Top 9 hjemmelavede yoghurtopskrifter

Når vi går mod det nordlige Indien, kan vi se, at vi i alle fødevarer får masser af yoghurt! Traditionen med at lave yoghurt derhjemme er virkelig meget gammel.

Yoghurt er ikke kun velsmagende, men det er lige så sundt og virkelig meget gavnligt for vores krop. Den fås i mange former og smag. Du kan også spise eller drikke det! Det afhænger af yoghurtens konsistens.

yoghurt opskrifter

Naturlig yoghurt er lavet uden sukker eller frugt eller tilsat smag. Den har snehvid farve og en meget glat, blød og cremet konsistens.

Som diskuteret ovenfor findes yoghurt i mange forskellige varianter: den fås i fedtfattig eller fedtfri, også i frugtaromatiseret eller sødet rækkevidde.

Bedste hjemmelavede yoghurtopskrifter:

1. græsk eller anstrengt yoghurt:

yoghurtopskrifter 1

Det er en meget lækker opskrift på at spise yoghurt i almindelig form. Det er vel helt i modstrid med sit navn “græsk yoghurt”, det er slet ikke fra den græske side. Det skildrer bare en eksotisk og en virkelig meget velsmagende snack at nyde om sommeren. Yoghurten ved denne opskrift forbliver virkelig tyk, da alt vandet er spændt ud, og kun den cremede og tykke tekstur er venstre. Det gør en rigtig god og perfekt ingrediens sommersæson til smoothies og sommerdips.

2. Yoghurtdip:

yoghurt opskrifter

Som enhver anden saucy dip kan yoghurt bruges i stedet for enhver almindelig dip. En tyk og cremet yoghurt, der kommer med al crunchiness af løg og jordnødder (eller enhver anden dressing, du kan lide). Denne yoghurt dip opskrift er super enkel og super hurtig at lave, og den kan også bruges som forret eller som salatdressing.

3. Yoghurt -kebab:

yoghurtopskrifter 3

En person, der smager kebab, bliver en gang sin elsker for evigt. På samme måde er denne opskrift af kebab blevet gjort endnu mere lækker og lækker efter tilsætning af yoghurt i den. Disse kebab bruger hængt yoghurt som base med hytteost, rosiner, mandler og peber. De syntes at være virkelig røde og sprøde udenfor og superbløde, lækre og cremede indeni.

4. Kartoffel- og yoghurtsalat:

yoghurtopskrifter 4

Vi lover, at du vil have en ægte kærlighed til salat efter at have prøvet dette! Tag nogle kogte kartofler, pisket/tyk yoghurt og stegt sennep med lidt spidskommen. Du får en smuk skål med cremet og lækker salat, som både unge og gamle vil elske at spise hele dagen.

5. Yoghurtlam:

yoghurtopskrifter 5

Dette er igen en lækker opskrift. Tag nogle stykker lammekød, der er kogt i ghee og yoghurt, til de er møre, og top det derefter med tørre mynteblade. Dette er en virkelig populær og solid Kashmiri -ret, som fylder dit hus med en lækker aroma, som du ikke vil kunne glemme.

6. Srikhand:

yoghurtopskrifter 6

De hengivne af herre Krishna har en sand følge for yoghurt, og de laver denne fantastiske ret ud af det. Denne yoghurt er sødet og kan spises som en sød ret efter maden. Det er en super beroligende og super lækker blanding af yoghurt, mælk, fløde, safran og kardemomme.

7. Lassi:

yoghurtopskrifter 7

Dette er den letteste form for yoghurt! Opskriften kommer fra hele Nordamerika. Lassi kan laves som en søddrik, salt eller endda almindelig. Du kan forbruge det på begge måder tykt eller løbende

8. Tadka Dahi:

yoghurtopskrifter 8

En lækker og kraftig flydende snackartikel. Dette er virkelig meget enkelt, men det giver et slag. Du skal piske lidt yoghurt ud og blande det godt over komfuret med løg, tomater, chili, kastoori methi og nogle friske karryblade.

9. Mango Yoghurt Is:

yoghurtopskrifter 9

Hvorfor bruge et stort beløb på isbutikker som kokosbær? Prøv at lave en super lækker ørken eller is i dit hjem selv med yoghurt. Med lidt friskpisket yoghurt, lidt jaggery og masser af frisk mangopuré gør en super fantastisk yoghurtis.