindgang

Velkommen dine gæster med stil med et specialfremstillet loft til hovedindgangsstedet. For at skabe dette look skal du vælge det smalle område mellem din hoveddør og det faktiske opholdsområde. Afhængigt af målene får du et skræddersyet loft i træ, gips eller andet materiale efter eget valg og får det rettet. Sørg for, at designet passer sammen med resten af ​​interiøret og ikke ser underligt ud!

35. Hjemmebiograf falske loftdesign:

Hjemmebiograf falske loftdesigner

Tjek dette blændende loftdesign, der ser lige ud af en filmscene! Hvem vil med en sådan idé, gå til de offentlige teatre? Det kuppelformede loft er forskønnet med masser af små LED-pærer og farvede lys. Når lysene slukker, folder magien sig ud, ikke kun på skærmen, men også i stemningen.

36. Design af loftlofter:

Bueloftdesign

Buede lofter er tilbage og nu populære end nogensinde! Disse vintage designs tilføjer karakter til dit værelse og minder dig om den kongelige æra! Hvis du keder dig med de boxy strukturer, så er et buet tag med et passende falsk loft lige hvad du har brug for! Her ses et lige designet til en bred buegang, der forbinder soveværelset med opholdsrummet.

37. Kirkens loftdesign:

Kirkens loftsdesign

I gamle dage blev kirker lavet med højt til loftet og dekoreret med smukke kunstværker. Tendensen fortsætter selv i dag, men med lavere kompleksitetsniveauer. Her er et omvendt V -formloft, der er lavet med massive træbjælker for at holde strukturen sammen. Tilføjelse af moderne elementer som LED -pærer og Pop -finish gør det ganske interessant at se!

38. Terrasseloftdesign:

Terrasse loft design

Uanset om det er til dit hjem eller en restaurant, sidder områder på taget som de bedste rum at slappe af! I stedet for at forlade det helt “open-aired”, kan du vælge at gå til en unik terrasseterrasse. Disse er specielle “lofter”, som er lavet med grundlæggende metalstel. Hvis du vil bruge den til hårde vejrforhold, skal du blot bruge en smuk baldakin til at dække den over.

39. 3D False Ceiling Designs:

3D falske loftdesigner

3D illusionære loftbaggrunde dominerer den aktuelle scene. Mange husejere elsker tanken om en realistisk scene på loftet, hvilket er et helt andet bud på konventionelle ideer. Til dette skal du bestille et særligt 3D -ark, der sidder fast på taget ved hjælp af lim. Disse billeder kan tilpasses ud fra kravene.

40. Moderne falske loftdesigner:

Moderne falske loftdesigner

Dette smukke falske loft er den bedste måde at pynte udseendet på din stue på. Den moderne følelse, det giver, gør dit hjem til en fremtidsklar! Læg mærke til, hvordan flere stilarter som forsænket loft, cirkulær kuppel og louvre -design kombineres for at få dit værelse til at se større og luksuriøst ud.

41. Smykker Shop Falsk Loft Design:

Smykker Shop Falsk Loft Design

For at få dine smykker til at se skinnende og imponerende ud, er det et must at investere i et lyst lys i loftet. Målet bør være at holde rummet rummeligt og attraktivt på samme tid. Det bør ikke være for prangende eller for enkelt, men den helt rigtige mængde detaljer for at fremhæve ornamenterne. Der skal placeres tilstrækkelige lysarmaturer til at oplyse sagerne.

42. Indretning af indkøbscentrets loft:

Loftsdesign i indkøbscentret

Indkøbscentret lofter er ekstra store og har brug for en masse detaljer for at skønne det indre rum. Det må være fancy, men ikke give en klaustrofobisk fornemmelse. Med kunder, der vægter visuelle præsentationer, eksperimenterer indkøbsdesignere med nyere teknikker til mindeværdige detailoplevelser.

43. Showroom Falsk Loft Design:

Showroom Falsk Loft Design

Lofter i detailhandelslokaler spiller en vigtig rolle for at tiltrække kunderne og påvirke deres adfærdsmæssige reaktioner. Det er grunden til, at designere skal være opmærksom på at indrette det rigtige indendørs klima med kvalitetsmaterialer og akustisk beskyttelse. Også anvendelse af kreative koncepter kan drive shopperen ind i din butik og give dem lyst til at vende tilbage!

44. Restaurantloftsdesign:

Restaurant loftsdesign

Sammen med god mad og drikkevarer er en kreativ indretning meget vigtig for en restaurant. Ifølge kundepsykologi kan du få dine kunder til at strømme til dit hotel med en dejlig atmosfære og et smukt udført loft. Konceptet skal afspejle personligheden og den type køkken, der serveres for at give dem en samlet fornøjelig oplevelse end bare spisning.

45. Café Loftsdesign:

Café Loft Design

Caféer svamper i byer og byer. De er uber chikke versioner af restauranter og henvender sig primært til tusindårsgenerationen. Så vægten ligger på et stilfuldt loft, der lover komfort og edgy look. Her ses en minimalt udført indretning, der giver et kreativt miljø ved hjælp af en eklektisk blanding af træ og metal.

46. ​​Salon False Ceiling Designs:

Salon False Ceiling Designs

En skønhedssalon skal have et beroligende miljø for at tiltrække kunder. Udover at investere i god indretning kan et skræddersyet loft forbedre den generelle æstetik. Men hvis det primære loft er for lavt, så undgå en ophængt stil, og i stedet gå efter et forsænket eller enkelt bakkeloftdesign for en luftig fornemmelse.

