9 Bedste vandtætte øjenliner med billeder, du bør prøve

Eyeliner er helt sikkert et af de integrerede makeup -produkter, man skal have i tasken. Tænk dog på en situation, som du lige har lagt på eyeliner, og når du flytter hjemmefra, begynder det at blive rigtig varmt, og det skyller eyeliner og helt ud i ansigtet? I denne situation har du måske brugt en almindelig flydende øjenforing og ikke et specialiseret produkt som en vandtæt eyeliner.

Det er dog bedst at bruge et vandtæt produkt til formålet især i varme og regnfulde måneder. For at vide om de bedste vandtætte eyeliners, du kan investere i, er den rigtige måde at starte med forskning. Produktguiden herunder hjælper dig med at spare tid på forskning ved at give dig top 9 vandtætte øjenliner i hånden. Tjek dem ud og se, hvad du virkelig vil:

Bedste vandtætte øjenliner med billeder:

1. Oriflame Very Me Waterproof Eyeliner:

Oriflame Very Me Waterproof Eyeliner

Et af de svenske firmaer Oriflame er ret kendt på markedet for kosmetik og Very Me er en vandtæt eyeliner, som er et must have i kollektionen. Udover at være yderst effektiv er den også overkommelig i lommen. Der er flere nuancer i samlingen og perfekte til brug til enhver lejlighed.

2. Colorbar Precision Waterproof Eyeliner:

Colorbar Precision Waterproof Eyeliner

Dette er et af de nye produkter på markedet og ganske effektivt, når det kommer til vandtætte øjenliner. Der findes tre nuancer i denne serie af Colorbar -eyelinere og ideelle til brug. Det hverken revner eller folder og er rigtigt til at investere i. Priserne er også overkommelige!

3. Bourjois Contour Clubbing Vandtæt Eyeliner:

Bourjois Contour Clubbing Vandtæt Eyeliner

Dette er en vandtæt eyeliner, der fås i en række nuancer og derfor er en favorit blandt kvinder. Det giver en røgfyldt effekt på øjnene og er modstandsdygtig mod folder. Jojobaolien i eyeliner er nærende og perfekt til aftentøj.

4. L’Oreal Paris Superliner Waterproof Gel Eyeliner:

LOreal Paris Superliner Waterproof Gel Eyeliner

Det er en gelbaseret vandtæt eyeliner og fra et af de kendte kosmetikmærker. En let applikation er tilgængelig med den glatte spids sammen med en smudsfri natur. Det er et high -end produkt og kan have et dyrt prisskilt, men er helt værd at de penge, du bruger.

5. Chambor Stay On Waterproof Eyeliner Forever Black:

Chambor Stay On Waterproof Eyeliner Forever Black

Dette fås kun i kulsort farve og er det rigtige valg til daglig brug, når det kommer til vandtætte øjenliner. Sammen med at være lommevenlig bliver den godt anmeldt af forbrugerne.

6. Lakme Insta Waterproof Liquid Eyeliner:

LakmeInsta Waterproof Liquid Eyeliner

Sammen med at være effektivt, er dette produkt som en vandtæt eyeliner en ganske billig og overkommelig at investere i. Dette fås kun i farven sort og er også fuldstændig smudsafvisende.

7. Maybelline Hyper Glossy Liquid Eyeliner:

Maybelline Hyper Glossy Liquid Eyeliner

Dette er en vandtæt eyeliner lanceret i år 2012 og er bestemt et af de produkter, der er værd at nævne her. Det hjælper med at skabe fine og blanke linjer med applikatoren og en, der helt sikkert burde være i samlingen. Et slagtilfælde er alt hvad du behøver for eyeliner.

8. Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner:

Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner

En separat børste fås med eyeliner for nem og bekvem påføring. Det tørrer godt og pletter slet ikke. Den vandtætte formel er ganske effektiv og har nogle gode anmeldelser i vente for dig.

9. Avon Simply Pretty Waterproof Liquid Eyeliner:

Avon Simply Pretty Waterproof Liquid Eyeliner

Det er et af de budgetprodukter, du kan overveje at investere i og er fra et af de anerkendte mærker, der hedder Avon. Du kan vælge denne vandtætte eyeliner som det bedste valg til daglig brug. Det er let at bære på grund af den kompakte karakter. Det er også ideelt til touch ups.