Top 10 muslimske madopskrifter i Indien, der virkelig er lette og lækre

Muslimsk mad! Selvom selve udtrykket minder dig om den lækre biryani, er der mange flere, du kan prøve. Muslimsk mad er så populær rundt om i verden for deres krydrede tekstur og lækre aroma. Så vi besluttede at bringe nogle af de bedste muslimske madopskrifter til dig, som du kan prøve på en ferie! Madens rigdom og den delikatesse, de tilføjer til det overordnede køkken, er det, der gør dem populære og elskede.

Muslimske madopskrifter i Indien, der virkelig er lette og lækre

Bedste muslimske madopskrifter:

Lad os se på de bedste muslimske madopskrifter, der er lette at tilberede og lækre.

1. Baida Roti:

Denne Baida roti ligner en chappati, der er mildt krydret og beriget med godheden af ​​proteiner i æggene som ingredienser. Denne stegte ret er også ikke-fedtet.

muslimske madopskrifter

 • Det er en attraktiv kuvert. I firkantet dej krydret kød, endda bheja, kylling eller knust fårekød og sammenpiskede æg gennem masala-stegte løgdæksler og stegt i en gryde.
 • Selvom serveres ved hjælp af skiver løg juveler plus grøn chutney.

Dette er en populær te -time snack. Nogle gange indtages det også som en let morgenmad for at starte dagen. Dyp det generøst på den grønne chutney og nyd.

2. Kylling Biryani:

Kan vi virkelig glemme hønen biryani? Denne traditionelle kylling biryani koges i langkornet ris og krydderier. Ghee i den giver en stærk smag og er fristende lækker!

Muslimsk madopskrift Kylling Biryani

 • Den muslimske kylling Biryani er den lækre ret af alle ikke-vegetabilske opskrifter, der smager fremragende, aromatisk, ikke-fedtet indtil videre fingerlikker førsteklasses med velsmagende smag.
 • Mariner kyllingestykker med salt, citronsaft, rødt chilipulver, gurkemejepulver.
 • Varm olien op i en gryde, tilsæt hakkede løg, grønne chili, en pasta med ingefær, tomat og hvidløg, nelliker, kanel, kardemomme og laurbærblad.
 • Efter det bliver gyldenbrunt tilsættes kyllingestykker med mynte og korianderblade, ostemasse i 10 minutter.
 • Kom lidt vand i krydderier, tilsæt derefter basmatiris og kog i 5-7 minutter.

Biryani er rig på krydderier og krydderier. Den marinerede kylling vil give biryani smag. Luk øjnene og nyd smagen grundigt, mens du spiser den!

3. Kheema Pao:

Dette er endnu en let muslimsk madopskrift. Den er inspireret til at ligne en burger og er fyldt med godhed fra proteiner og vitaminer. Sådan gør du det.

Muslimsk madopskrift Kheema pao

 • I denne knuste fårekød tilberedes med hvidløg, løg, tomater, krydderier og chili.
 • Det er toppet med et sprødt stegt fint æg opad; det er navngivet som kheema enkelt yngel. Desuden snoet med æg, så identificeret som ghotala.
 • Disse tre typer kheema spises med pao eller roti til morgenmad eller indtages på alle tidspunkter af dagen eller natten.

Dette kan være dit barns smarte måltid. Kheema pao er proteinrig med æg og andre grundlæggende grøntsager, som dit barn ellers ikke kan lide. Bliv kreativ og smid på nogle mere eksotiske grøntsager.

4. Hvidløgssennepsfiskfilet:

Denne traditionelle muslimske mad er stegt hirse i indisk stil. Retten er bedst bagt og ikke friturestegt. Citronsmagen i den tilføjer den syrlige smag til retten.

Muslimsk mad opskrift hvidløg sennep fiskefilet

 • Bland alle komponenterne som ternede kartofler, sennep, olivenolie, peber, syltet gulerod, hvidløg, citronsaft og salt.
 • Kom det i fiskefilet for at trække i blød, eller du kan lade det stå hele natten.
 • Bages til fordel for 20 minutter og støv persille servering med citronskiver og hvide ris.

Stegen er godt kogt og bagt med hvidløg. Dette tilfører retten smag, samtidig med at den giver en syrlig smag af citronpresser. Retten er bagt og ikke stegt, hvilket gør det til et sundt valg.

5. Bheja Fry:

Bheja yngel passer godt til roti og nogle gange endda som forret. De friske ingredienser, der bruges i retten, tilføjer maden mere smag.

