Hogyan kell alkalmazni a fényvédő krémet

Az egyenlítői éghajlat megterheli a bőrt, mivel ég és szárítja a nedvességgel telt bőrt, ami szükségtelen barnulást, barnás foltokat, sötét foltok kialakulását és gyakran a bőrön megjelenő kisebb hiányosságok okát okozza. Ez az oka elsősorban az egyenetlen bőrszínnek, ahol az alkarja élénk, egészséges színt áraszt, míg a könyöke lefelé sötét és világos színekkel van tele.

Hogyan kell alkalmazni a fényvédő krémet

A túl sok napsugárzásnak való kitettség azonban gyakran nem csak barnulást eredményez. A napokon át tartó napsugárzás súlyos bőrbetegségeket okozhat, beleértve a lehető legrosszabb tényezőt, a bőrrákot. Későn azonban elég bizonytalannak érezte magát a fényvédőjét illetően. Úgy érzi, hogy a fényvédő már nem működik, és még mindig nem tudja, kit hibáztathat, a kozmetikai csövet vagy önmagát. Ezért ebben a cikkben eláruljuk Önnek, hogy megfelelően választhat és alkalmazhat fényvédőt a jobb, fényesebb, hosszú életű, egészséges bőr érdekében.

Fényvédő krém alkalmazása a testre és az arcra:

Ismerje meg, hogy mely berendezésekkel használható:

bőr fényvédő

1. Mielőtt nekivágnánk a kalandunknak, rendkívül fontos, hogy ismerjük a bőrünk igényeinek megfelelő fényvédő típust. Az első dolog, amire figyelnünk kell, a bőrtípus. Általában négyféle bőr létezik: zsíros, normál, száraz és kombinált bőrtípus. Változatlanul, a modern kereskedelmi piacnak köszönhetően minden bőrtípusra létezik speciális fényvédő. Csak tudnia kell, hogy milyen bőrtípusra van szüksége, és ennek megfelelően kell választania a terméket.

2. Ezután az előnyben részesített márka, amely nem igazán kötelező, de ismét preferencia kérdés. Gyakran sokan panaszkodnak, hogy egy bizonyos márka nem gélesedik jól a bőrével, valószínűleg azért, mert a vegyszer túl sok volt, vagy a felhasznált biotermékek allergiásak Önre.

3. Az utolsó, de nem utolsó sorban szükséges fegyver az SPF, amely a napvédő faktor rövidítése. Minél magasabb az SPF, annál jobban hat a bőrére. Az SPF 30 harmincszoros védelmet jelentene, mint az SPF15.

4. Az SPF -ek kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy a széles spektrumot válassza, amely lehetővé teszi az UVB -sugarak elleni védelmet is, nem pedig egyszerűen az UVA -t.

5. Végül győződjön meg arról, hogy víz- vagy verejtékálló napvédőt választ.

A napvédő krém alkalmazása:

Fényvédő

1. A fényvédő krémeket gyakran alaptermékként alkalmazzák, ezért mielőtt elkezdené alkalmazni a krémet, győződjön meg róla, hogy az arca tiszta és nem tartalmaz semmilyen kozmetikai sérülést.

2. A fényvédők nem csak az arcodra valók, ezért soha ne felejtsd el a szokásos kitett helyeket, a hátat és a nyakat, a karokat és még a lábakat sem.

3. Töltsön tenyérrel a fényvédő krémet, és először öblítse le a kezét, hogy kiegyenlítse a krémfoltot. Most kezdje azzal, hogy ujjaival az arcához vagy a hátához masszírozza a krémet, körkörös mozdulatokkal, amelyek segítenek abban, hogy a krém könnyen beolvadjon a bőrbe..

4. Kezdje az arcával, majd lassan lépjen tovább a kezekhez, a háthoz és végül a lábakhoz, mindezt körkörös masszírozó mozdulatokkal, ügyelve arra, hogy a fényvédő gél beolvadjon a bőrbe.

5. Ezt az eljárást jó harminc perccel kell elvégezni, mielőtt elhagyja otthonát. Az azonnali alkalmazás és expozíció nem igazán működik a bőr számára, mivel a fényvédelemnek időre van szüksége ahhoz, hogy elkezdje hatékonyságát.

Hogyan kell alkalmazni a fényvédőt

6. Gyakran tanácsos, hogy vigye magával a fényvédő krémet, és időközönként alkalmazza újra, attól függően, hogy milyen magas az SPF -je. A naptej újbóli alkalmazása gyakran hasznos, mivel az alapréteg már dolgozik, míg a felső réteg egyszerűen kedvezményezettként működik.

7. A nap végén feltétlenül távolítsa el a fényvédőt sminklemosóval és vattapamaccsal, mielőtt lefeküdne az ágyba.