Suunnitteletko loma -asunnon ostamista tai vuokraamista? – 10 perustietoa, jotka sinun on tiedettävä siitä

Lomatalo ostaa luonnonkivinen sisäänrakennettu takka

Matkailu ja loma, loma -asunto

Tunnetko seuraavan tilanteen: Olet lomalla perheesi kanssa vuorilla. Sinut lumoaa sen majesteettinen luonto, voit nauttia rauhallisesta oleskelusta loma -asunnossa, retkien suunnittelusta, illallisesta ja niin edelleen. Mutta käy ilmi, että on muutamia yksityiskohtia, joita et välttämättä ole ajatellut ja jotka enemmän tai vähemmän pilaavat mukavuutesi.

Jotta tämä ei olisi sinun kohdallasi, minulla on sinulle muutamia vinkkejä, joita voit käyttää, jotta voit todella nauttia vuoristosi viettämisestä joko lomalla tai ystävien luona.

Lautapelit ja rentoutuminen loma -asunnossa

ostaa tai vuokrata loma -asunnon

Lomatalo ostaa luonnonkivipuiset portaat

Joskus lumi idylli vuorilla muuttuu hieman vaaralliseksi. Kun on myrskyjä tai muita epäsuotuisia sääolosuhteita, on usein parempi pysyä kotona. Tästä syystä lauta- ja korttipelit ovat todella suosittuja.

Ilman laatu

Lomakoti ostaa makuuhuoneen sisustus takka

Tällä on myös erittäin tärkeä rooli rentoutumisessa loma -asunnossa. Talon takka on hyvin romanttinen, mutta muista, että kuiva ilma voi pitkällä aikavälillä olla erittäin haitallista nenääsi ja kurkkuasi varten. Siksi on parasta pitää kostutin valmiina, kun valmistat matkatavarasi matkaa varten. Kytke ne päälle ennen nukkumaanmenoa ja kun olet korkealla, juo myös vettä.

Internetin nopeus

Lomakoti ostaa makuuhuoneen sängyn tyynyt

Usein yhteys on hirvittävän hidas tällaisissa korkeuksissa. Voi olla, että näitä ei oikeastaan ​​ole ollenkaan. Siksi sinun tulee varoittaa liikekumppaneitasi vaikeuksista ja vastausten viivästymisestä.

Peitot

Loma -asunto vuokrata kaapin lasihyllyt

Loma -asunnossa on taattu hyvä lämpötila, mutta se ei usein ole optimaalinen kaikille. Siksi sinun pitäisi ajatella ylimääräisiä peittoja, jotta tunnet olosi mukavaksi ja mukavaksi.

Perustyökalut tulen sytyttämiseen

Loma-asunto ostaa sisäänrakennettu takka

Se on toimenpide, joka sinun on tehtävä joka päivä. Varmista, että tunnet takan toiminnot. Sinulla on oltava kaikki perustyökalut talon ympärillä ja takan luukun on oltava auki.

Lumisade

Mökki ostaa julkisivun oven lunta

Usein suuri määrä lunta putoaa katosta lattiaan. Sinun on tunnistettava vaaralliset paikat ja pidettävä lapset ja lemmikit loitolla niistä. Lisäksi sinun tulee tuntea liukupisteet, jotta voit myös välttää niitä.

Villieläimet

Lomamökki ostaa ulkona puutarhan kettu

Villieläimet ympäröivät suurinta osaa loma -asunnoista. Karhut nukkuvat talvella, mutta muitakin eläimiä on pidettävä mielessä. Lapsia ei saa koskaan jättää ilman valvontaa. Hävitä jätteet ruoasta, jotta ne eivät houkuttele villieläimiä.

Kylmät jalat

Mökki ostaa kiviseinäpalkintoja

Ennemmin tai myöhemmin sinulla on kylmät ja märät jalat vuorilla. Ota mukaan sadesaappaat, jotta pääset nopeasti lumeen heidän kanssaan. Ne on helppo pukea päälle ja suojaavat sinua jäiseltä, liukkaalta lumelta.

Veden lähteet

Lomatalo ostaa julkisivun lasivalaistusmetsää

Ne voivat toisaalta olla kauniita ja rauhoittavia, mutta toisaalta ne voivat aiheuttaa vaaraa lapsille ja eläimille..