Modernit sisustusideat loma -asunnolle, jossa on sisäuima -allas

 Lomatalo, jossa on moderni sisäuima -allas

Loma -asunto, jossa on sisäuima -allas – ylellisyyttä ja mukavuutta

Ulkouima -allas on viihdettä, se on hauskaa ja rentouttavaa. Koko perhe tuntee olonsa erittäin mukavaksi ja tyytyväiseksi.

Kuitenkin, jos sää ei ole hyvä, kaikki hauskaa on mahdotonta.

Siksi jotkut etsivät vaihtoehtoa “Lomatalo, jossa on sisäuima -allas“. Tänään näytämme sinulle, miten se on mahdollista.

Moderni muotoilu on tulossa yhä enemmän trendiksi. Tämän kiinnostuksen mukaisesti olemme koonneet sinulle muutamia esimerkkejä. Ota rohkeasti inspiraatiota omiin projekteihisi.

Davisin asuinpaikka

davis -loma -asunto, jossa käytössäsi on sisäuima -allas

Tämä uima -allas näyttää hyvältä yhdessä tämän seinämaalin kanssa. Molemmat sävyt täydentävät toisiaan upeasti. Oikealla oleva akvaario herättää koko laitteen eloon vertaansa vailla.

Lomatalo, jossa on sisäuima -allas

platina -lomamökki, jossa on sisäuima -allas

Tässä on kyse erittäin suuresta uima -altaasta. Keittiö on kummallakin puolella ja voit varmasti viettää paljon hienoa aikaa täällä.

14 makuuhuonetta lämpimässä huoneessa

hail hall loma -asunto, jossa on sisäuima -allas

Täältä näet erittäin kalliiden talojen uima -altaan. Lisäksi talon omistajilla on käytettävissään sauna ja snooker -huone.

Ylellinen uima -allas sisällä, Surrey

guncast -loma -asunto, jossa on sisäuima -altaan valaistus

Moderni loma -asunto, jossa on sisäuima -allas, on puhdas viehätys ja saumaton muotoilu. Seinäpintana käytettiin laattojen ja puun yhdistelmää. Valaistus on vain maaginen!

Bloomfield

Bloomfield -loma -asunto, jossa on moderni sisäuima -allas

Asuin uima -allas suunniteltiin ensisijaiseksi keskipisteeksi täällä. Kun kävelet hyökkääjiltä olohuoneeseen, näet sen. Näet tämän sivulasilevyjen ja ylimitoitetun pöydän alueen läpi.

Caya

horst -loma -asunto, jossa on sisäuima -altaan savupiippu

Tässä on kyse modernista muotoilusta. Se on sisäuima -allas, joka laajenee ulospäin. Näet sekä posliinilaatat takassa että sisäänrakennetut valaistuselementit katossa.

Casa Moru

Loma -asunto vega vegalla, jossa on sisäuima -allas

Uima -altaan pohjassa käytetään luonnollista bambukattoa. Kuitenkin se, joka antaa huoneelle ainutlaatuisen luonteen, on pystysuora puutarha, jonka voit nähdä seinällä.

Uima -allas Buanos Airesissa

loma -asunto, jossa on sisäuima -allas, moderneja vanguardan pikkukiviä

Kaksikerroksinen uima-allas toimii sisäterassina. Sen uima -allas on kaunis ja moderni. Se näyttää menevän ikkunan yli ja sitten päättyvän jonnekin laguunille.

Penbrook -lattiavalaisin kaaren muotoinen

eduarda arquitetura aasialaistyylinen sisäuima -allas

Täällä näemme modernin loma -asunnon, jossa on aasialaistyylinen sisäuima -allas. Voit nähdä kasvit ikkunan läpi ja nähdä myös aasialaisen veistoksen sisällä.

Uima -allas talo

David Churchillin loma -asunto, jossa on moderni sisäuima -allas

Tässä näet huoneen, jossa on uima -allas. Tätä koristavat auringon säteet ja pehmeät kaaret, jotka tunkeutuvat tänne terassilta.

LAP -uima -allas

jose hevia talo sisäuima -allas puukatto

Täällä näemme Rudnesin uima -altaan, ja sitä ympäröi puu katosta lattiaan. Seinät ovat valkoisia ja lasi tarjoaa valoa ja kirkasta tunnelmaa.

Uima -altaan muotoilu sisäkäyttöön

Church Hill -loma -asunto, jossa on sisäuima -allas

Kun näemme tämän sisäuima -altaan, ainoa mahdollinen reaktio on: “Hienoa!”. Nykyaikaiset yksityiskohdat ovat vain kiehtovia.

Michiganin talo

northworkds arkkitehdit loma -asunto, jossa on sisäuima -allas

Olet tekemisissä muunnetun navetan kanssa Michiganissa. Se on muutettu kauniiksi taloksi. Kun uima-allas on sisällä, tämä on nyt loputtoman hauskan lähde.

Cape -pubi

geelong -talo, jossa on sisäuima -allas

Pyöreä muotoilu otettiin käyttöön täällä suurikokoisten posliinikivien ja uima-altaan avulla. Siinä on myös valtavat sisäosat ja automaattinen katto maahan.

Kaupunkitalo West Villagessa

aavemainen mökki, jossa on sisäuima -allas

Tämä ulkouima -allas on poikkeuksellisen kaunis. Se on läpinäkyvä toisella puolella, ja jos katsot ylös, näet ihmiset kävelevät yli.

Piditkö tämän päivän ideoista? Käytätkö jotain näistä missä tahansa kotonasi??