Lomamatka Fidžin saarille – unelmakohde

Fiji Islands Vacation cloud 9 ja muita nähtävyyksiä

Ravintola Cloud 9 ja muita faktoja Fidžin saarista

Tykkäätkö myös syödä pizzaa? Olemme riippuvaisia ​​siitä. Olimme entistä kiehtovampia, kun saimme tietää, että voit syödä näitä niin upeassa paikassa kuin Cloud 9 Fidžin saarilla.

Anna meidän kertoa sinulle siitä hieman enemmän!

Mene lomalle Fidžin saarille

Fidžinsaarten lomapilvi 9 baari keskellä merta

Pilvi 9 lintuperspektiivistä

Fidžinsaarten loma pilvi 9 -ravintola

Unelmiemme ravintola

Haluamme käyttää Cloud 9 -ravintolaa yhdellä Fidžin saarista tilaisuutena jakaa ajatuksia siitä, mitä unelmaravintola tarjoaa. Se on selvästi unelmapaikassa. Lisäksi sinulla on upea tunnelma. Sen pitäisi olla aurinkoinen ja kirkas, mutta ei liian kuuma. Se olisi ihanteellinen meren rannalla, jossa voit luonnollisesti jäähtyä meren rannalla. Lisäksi sinun pitäisi tarjoilla suosikkiruokasi ja sen pitäisi maistua taivaalliselta … Ja olkaamme rehellisiä: mikä on useimpien ihmisten lempiruoka? Uusista trendeistä riippumatta suuri osa nykyajan väestöstä syö edelleen mieluummin pizzaa.

Tämä on kelluva baari Fidžissä

Käy Fidžinsaarten lomapilvessä 9

Unelmoi eksoottisesta kesälomasta?

Fidžinsaarten lomapilvi 9 kelluva baari

Anna itsesi rentoutua ja nauttia hetkestä!

Fidžinsaarten lomapilvi 9 lounge -huonekalua

Keskellä Tyynenmeren eteläosaa 

Fidžinsaarten lomapilvi 9 baarin rentoutumista

Sinistä vettä kaikkialla 

Fidžinsaarten lomapilvi 9 baari meressä

Paratiisi maan päällä 

Fidžinsaarten lomapilvi 9 vesi

Suunnittele unelmiesi loma!

Fidžin saaret loma pilvi 9 baari ravintola uida

unelmat käyvät toteen!

Fidžinsaarten lomapilvi 9 kelluva ravintola

Tie ravintolaan

Matkalla Cloud 9 -ravintolaan saat myös upean kokemuksen. Voit nauttia ympäröivästä maisemasta ja kaikista sen eduista 30 minuutin venematkan aikana. Siellä voit syödä, mutta voit myös vain juoda ja muuten uida ja sukeltaa.

Pilvi 9

Lisätietoja Fidžin saarista

Fidži on fantastisen kaunis saaristo Tyynenmeren eteläosassa. Suuren etäisyyden vuoksi se on myös unelmakohde. Mutta kun pääset sinne, jokainen pennin investoinnista on sen arvoista. Yhteensä 322 pientä saarta on ryhmitelty tähän saaristoon. Noin sadalla näistä saarista ei asu ihmisiä.

Fidži -saarten kartta

Fidžinsaarten lomakartta käy fidžisaarilla

Yleistä tietoa varten riittää, jos muistat pääkaupungin Suvan ja pääsaaren Vitu Levun, jolla se sijaitsee.

Lomalla Fidžin saaret

Fidžin saaret loma ranta kesä loma fidži

Kaunis luonto

Kuten muistat, Fidžin saaret tunnetaan pääasiassa kauniista luonnostaan. Upeat valkoiset rannat, maagisesti kauniit saaret ja henkeäsalpaava vedenalainen maailma lumoavat matkailijoita ja lomailijoita.

Henkeäsalpaava luonto

Fidžin saaret loma luonto valtameri vuoret

Mielenkiintoisia seikkoja

Tässä on muutamia mielenkiintoisia asioita Fidžin saarista. Jos aiot matkustaa sinne, he tekevät vierailustasi entistäkin jännittävämmän.

Lue lisää ennen vierailua Fidžisaarille

pääkaupunki

Suva ei ole vain pääkaupunki, vaan myös maan tärkein satama. Jokin aika sitten se oli Levukan kaupunki. Jossain vaiheessa tämä osoittautui kuitenkin liian pieneksi väestön kasvavalle määrälle.

Pääkaupunki Suva

Suva pääoma fidži saaret fiji saaret loma

Monet kulttuurit

Fidži on maa, jossa asuu monia erilaisia ​​etnisiä ryhmiä. Mutta myös monet kansat. Ihmiset monista maista ja eri uskontojen edustajat ovat löytäneet täältä kodin.

