9 legjobb tipp a felsőtest természetes magasságának növelésére

Nem elégedett a jelenlegi magasságával? A pubertás után a magasság növelése nehéz, de nem lehetetlen. Tehát ne aggódjon, itt van a válasz a nehézségekre. Vannak nyújtó gyakorlatok, amelyek segítenek néhány centimétert a felsőtest magasságába növelni. Ezek a magasabbra növekvő gyakorlatok a gerincre hatnak, tonizálva és fejlesztve a gerincet támogató izmokat. Valójában ez növeli a felsőtest magasságát.

9 tipp a felső testmagasság növeléséhez

A felsőtest magasságának növekedése növeli személyiségét és megjelenését azáltal, hogy magasabb lesz. Kevés tipp van a felsőtest magasságának természetes növelésére.

A legjobb tippek a felső testmagasság természetes növeléséhez képekkel:

1. Feszültség a felsőtesthez:

Tippek a felső testmagasság növeléséhez 1

A felsőtest nyújtása a legjobb módja annak, hogy néhány centimétert magasságba emeljünk. Ezek a fajta nyújtások hatással vannak a gerincre, és megnövelik a felsőtest hosszát. Ennek eredményeként magasabbnak fog kinézni. A test nyújtása, például a lábak és karok egyidejű nyújtása segít a törzs és a felső test magasságának növelésében.

2. Alsó test edzések:

Tippek a felsőtest magasságának növeléséhez -Alacsony test edzés 2

Mielőtt elkezdené a rutinszerűen végzett gyakorlatokat a felsőtest magasságának növelésére, mindig győződjön meg arról, hogy az alsó testet is meg kell edzenie. Az edzéstervnek kiegyensúlyozottnak kell lennie a kettő számára. Annak ellenére, hogy a felsőtest edzése szükséges, de ne hagyja teljesen az alsó testet.

3. Csavaró gyakorlatok a felsőtest magasságának növelése érdekében:

Tippek a felsőtest magasságának csavarásához 3

A csavarás a felsőtest magasságának növelésére is alkalmas. A hajlékonyság a csigolya gyakorlattal járul hozzá a gerinchez. A kor előrehaladtával a gerinc rugalmatlanná válik. Tehát ezek az edzések nagyon fontosak és hasznosak a felsőtest magasságának növelésében.

4. Függő gyakorlatok a felsőtestmagasság növeléséhez:

Tippek a felsőtest magasságának növeléséhez -4

A lógás a másik módja annak, hogy a gerinc megnyúlik, és növeli a felsőtest magasságát. Lógás közben győződjön meg arról, hogy a válla és a karja teljesen ellazult, és a lógást legalább 20 másodpercig kell folytatni. Ez a gyakorlat nyújtja a gerincet, és így a felsőtest meghosszabbodik.

5. Testfordítási gyakorlatok:

Tippek a felsőtest magasságának és a test megfordításának növeléséhez 5

Egy másik gyakorlat a test megfordítása, amely segít a magasabb növekedésben. Ez a gyakorlat a gravitáció segítségével veszi fel a térdben és a gerincben lévő porcokat. A testfordítást naponta legalább öt percig kell elvégezni reggel és este. Ezenkívül inverziós csizmát is használhat, hogy növelje ennek a gyakorlatnak az erejét, ami magasabbra teszi a felsőtestét.

6. Egészséges étrend a felső testmagasság növeléséhez:

Tippek a felső testmagasság növeléséhez egészséges táplálkozás 6

A tápláló és egészséges étrend szintén nagyon fontos szerepet játszik a magasabb növekedésben. Emellett növeli az energiaszintet. Növelje további kalcium és D -vitamin bevitelét az étrendben a csontok egészségének megőrzése érdekében. Kerülje a cukros és zsíros ételeket, mivel ezek akadályozzák a növekedési hormonok felszabadulását a szervezetben.

Többet látni: A kerékpározás növelheti a magasságot

7. Jóga ászanák a felső testmagassághoz:

Tippek a felső testmagasság növeléséhez- jóga 7A jóga szintén fontos módja annak, hogy néhány centimétert hozzáadjunk a felsőtest magasságához. A rugalmasság és a testtartás javul a jóga segítségével. Ez viszont megnöveli a felsőtest magasságát. A jóga erősíti és meghosszabbítja a felsőtestet, így a megjelenése magasabb lesz. De a jógát rutinszerűen kell végezni a jó eredmények elérése érdekében.

8. Alternatív gyakorlat:

Kihagyjon néhány napot nyújtó gyakorlatok vagy jóga közben, hogy elkerülje a túlzott sérüléseket. A hüvelykujjszabály: gyakorolj jógát hetente háromszor legalább fél órán keresztül, és végezz nyújtó gyakorlatokat heti négy -ötször.

9. Nyolc óra alvás:

Tippek a felsőtest magasságának növeléséhez- alvás

Az utolsó és legfontosabb dolog, amit emlékezni kell, hogy pihenjen. Napi nyolc órás jó alvás szükséges. Ez elegendő időt ad a felépülésre és energiával tölti fel testét a következő napi edzésre.

Az egyszer vagy kétszer elvégzett jóga vagy testnyújtás nem segít. A felsőtest magasságának növeléséhez csak egy kulcs kell, hogy legyen a következetesség. Nagyon fontos, hogy nagyon őszintén kövessük a kialakult rutint. Tehát maradjon egészséges, és növelje a felsőtest magasságát.