Hogyan lehet növelni a magasságot 1 hónap alatt?

Kíváncsi vagy, hogyan tudnám növelni a magasságomat 1 hónap alatt? Elég egyetemes vágy, hogy megváltoztasd fizikai megjelenésedet, hogy illeszkedjen ahhoz, amit a társadalom szépnek tart, különösen fiatal korunkban. A testmagasságunk az egyik fizikai tulajdonságunk, amely szorongást és aggodalmat válthat ki. A serdülőkorú serdülők még nagyobb valószínűséggel aggódnak amiatt, hogy mi lesz a felnőtt koruk, és hogyan nőnek fel gyorsabban. A történelem során és most is orvosok, vállalkozások és feltalálók nyújtottak olyan kezeléseket, amelyeknek egy személy magasságát kellett volna emelniük. Tehát vannak módszerek a magasság növelésére 1 hónap alatt? Ha többet szeretne megtudni, olvassa el ezt a bejegyzést.

Hogyan lehet növelni a magasságot 1 hónap alatt

Hogyan növelhetem a magasságomat 1 hónap alatt?

Míg egyesek Isten ajándékozott testének bizonyos területein, a többieknek keményen meg kell dolgozniuk ezért. Míg egyesek természetesen cserzett bőrrel születnek, mások számára előfordulhat, hogy minden alkalommal el kell menniük a szalonba, amikor a barnaság lejön. Nagyjából ez a magasság, amellyel egyesek születnek, míg másoknak meg kell dolgozniuk ezért. Tudjuk, hogy mindig gyorsabban akart nőni, ezért itt van egy útmutató, hogyan növelhetem a magasságomat 1 hónap alatt. Íme néhány módszer a magasság növelésére 1 hónap alatt.

Forduljon ismert személyhez:

Hogyan növelhetem a magasságomat 1 hónap alatt? edzések segítségével? A mai generáció gyors és vidám eredményekre törekszik, ezért sokkal durvább és keményebb megközelítést igényel. Ezért gyakran, ha körülbelül egy hónapon belül szeretne változtatni a testén, forduljon szakemberhez vagy táplálkozási szakértőhöz a módszerről, az étrendről, amelyet alkalmazni fog, vagy az edzésről, amelyet készen áll a kezdésre. A gyakorlatok során beszélje meg edzőjével, hogy milyen erős készleteket tud testének elviselni. Ne lépje túl magát a maximális határon.

Gyakorold a helyes testtartást:

Tehát hogyan lehet jó testtartással növelni a magasságot 18 év után 1 hónap alatt? Fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogyan áll, ül és alszik. Beszéljen orvosával arról, hogyan integrálható az ergonómia a napi rutinba. Mindössze egy álló íróasztalra vagy memóriahabos párnára lesz szüksége, hogy korrigálja a testtartását, az Ön igényeinek megfelelően. A rossz testtartás miatt rövidebbnek tűnhetsz, mint amilyen vagy, és idővel a valódi magasságodat is befolyásolhatja a lezuhanás vagy a görnyedés.

Étkezz helyesen:

Hogyan lehet növelni a magasságot 1 hónap alatt? Amikor azt tervezi és azon gondolkodik, hogyan lehet 1 hónap alatt nőni, akkor szigorú rutint kell követnie, még akkor is, ha az ételről van szó. Bizonyos ételekről ismert, hogy segítenek a magasság növekedésében. Ezek az ételek gazdag tápanyagokra és vitaminokra specializálódtak, nem feledkezve meg arról a fehérjéről sem, amely segíthet egy hónapon belül a magasság növelésében. Íme egy diéta táblázat az Ön számára, amelyet a következő hónapban minden nap követnie kell.

Reggeli:

Ha azon gondolkodik, hogyan lehet otthon 1 hónap alatt növelni a magasságát, nincs olyan, mint a jó reggeli! Két kenyérszelettel egy főtt tojás és egy pohár tej. Közvetlenül ezután készíts magadnak fehérje turmixot két nyers tojással, tejjel és két banánnal. Keverjük össze és igyuk meg.

Villásreggeli:

Készítsen magának nehéz salátát édes vagy savanyú joghurttal salátakeverékként, és használja a zöldeket a saláta testének kialakításához. Ez lesz brokkoli, spenót, saláta, Bok Choy és bab. Ez jó válasz arra, hogy azon gondolkodjon, hogyan lehet egy hónap alatt növelni a magasságát?

Ebéd:

Az ebéd elengedhetetlen, ha választ szeretne kapni arra vonatkozóan, hogyan lehet 30 nap alatt növelni a magasságot. Ebédre főzzön és fűszerezzen néhány csirkemellet vagy szárnyat. Akár halat is választhat. Ha vegetáriánus, akkor az ebédet meg kell tölteni egy újabb salátával és ezúttal tofuval.

Esti snack:

Tartsa kéznél a szójababot, és készítsen magának szójababot. Ezt követi a fehérje turmix reggeltől. Így könnyen megnövelheti 2 hüvelyk magasságát 1 hónap alatt.

Vacsora:

Ismételje meg a vacsorát, mint az ebédet, de ezúttal egy teljes kiőrlésű kenyérrel vagy zabpehellyel, és mindig használhatja a joghurtot késő esti desszertként.

