9 Berømte Oriflame -mascaraer i Indien

Enhver kvinde, der kan lide at bære makeup, sørger for, at mascaraer er et must -have i deres makeup -kit. Og det er sådan, fordi smukke øjne aldrig undlader at fange opmærksomhed og få dig til at skille sig ud. Uanset hvilket look du går efter, hjælper mascaraer altid med at fremhæve dit look. Når du går til shopping for mascaraer, får du mange muligheder at vælge imellem, og jeg vil ikke benægte det, at det oftest bliver lidt svært for os at beslutte. Blandt alle de bedste skønhedsfirmaer, du kan stole på, er Oriflame et sådant mærke, når det kommer til mascaraer.

Grundlagt af to elskede brødre og en ven i 1967, er dette firma nu et internationalt skønhedsfirma, der sælger direkte i mere end 60 lande verden over. Oriflame er sådan en skønhedsvirksomhed, der introducerer innovative og unikke skønhedsprodukter, der markedsføres via salgsstyrke fra uafhængige konsulenter. Det unikke forretningskoncept for Oriflame er – “Tjen penge i dag og opfyld dine drømme i morgen”. Og det er grunden til, at de har en unik måde at markedsføre deres produkter på. Oriflame Cosmetics er også noteret på Nasdaq OMX Nordic Exchange.

Populære og bedste Oriflame -mascaraer i Indien:

Her er en liste over nogle af de fantastiske mascaraer, Oriflame kan tilbyde.

1. Oriflame Hyper Stretch Mascara:

oriflame mascara

Den nye teknologi, der er infunderet i skabelsen af ​​denne smukke mascara, komplimenterer dine vipper til at vokse naturligt hver dag. Og det giver også en vidunderlig finish til øjnene.

2. Oriflame Volume Build Mascara:

Denne strålende mascara fra Oriflame er smudsfri og skaber ingen klumper eller flager. Det giver dig også mulighed for at skabe så meget volumen til dine øjenvipper, som du foretrækker ved at anvende og anvende det igen og igen. Hver frakke tilføjer kun for at fremhæve dine smukke øjenvipper.

3. Oriflame Giordani Gold Supreme Length Mascara:

Den nye mascara fra Oriflame Giordani Gold Supreme Length Mascara er en smuk kollektion, der ikke kun holder længe, ​​men også er smudfri. Og denne mascara definerer dine vipper smukt for at give dig et fantastisk look.

4. Oriflame Giordani Gold Volume Delight Mascara:

Den førsteklasses børste af denne Oriflame Giordani Gold Volume Delight Mascara lader dig påføre mascaraen ubesværet på dine øjenvipper for en fantastisk effekt.

5. Oriflame Beauty 2Fx Mascara:

Hvad vil du have – længde eller volumen? Du kan opnå begge dele ved at bruge denne vidunderlige mascara fra Oriflame Beauty 2Fx Mascara. Det er langtidsholdbart og er smudsfrit.

6. Oriflame Very Me Extendalash Mascara:

Denne smukke mascara fra Oriflame Very Me Extendalash Mascara giver dig perfekte lange, krøllede og definerede vipper.

7. Oriflame Beauty Water Lash Vandtæt Mascara:

Oriflame Beauty Lash Waterproof Mascara er en vandtæt mascara, der definerer volumnises, forlænges og adskilles uden tilsmudsning, løb eller udtværing. Det er flagesikkert kompleks til flagerfrie vipper.

8. Oriflame Very Me Clickit Mascara:

Oriflame Very Me Clickit Mascara er en fantastisk mascara, der ikke kun definerer, men også forlænger dine øjenvipper for at tilføje et lækkert drama.

9. Oriflame Very Me Fat Lash Mascara:

Nu kan du slå dine rivaler ud med disse vidunderlige uovervindelige tykke vipper. Den vippeforstærkende formel og den nyeste teknik giver dig længere og fyldigere vipper, der bogstaveligt talt bliver bemærket.

Nu hvor du er bekendt med nogle af de bedste mascaraer fra Oriflame, skal du overveje Oriflame også næste gang, når du foretager et køb, fordi de fleste kunder har hævdet, at de var meget tilfredse med deres køb fra Oriflame.