Muslimsk madopskrift Bheja Fry

 • Gedehjerne betyder Bheja, som er kogt med løg, grøn chili, tomater, gurkemeje, smag og dekoreret med frisk koriander.
 • Taget med et roti eller indisk brød eller pao, er denne muslimske madopskrift en traditionel madopskrift, der er den mest forbrugte mad.

Bheja yngel er rigt kogt med modne tomater og frisk koriander. Duften af ​​koriander er fristende og passer godt til ris eller roti.

6. Nem Victoria Svampekage:

Lyst til noget kage til desserten? Svampekage er virkelig blød og indeholder proteiner fra æg, og sødmen tilføjer en smag af læber.

Muslimsk madopskrift Let Victoria -svampekage

 • Sukker og smør blandes i fællesskab og venter på let og luftigt, og derefter gradvist indsættes det sammenpiskede æg.
 • Bland det i sigtsmelet og server blandingen ivrig efter de færdige kageforme.
 • Varm op i 20 minutter, afkøl og pisk fløden til den er fast og brug den til at forsegle svampen ved marmeladen. Brug flormelis til at servere denne kage.

Denne svampekage er drømmeblød, hvis du får den rigtige konsistens. Desserten er et ideelt valg efter nogle tunge biryani.

7. Kebab:

Retten tilberedes med trækul og tilføjer en røget smag. Denne kinesiske madopskrift grilles på kul eller bages på grillen. På begge måder er smagen ikke kompromitteret.

Muslimsk madopskrift Kebab

 • Dette kommer for det meste fra det muslimske Bohra -samfund og er sandt eksklusivt.
 • Til fremstilling bruges denne Gurda og kaleji. For det meste grillet med trækul, og de bliver store med friske løg i skiver og et tryk lime.
 • Begge elementerne marineres i krydderierne og grilles derefter ved medium varme.

Spis din kebab med lidt grøn chutney og lime. Trækulsmagen tilføjer den foretrukne røget smag, hvilket gør din ret virkelig speciel.

8. Phuket Kylling Biryani Ris:

Dette er endnu en måde at lave din biryani på. Smagen er stærk, og maden er rig på grøntsager, kød og ghee.

Muslimsk madopskrift Phuket kylling Biryani -ris

 • Steg hvidløg, karrypulver, rapsolie, citrongræspulver, laurbærblad og galangalpulver sammen med ris.
 • Blend godt og kom en moden kylling midt i riskoget i 30 minutter.

Denne biryani er en anden muslimsk madopskrift indisk stil, der passer godt til raita og en salat af agurk og tomater. Pynt retten med koriander.

9. Smørkylling:

Smørkylling er den mest efterspurgte ret. Smagen af ​​smør kombineres godt med kyllingen og tilberedes i fyldig tomatsovs.

Muslimsk madopskrift Smørkylling

 • Denne altid nærværende ret sporer sine rødder til Mughalernes dage, hvor kaloritælling var en ting i fremtiden.
 • Det tilberedes af en klump kylling, marineret hele natten i en ostemasse og krydderi blandet med hvidløg, ingefærpasta plus limesaft. Derefter grillet ellers stegte.
 • En særlig velstående sauce tilberedt med smør, spidskommen, tomatpuré, garam masalas og ren fløde overføres derefter. Spis dette med roti, parathas eller naan.

Retten har en cremet konsistens og en smøragtig smag. Denne madopskrift tilberedes ofte og er den næst mest efterspurgte fødevare. Fordel dette generøst over dine ris og spis, mens det er varmt.

10. Nalli Nihari:

Denne muslimske madopskrift er tilberedt af fårekød. Fårekød har sin egen smag og er ansvarlig for meget af smagen i denne lette traditionelle muslimske madopskrift.

Muslimsk madopskrift Nalli Nihari

 • En muslimsk specialret, der betyder ‘morgenmad som en konge’.
 • Den er tilberedt af bløde og skånsomme fårekød i fyldt, fedtet sovs fyldt med kerne og stejlt krydderier, og smagen blæser med glæde med sprøde roti.

Denne er virkelig ikke beregnet til de madbevidste folk! Fårkødet koges i en fuld olie og krydderier sovs. Duften er fristende og er helt sikkert uundgåelig.

Traditionelle muslimske madopskrifter er altid rige og lækre. Mens nogle af dem udelukkende tilberedes med tørre frugter, tager nogle andre tilstrækkeligt krydderi og olie. Der er virkelig ingen mellemting og milde smag. Pryd dit forklæde og få madlavning! Fra forret til dessert har vi listet dem alle sammen til dig!