9 Seneste og bedste Max Factor Mascaras Eye Makeup

Mascaraer bruges til at tilføre den sidste finish til din øjenmakeup, fordi den forbedrer dine vipper, så du ser endnu smukkere ud. Mascara forlænger ikke kun, men hjælper også med at bøje øjenvipper. De fleste af de kvinder, der elsker at anvende makeup, ejer mindst en maskara. Generelt findes mascaraer i de grundlæggende farver som sort eller brun, og det er fordi de fleste kvinder har det godt med at bære disse farver, da disse er bredt accepterede og lette at trække af. Men i dag kan mascaraer også findes i forskellige andre farver og nuancer som blå, orange og mere. Et af de skønhedsselskaber, der laver vidunderlige mascaraer, er Max Factor.

Mærket Max Factor blev grundlagt af Mr. Max Factor, og det stammer fra Rusland, men derefter immigrerede det til Amerika i 1904. De skønhedsprodukter, der oprindeligt blev skabt, var rettet mod de glamourøse mennesker som berømthederne, men nu har det nået næsten alle person, der har råd til at købe det. De produkter, der er skabt af Max Factor, bliver værdsat og accepteret af alle kvinder og fagfolk.

Top og populære Max Factor -mascaraer til kvinder i trend:

Her er en liste over nogle af de fantastiske mascaraer, Max Factor kan tilbyde sine kunder og forbrugere.

1. Max Factor Oplever Volumizing Mascara:

Max Factor Oplever Volumizing Mascara

Den volumiserende mascara fra Max Factor er i brun nuance og føles let og giver også 3 gange mere volumen til dine smukke øjenvipper.

2. Max Factor Lash Extension Effect Extreme Lengthening Mascara:

Max Factor Lash Extension Effect Extreme Lengthening Mascara

Hvis du altid har ønsket dig flere flagren-nogle og længere vipper, så er denne vandtætte mascara fra Max Factor den, du bør overveje. Den nye Max Factor vippeforlængelse effekt ekstrem forlængende mascara giver dig et look, som normalt opnås af fagfolk på få sekunder.

3. Max Factor 2000 Calorie Curved Mascara:

Max Factor 2000 Calorie Curved Mascara

Den 2000 kalorie buede mascara fra Max Factor giver 300% gange mere volumen end nogen anden mascara, der er tilgængelig på markedet. Formlen er designet på en sådan måde, at selv de tyndeste øjenvipper ser tykkere ud.

4. Max Factor Experience Volumizing Mascara:

Max Factor Experience Volumizing Mascara

Oplevelsen volumiserende mascara fra Max Factor er i en dybblå farve, der giver en let følelse og også giver 3 gange mere volumen til øjenvipper.

5. Max Factor 2000 Calorie Mascara buet børste til kvinder:

Max Factor 2000 Calorie Mascara buet børste til kvinder

Hvis du spekulerede på, om du kunne få mascara, som du kunne bruge dagligt, så er den 2000 kalorie mascara buet fra Max Factor den for dig. Det giver 3 gange mere volumen og er designet med en let formel.

6. Max Factor Masterpiece High Definition Mascara – Rich Black:

Max Factor Masterpiece High Definition Mascara - Rich Black

Denne vidunderlige mascara fra Max Factor er virkelig et mesterværk. Formlen er designet på en sådan måde, at den giver den maksimale volumen og holder længe, ​​mens den har en let følelse.

7. Max Factor Lash Extension Effect Mascara til kvinder – Sort:

Max Factor Lash Extension Effect Mascara til kvinder - Sort

Lash extension -mascara fra Max Factor er designet på en sådan måde, at den giver langvarig og høj effekt. Det kan bruges regelmæssigt.

8. Mascara Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume:

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara

Den 2000 kalorie dramatiske volumen mascara fra Max Factor er en vidunderlig mascara, der giver dig mulighed for at tilføje lidt drama til dit normale look. Dette er en fantastisk mascara, du bør besidde.

9. Max Factor False Lash Effect Mascara til kvinder – Sort:

Max Factor False Lash Effect Mascara til kvinder - Sort

Denne vidunderlige falsk lash -effekt mascara fra Max Factor er en vidunderlig mascara, der holder længe og tilføjer volumen til øjenvipperne.

Brug en af ​​disse mascaraer til at tilføje lidt drama i dit daglige look.