Vain puolet väestöstä on paikallisia.

Paljon intialaisia

Noin 40% väestöstä tulee Intiasta. Intiaanit tulivat ja asettuivat tänne Britannian kolonisaation aikana. Tuolloin intiaanit tulivat joukkoon 600 000 orjaa, jotka joutuivat istuttamaan ja työstämään sokerijuurikkaan.

Paikallinen väestö 

Fidžin saaret loma väestö fidži saaret lapsi

Valitettavasti alkuperäisväestö ei tule hyvin toimeen intialaisten maahanmuuttajien kanssa. Etniset konfliktit ja väkivalta eivät ole harvinaisia ​​tapahtumia.

Ei aseita

Konflikteista huolimatta Fidžin saaret ovat verrattain turvallisia. Kukaan, mukaan lukien poliisi, ei saa kantaa aseita täällä.

Rauha ja rakkaus paratiisissa 

Yasawa Island Fidži Fiji Islands Loma

Korkein paikka

Korkein kohta, johon pääset Fidžillä, on Viti Levun saarella. Korkein kohta on Tomanivi -vuoristossa ja on 1322 metriä korkea. Fidžin saarten vuoret ovat tuliperäistä alkuperää.

Tulivuoren alkuperää olevat vuoret

Fidži -saarten loma viti levu -saaren vuoret

Monipuolinen kasvisto ja eläimistö

Yksittäiset saaret osoittavat kasviston ja eläimistön erityispiirteitä. Tämä johtuu erilaisista ilmasto -olosuhteista. Myös geologisella rakenteella on tärkeä rooli. Suurin osa saarista on tiheästi kasvanut. Löydät paljon mangrove -metsiä ja riuttoja.

Maalaiskeittiö

Aloitimme tämän artikkelin Cloud 9 -ravintolassa tarkoituksella. Gastronomia on ainutlaatuinen myös Fidžin saarilla. Tämä johtuu osittain siitä, että maalaisruoka tarjoaa niin paljon vaihtelua. Vaikutteet ovat intialaisia, Fidžin heimokansasta itsestään, kiinalaisia. Lopulta on tiettyjä ruokia, joita ei voi syödä missään muualla maailmassa.

Perinteinen ruoka aasialaisella maulla

Fidžin saaret loma perinteinen ruoka Fidžin saaret

Kannibalit ja kristinusko

Aiemmin Fidžin saarilla oli kannibaaleja. Vielä nykyäänkin joissakin kaupoissa näkyy haarukoita, joita tarvitaan eri kehon osien syömiseen. Fidžin kuningas esitteli kristinuskon vuonna 1871 ja vetosi asukkaisiin, että kannibalismin pitäisi lopettaa maassa.

hindulaisuus

Kristinuskon lisäksi hindulaisuus on myös hyvin yleistä. Siellä on kauniita temppeleitä. Luultavasti kaunein ja varmasti suurin on Sri Siva Subramaniya. Rugby on Fidžinsaarten suosituin urheilulaji.

uskonnollinen monimuotoisuus

Fidžin saaret loma taveuni saari kirkko uskonto

Vieraanvaraisuus

Fidžin saarten asukkaiden vieraanvaraisuus on vaikuttavaa, kun otetaan huomioon kannibalismi muutama sukupolvi sitten. Loppujen lopuksi on muutamia tärkeitä sääntöjä, jotka on pidettävä mielessä heimoperheessä käydessään. Sinun pitäisi tuoda pieni lahja. Aurinkolasit ja hatut ovat sallittuja kylissä vain kyläoppaan käyttöön.

Fidži – yksi maailman kauneimmista saariketjuista

Monorikin saari Mamanucan saaret Fidžin saaret

Fidži Mana Island Resort Fidžin saaret Loma

matkustaa Fidžin saarille lomalle

Mel Gibson

Mel Gibsonilla on täällä oma saari, jonka hän osti 15 miljoonalla eurolla.

Kylän elämää

Suurin osa väestöstä asuu edelleen saarilla. Yhteisö on erittäin tärkeä. Resurssit jakautuvat tasaisesti asukkaiden kesken. Suurin osa alueista on erittäin köyhiä, eikä niillä ole sähköä tai vesijohtovettä.

Suosittu matkakohde

Fidžinsaarten lomamatka ja loma

vettä

Fidžin saarten vesi on yksi Yhdysvaltojen kalleimmista tuotteista.

Upeat rannat ja kristallinkirkas merivesi

Fidžinsaarten loma unenomainen rantavesi

Voit myös kokea sen!