9 Bedste hjemmelavede makeupfjernere

Kvinder kan lide at bruge makeup, men det er en stor opgave at fjerne dem. Vores læbestifter, kohl og eyeliners i disse dage er vandtætte og derfor endnu mere vanskelige at fjerne. Lad make-up stå natten over kan føre til brud på huden, acne og mørke rande. Det er således et absolut must at fjerne makeup, inden du går i seng hver nat.

Kommercielle make-up fjernere er tilgængelige på markedet, men hvis du leder efter naturlige hjemmelavede fjernere, kan du lave dem selv. De er enkle og virkelig hurtige. Her er 9 nemme hjemmelavede opskrifter til make-up remover, som også er helt naturlige og sikre.

Bedste hjemmelavede makeupfjernere til alle hudtyper:

1. Jojobaolie:

Hjemmelavet make-up remover 1

Denne billige og lette opskrift gør underværker for at fjerne makeup. Bland blot en spiseskefuld jojobaolie og E -vitaminolie. Dup en vatrondel i blandingen og gnid den på dit ansigt for at fjerne alle træk ved make-up. Vask dit ansigt med et rensemiddel og lunkent vand.

2. Kokosolie til fjernelse af makeup:

Hjemmelavet make-up remover 2

Bland ½ kop varmt vand, en spiseskefuld kokosolie og ½ spsk babyvask i en skål. Rør forsigtigt blandingen. Tag en serviet og hæld blandingen efter behov over den. Brug den våde serviet til at fjerne make-up fra dit ansigt. Det er især effektivt til at fjerne vandtæt mascara.

3. Avocado-naturlig make-upfjerner:

Hjemmelavet make-up remover 3

Skær avocado i skiver og brug den direkte på dit ansigt til at fjerne makeup. Det fungerer som magi. Bare sørg for ikke at blive distraheret af den lækre frugt og spis den i stedet. Det er en af ​​de bedste og effektive hjemmelavede makeupfjernere.

4. Castilla -sæbe og Jojobaolie:

Hjemmelavet make-up remover 4

Dette er en let og hurtig opskrift. Du kan endda opbevare den i en beholder eller krukke til fremtidig brug. Bland bare lidt castiliesæbe, vand og jojobaolie. For at fjerne makeup fra dit ansigt, dup en vatrondel og påfør den på de krævede områder.

5. Aloe Vera og olivenolie til make-up Fjern:

Hjemmelavet make-up remover 5

Når du er færdig med at lave fjerneren, skal du opbevare den i en beholder eller krukke, så du kan bruge den i fremtiden. Hæld ½ kop olivenolie og endnu en ½ kop aloe vera juice i en skål. Overfør det til en flaske og ryst kraftigt. Da det er olie og juice, blandes det ikke let. Så ryst godt. Dup en vatrondel eller pude i din hjemmelavede make-up remover, når du skal fjerne make-up.

6. Makeup til babyolie og shampoo:

Hjemmelavet make-up remover 6

Til denne opskrift skal du blot blande noget babyshampoo med babyolie og vand. Voila, din hjemmelavede make-up remover er klar. Dup en vatrondel ind i removeren og gnid den i de nødvendige dele af dit ansigt for at fjerne make-up.

7. Mælk og mandelolie-hjemmelavet makeup-fjerner:

Hjemmelavet make-up remover 7

Det er virkelig enkelt og effektivt at bruge mælk til at fjerne make-up. Tilsæt en spiseskefuld mandelolie i en skål sødmælk. Gnid blandingen over hele dit ansigt med en vatrondel eller vaskeklud. Ikke alene vil din make-up blive fjernet, men du vil også føle dig opdateret.

8. Agurk:

Hjemmelavet make-up remover 8

Skær en agurk og lav en glat pasta ved at blande den i en blender eller foodprocessor. Hvis din make-up er helt vandtæt, skal du tilføje en spiseskefuld mælk eller olivenolie til pastaen og gnide blandingen på dit ansigt. Din make -up fjernes og får en beroligende hud.

9. Yoghurt-Make-up Remover:

Hjemmelavet make-up remover 9

Kom 2 ½ spsk yoghurt i en skål og tilsæt en teskefuld olivenolie i den. Rør godt rundt og massér blandingen ind i dit ansigt med dine fingre for at fjerne alle make-up-træk. Det er den bedste hjemmelavede makeupfjerner til oliehud.