Sådan påføres solcreme

Det ækvatoriale klima tager en vejafgift på din hud, da den brænder og tørrer op i fugtfyldt hud, hvilket resulterer i unødvendig garvning, solbrændte pletter, dannelse af mørke pletter og ofte årsagen til mindre ufuldkommenheder, der viser sig på huden. Dette er primært årsagen til ujævn hudfarve, hvor dine underarme har en lys sund farve, mens albuen nedad er fyldt med farveprøver af mørkt og lyst.

Sådan påføres solcreme

For meget udsættelse for solstråler kan dog ofte resultere i noget mere end bare garvning. Solens eksponering i flere dage kan resultere i alvorlig hudsygdom, herunder den værst tænkelige faktor, hudkræft. Men sent ude har du følt dig ganske usikker på din solcreme. Det føles som om solcremen bare ikke virker mere, og du stadig ikke ved hvem du skal bebrejde, dit kosmetiske rør eller dig selv. Derfor vil vi i denne artikel afsløre for dig, hvor hensigtsmæssigt du kan vælge og anvende solcreme til en bedre lysere, langtidslevende sund hud.

Sådan påføres solcreme på krop og ansigt:

Ved, hvilket udstyr der skal arbejdes med:

hud solcreme

1. Inden vi begiver os ud på vores eventyr, er det af største betydning, at vi kender den rigtige solcreme, der passer til vores hudbehov. Den første ting, vi skal passe på, er hudtypen. Der er normalt fire hudtyper, den olierede, den normale, den tørre og den kombinerede hudtype. Takket være det moderne kommercielle marked er der altid en specialiseret solcreme til alle hudtyper. Du skal bare vide, hvilken hudtype du er, og vælge produktet i overensstemmelse hermed.

2. Dernæst er det foretrukne mærke, som egentlig ikke er obligatorisk, men endnu engang et præferenceproblem. Ofte klager mange over, at et bestemt mærke ikke gelerer godt med deres hud, sandsynligvis fordi det kemiske indhold var for meget, eller at de anvendte økologiske produkter er allergiske over for dig.

3. Det sidste, men ikke mindst våben, du skal vide om, er SPF, som er et akronym for solbeskyttelsesfaktor. Jo højere SPF jo bedre virker det på din hud. En SPF 30 ville betyde tredive gange beskyttelsen i modsætning til SPF15.

4. Mens du vælger SPF’er, skal du sørge for at vælge Bredt Spektrum, der også tillader beskyttelse mod UVB -stråler frem for blot UVA.

5. Endelig skal du sørge for at vælge en vand- eller svedresistent solredning.

Anvendelse af solcreme lotion metode:

Solcreme

1. Solcremer påføres ofte som et basisprodukt, så sørg for at dit ansigt er rent og uden kosmetiske brud, før du begynder at påføre cremen.

2. Solcremer er ikke kun til dit ansigt, så glem aldrig de sædvanlige udsatte steder, ryggen og nakken, armene og endda benene.

3. Tag en håndfladefyldning af din solcreme, og start med at skylle dine hænder sammen for at udjævne kluden creme. Start nu med at massere cremen med fingerspidserne til dit ansigt eller ryg ved hjælp af cirkulære bevægelser, der let hjælper cremen med at blande sig ind i huden let.

4. Start fra dit ansigt og gå langsomt videre til hænderne, ryggen og til sidst benene, alle ved hjælp af den cirkulære bevægelse ved massering, og sørg for at solcremen gelerer ind med huden.

5. Denne proces bør udføres godt tredive minutter, før du forlader dit hus. Umiddelbar påføring og eksponering virker ikke rigtig for huden, da din solbeskyttelse har brug for tid til at starte med dens effektivitet.

Sådan påføres solcreme

6. Ofte anbefales det, at du bærer din solcreme rundt og påfører den igen efter tidsintervaller baseret på, hvor høj din SPF er. Genanvendelse af solcreme er ofte nyttig, da bundlaget allerede er i arbejde, mens det øverste lag simpelthen fungerer som en modtager.

7. I slutningen af ​​dagen skal du sørge for at fjerne din solcreme med en makeupfjerner og vatrondel, inden du rammer sengen.