Hogyan lehet növelni a magasságot 15 év után?

Lehet növelni a magasságot 15 után? Aggódik gyermeke magassága miatt? Akkor ne aggódjon ma ebben az írásban. Elmondok néhány tippet a magasság növelésére 15 éves kor után. A magasság szükséges tényező, amely meghatározza az ember általános személyiségét.

A kis termetű emberek nemcsak az önbizalomhiánytól szenvednek, hanem életük számos területén biztosnak tűnnek. Elég szerencsétlen, hogy még mindig meglehetősen vonzó vagy ragyogó egyén valószínűleg észrevétlen marad, ha nem tartja a normális magasságot.

Hogyan lehet növelni a magasságot 15 után

A legjobb tippek a magasság növeléséhez 15 év után:

Sok természetes módszer létezik, amelyekkel könnyedén növelheti a magasságát ebben a szakaszban. Ezek a következők;

1. Erős étrend:

Tápláló étrend- gazdag fehérjében, aminosavakban, vasban, vitaminokban, kalciumban, kalóriában stb. Következésképpen mondd meg neki, hogy kerülje a gyorsételeket, ehelyett tejet, halat, gyümölcsöt és zöldséget tartalmazzon étrendjében. A tápláló étel segít neki a magasság növelésében. A tej sok kalciumot tartalmaz, & segíti a magasság emelkedését. Ezen kívül fogyasszon D -vitaminban gazdag ételeket.

2. Megfelelő alvás:

Pihenés közben a test növekszik, és regenerálja a szöveteket. Valójában az emberi növekedési hormon (HGH), amely felelős a magasság növeléséért, természetesen létrejön a szervezetben, miután egészséges és mély alvást kapott. Az egészséges alvás során az agy stresszmentes, plusz extra növekedési hormonokat szabadít fel. Alternatív megoldásként a fáradt agy alacsony növekedési hormon -kibocsátást mutat. Általában a növekedési szakaszban az egyénnek legalább 8-10 órát kell aludnia.

3. Vegye Ashwagandha:

Az Ayurveda azt állítja, hogy az ashwagandha is elismert indiai ginseng, amely segít növelni a magasságot. Az Ashwagandha számos ásványi anyagot tartalmaz, amelyek kiszélesítik a csontvázat és vastagságát. Ez a fordulat növeli a magasságát. Könnyedén megtalálhatja az ashwagandhát egy gyógynövényboltban.

  • Keverjen össze két evőkanál ashwagandha port egy pohár langyos tehéntejben. Adjunk hozzá cukrot, különben jaggery ízlés szerint, és jól keverjük össze.
  • Kortyoljon minden este lefekvés előtt, legalább 45 napig, hogy növelje magasságát.

Megjegyzés: Ahhoz, hogy ez a kúra működjön, teljesen ki kell zárnia a gyorséttermet.

4. Tartsa be az Exercise Plus sportokat:

A testmozgás és a sport ösztönzi a növekedési hormon kibocsátását, ami hozzájárul a magasságához. Ahhoz, hogy jó magasságú legyen, rendszeresen jelentkeznie kell, és részt kell vennie a sporttevékenységekben.

  • Egy jó gyakorlat a magasság növelésére az ugrás, ahol sokat kell ugrania. Naponta legalább 30 percig ugorjon nyílt területen.
  • A vízszintes sávban tartás és a kinyújtott gerincvel való lógás egy másik hatékony gyakorlat a magasság növelése érdekében. Maradjon ebben a helyzetben 10 másodpercig, és ismételje meg naponta legalább hatszor.

5. Erős immunitás kialakítása a betegségek távoltartására:

Erősnek kell tartania az immunrendszert. A gyenge immunrendszer a rossz egészségi állapot oka, ami akadályozhatja a növekedését. A jó immunrendszer megvédi a szervezetet a betegségeket okozó mikroorganizmusoktól. Annak érdekében, hogy erős legyen az immunrendszere, nem engedheti meg magának semmiféle rossz szokását (amiben biztos vagyok benne, hogy nem az), mint például a dohányzás stb..

6. Kényeztesse magát a jógával:

Ezenkívül jógázhat, hogy természetesen növelje a magasságát. A jógagyakorlatok természetesen megkönnyítik a növekedést előidéző ​​hormonok kibocsátását a szervezetben. A jóga emellett segít megszabadulni a stressztől, ami feszültséget okoz a hátizmokban, és ez a módszer a legnagyobb növekedéshez vezet. A legjobb jógapóz a magasság növelésére a „Surya Namaskar”, amelyben 12 különböző testtartást végeznek, bizonyos sorrendben.

Jellemzően az emberek bizonyos korig felnőhetnek, ettől kezdve a fejlődés leáll. A fentiekhez hasonló alapvető tippek követésével a normális magasság helyett magasabb lehet. Ezért illessze be ezeket a tippeket a mindennapi életébe, és nézze meg az eredményeket.