Dolgozzon keményen és maradjon aktív:

Lehet, hogy követnie kell az edzési rutinot és gyakorolnia kell, hogy 1 hónap alatt növelje a magasságát. Ilyenek például az erősítő gyakorlatok, például fekvőtámaszok vagy felülések, valamint rugalmassággyakorlatok, mint a jóga. A magasság növeléséhez bizonyos gyakorlatokat kell követnie a következő hónapban.

Kocogás:

Kezdje azzal, hogy minden reggel kocog, legalább 40 percig, gyors sebességgel.

A jóga segít:

Gyere vissza a kocogásból, és szőnyeggel a padlón kezdje a jógával. Ez elsősorban a napüdvözlet lesz. Ennek a következő fél órában kell lennie.

Otthon:

Miután visszatért a munkából, kezdje a gyakorlattal, amely főleg lábnyújtásokból, például a combizmokból állna. Ha szükséges, használjon súlyokat és súlyzókat a folyamat megkönnyítése érdekében.

Lézeng:

Szereljen be egy megfelelő függő rudat a szobájába. Miközben meggyőződik róla, legalább egy -két lábnyi távolságra van a talajtól. Most, amíg lóg, nyújtsa ki a lábujjait, és próbálja megérinteni a talajt.

Kerékpározás:

Hétvégén menjen hosszú túrákra kerékpárjával. A kerékpározás bevált módszer a magasság növelésére. Ha ki van kapcsolva a dél, akkor a kerékpározást is választhatja.

Úszás:

A hétvégi hobbikhoz iratkozzon be a nevére egy úszásoktatásba, vagy menjen úszni a közeli tóba. Ennek kötelezőnek kell lennie a hétvégén. Segíthet 2 hüvelykes magasságának növelésében 1 hónap alatt.

Fejezze be stressz nélkül:

A legmagasabb növekedés 1 hónap alatt a lelki béke. Mindig ügyeljen arra, hogy eleget aludjon. A nem megfelelő alvás vagy álmatlanság stresszt okoz, ami bizonyítottan lassítja a növekedést. Próbálja meg lerázni a napi stresszt egy jó alvással.

Remélhetőleg ez a bejegyzés hasznos volt, hogyan lehet 1 hónap alatt nőni a magasságot? Mielőtt bármilyen tevékenységet végezne vagy étrendet követne, kövesse orvosa útmutatását. Könnyű megtenni, de légy türelmes, hiszen Róma nem egy nap alatt épült fel! Írj, ha meg akarod osztani néhány tapasztalatodat arról, hogyan tudnám könnyedén megnövelni a magasságomat 1 hónap alatt azzal kapcsolatban, amit követsz, vagy valami, ami neked bevált.

GYIK

1. kérdés: Adjon meg néhány mutatót a 4 hüvelykes magasság növeléséhez egy hónap alatt?

1. válasz: Egy egyszerű lista a magasság növelése érdekében-

  • D -vitamin forrás – napfény
  • Megfelelő alvás
  • Testtartás és nyújtó gyakorlatok
  • Jóga
  • Egészséges étel.

2. kérdés: Melyek az orvosi gyakorlatok a növekedés ösztönzésére?

2. válasz: A figyelemelvonó osteogenesisnek nevezett sebészeti beavatkozás még a felnőttkorban is megnövelheti a betegeket. Ennek a műveletnek az eredeti célja a törpe vagy szabálytalan lábak kezelése volt. Az orvosok sebészeti úton törik meg a csontokat a beteg lábában az eljárás során. A törött csontok végeit később felosztják. Ezt az Ilizarov -eszköznek nevezett eszköz használatával érik el, amely stabilizálja a kart. A csontok közötti távolság körülbelül egy milliméterrel növekszik. A csont két összetevője között kallusz jön létre, miközben az egység megtartja az elválasztást. Ezt a kalluszt ezután csontszövet és kollagén helyettesíti. A növekedés minden centimétere esetében a folyamat legalább egy hónapos kezelést igényel, és általában csak néhány centiméter magas magasságot eredményez.

3. kérdés: Növelheti a HGH szintjét a magassághoz?

3. válasz: Van egy természetes módja annak, hogy növelje magasságát a szervezet emberi növekedési hormon (HGH) koncentrációjának növelésével. A hormontermelés az életkor előrehaladtával lassulni kezd. A hormon általában kevésbé hatékony, ahogy közeledünk a felnőttkorhoz. Beszéljen egészségügyi szakemberével az alternatívákról, amelyek segíthetnek a magasságának, a HGH -nak a természetesektől való emelkedésében.

4. kérdés: Növekszik -e a súlyemelés vagy az edzőterembe járás a tizenéveseknél?

4. válasz: Ha tinédzser, aki szereti a hasizmokat és az izomszöveteket, nem tanácsos edzőterembe menni, de ezt egyetlen kutatás sem bizonyítja, hogy a súlyemelés meggátolhatja a gyermek fejlődését.

5. kérdés: Mennyi magasságot veszítünk életünk során?

Válasz 5: 30 és 70 éves kor között 1 hüvelyket veszítünk, és további 1 hüvelyket 70 -ről 80 -ra. Az egészséges életmód jelentősen csökkentheti ezt a zsugorodást.