47. Barloftsdesign:

Barloft Design

For at sætte den rigtige stemning til fest skal pubber skabe den ideelle atmosfære med et velfremstillet falsk loft. Kunder kommer ikke kun der for at nyde en god drink, men også for at fare vild i en anden verden. Ideen behøver ikke at være særlig dyr og kan omfatte simple materialer som metal eller træ, der formes til innovative former.

48. Gym False Ceiling Designs:

Gym False Ceiling Designs

For et behageligt, men stilfuldt gymcenter, er det meget vigtigt at vælge den rigtige loftside. Den oprindelige plan skal indeholde visse faktorer som ventilation, lugtkontrol, luftcirkulation osv. Ventilationsventilationspositioner, belysning og udluftningsventiler skal placeres omhyggeligt de rigtige steder. At passe på disse parametre kan fastholde dine kunder i et stykke tid.

49. Tilpasset soveværelse loftsdesign:

Tilpasset soveværelse loftsdesign

Tjek denne drømmende loftside til dit soveværelse. Det kombinerer metal og fiber for at skabe dette absolut magiske tag til rummet. Den metalliske ramme understøtter strukturen og tilføjer også til den overordnede visuelle appel. Teksturarket ovenpå tilføjer rummet en rustik stemning og indbringer et dramatisk element i modsætning til de konventionelle POP -lofter.

50. Klassisk design af bakkeloft:

Klassisk design af bakkeloft

Dette perlehvide loft kan få dit værelse til at se synligt lyst og smukt ud. Pladens loft giver en illusion af et højere tag for en luftig fornemmelse. Det bruger træpaneler til at skabe dette kunstneriske design. Listerne er også lavet med træ og malet i gråt for et sobert udseende. Tilføj en kreativ ventilator eller et lys i midten, og du er sikker på at begrænse dig selv til rummet!

Trendende loftsfarve/maleridéer:

Sidder du stadig fast i det almindelige, hvide loft? Gad vide hvilken farve der er bedst til lofter? Det er tid til at gå videre til næste generations interiører ved at skifte til malede lofter. Her er nogle tips og tricks til at dramatisere skønheden i dit bolig- eller erhvervsrum:

 • Mørke lofter: Hvis du vil skabe en varm og hyggelig atmosfære i huset, skal du gå efter mørkere farver som sort, mørkegrå eller endda marineblå. Brug en metallisk highlighter på grænserne for at neutralisere effekten.
 • Lyse farvede lofter: Du kan omdanne et kedeligt værelse til et livligt rum med brug af lyse farver som gul, orange, grøn osv. Disse nuancer kan bruges sammen med hvid eller creme til et perfekt kontrastudseende.
 • Pastel farve lofter: For et ædru og nedtonet miljø er pasteller en god idé. Pulverrosa, fersken, lyseblå sætter den rigtige tone i rummet og holder dit sind i en afslappet tilstand.

Vi håber, at du nød at se disse super kreative loftdesigner. Efter at have undersøgt disse billeder, må du have bemærket, hvordan et enkelt element som et loft kan forvandle boligarealet under det. For at få lignende udseende for dig selv er alt, hvad du behøver, en konsultation med en ekspert indretningsarkitekt, planlægning og analyse, der opretter dit budget. Du kan tage disse ideer som en reference og tilpasse dem efter dine krav.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvad er det bedste materiale til loftet?

Der er ikke noget decideret svar på dette spørgsmål! Det ideelle loftsmateriale afhænger helt af klimaforholdene, rumspecifikationer, budget og forventninger. For eksempel i et typisk indisk hus er gips i Paris, gips, PVC populære. Disse materialer har sine fordele og ulemper. Pop er overkommelig og let at installere, men har problemer med holdbarhed. Gips er et robust materiale og kan tilpasses til enhver form, men det er et besværligt problem at reparere dem. Så husk disse parametre for at træffe den rigtige beslutning for dit hjem.

2. Hvordan vælger jeg en god loftsventilator?

I tropiske lande som Indien er loftsventilatorer meget vigtige for at opretholde husets temperatur. Imidlertid kan installationen af ​​en blæser være et stort problem, hvis rummet har et forkert loft. For at undgå ulykker og uheld på grund af lave loftniveauer har eksperter nogle vigtige tips at dele.

 • Gå efter huggerbeslag eller blæsere med nedfældede stænger, hvis loftet er meget lavt.
 • Til skrå lofter, forsænket eller højt tag – vælg en traditionel montering ned ad blæseren eller i tilfælde som duplexhuse, og forlænget dunstang kan også fastgøres.
 • Vælg knivernes størrelse afhængigt af rummets område. Der kræves mindst 7 tommer for god luft. Til selv kompakte rum, vælg vægmonterede ventilatorer.

3. Sådan vælges falske loftlamper?

For det første skal du bestemme lampens placering, størrelsen og mængden af ​​belysning, du ønsker i rummet.

 • For funktionalitet og stil kan du gå efter indbygningslamper og indbyggede lys. Disse tilbydes skarpt lys og blander sig i væggene.
 • Til design og glamour er lysekroner, semi-flush mount-lamper ideelle. De er ophængt fra loftet og skal fastgøres i den rigtige højde.
 • Til læsning og nytteformål kan pendler vælges. Men kravet til minimum loftshøjde for dem er over 10 fod.
 • For at fremhæve et maleri eller en indretning fastgøres sporlys på loftet. Retningen kan justeres for at sætte et objekt under søgelyset.