Top 15 Eye Liners fås i Indien

Når det kommer til at definere dine øjne, er en god foring et must. Du kan også købe forskellige farver til den festaften eller til dagstøj.

Nedenfor er top 15 øjenliner, som du skal prøve.

Seneste øjenliner til rådighed i Indien med billeder:

1. Lakme Absolute Shine Liner:

øjenliner

Dette er et populært sortiment, og du kan købe deres forskellige farver til en moderat lignende prisklasse på 300 til 350 INR ca. De tilbudte farver er sort, brun osv. Dette er et 4,5 ml rør og godt til daglig brug.

2. Hyper Shine- Af Maybelline:

Hyper Shine Af Maybelline

Dette har en skinnende effekt, når du bærer det. Dette er godt for eksperter, men bør ikke bruges af begyndere. Dette er et 3gm rør og farven er meget sort. Dette kan købes for omkring 350 INR til 400 INR

3. e.l.f Essentials Liner:

e l f Essentials Liner

Dette er et meget kendt område. Børsten er også meget slank og hjælper med lettere brug. Dette er ikke noget for begyndere og bør kun bruges af eksperter. Dette er dyrt og koster cirka 1000 INR for en flaske på 5 ml.

4. Hyper Glossy Af Maybelline:

Hyper Glossy Af Maybelline

Dette er en meget skinnende type, som du kan bære. Mængden er cirka 3 gram til en pris på 250 INR. Dette er også let tilgængeligt i lokale butikker.

5. Revlon Fabulier:

Revlon Fabulier

Som navnet siger på flasken, er det hurtigtørrende, og det tørrer meget hurtigt næsten det meste af tiden inde i flasken. Dette gør dette til et problem at bruge især til kvinder, der bærer det regelmæssigt. Da flasken åbnes hver dag, kommer luften ind i den og tørrer meget af farven inde i flasken nogle gange, før endda halvdelen af ​​mængden er brugt. Derfor kan mange kvinder ikke lide at købe dette. Dette kan dog også være en god ting at købe til dig selv afhængigt af dit budget. Dette er ikke særlig dyrt og er ganske overkommeligt. Dette er et 9 ml rør og kommer til cirka 500 INR. Dette kan være en god ting til daglig brug.

6. Colorbar Kohl No.1:

Colorbar Kohl No 1

Dette er i alt 0,35 gram mængde og kommer i et samleformat. Du kan købe dette for omkring 500 INR og farven giver en meget sort nuance og god til regelmæssig brug.

7. Maybelline Color Show:

Maybelline Color Show

Dette er en ny variant fra dette meget kendte firma. Det har ikke kun sorte farver, men også lilla, grøn, grå og blå. Dette er også roll up tube. Dette kræver ikke slibning, og det giver derfor ikke meget rod. Dette er et 3 gram rør og kommer til en pris på cirka 300 INR.

8. Ultimate Pen By Colorbar:

Ultimate Pen By Colorbar

Dette er en 1 ml og har filtspids og kan let bruges pga. Du kan købe dette for cirka 600 INR. Dette er et must have for præcision. Dette kan også være godt for begyndere.

9. Hypnotica af Lotus Herbals:

Hypnotica af Lotus Herbals

Dette er et samlingsrør på 2,5 gram og har en intens nuance. Du kan prøve dette til regelmæssig brug. Dette kræver ikke skarphed og kommer også med forskellige farver. Dette er godt for teenagere og college piger og også kvinder, der kan lide at holde det på budgettet. Dette er cirka 300 INR og er let tilgængeligt i de fleste lokale butikker.

10. Black Beauty – Af Colorstay fra Revlon:

Black Beauty By Colorstay fra Revlon

Dette er den 2,5 ml bedst brugervenlige flydende eyeliner. Dette er ret dyrt, og hvis du er nybegynder, kan du undgå dette og købe blyantformularer. Dette er godt for dem, der bærer det regelmæssigt og også ved, hvordan de skal være præcise. Børsten er tynd og slank, hvilket giver en god kant. Dette koster omkring 700 INR, og det tørrer ikke meget hurtigt op som de andre varianter. Dette kan være godt til almindeligt og festtøj.

11. Deborah Precision Liner:

Deborah Precision Liner

Dette er et kendt sortiment, og der er ikke noget nyt at nævne om dette. Dette er en flaske på 12 gram, og prisen er også ganske overkommelig. Det er godt til regelmæssig brug og daglig brug. Du kan prøve dette. Det koster cirka 450 INR til 500 INR cirka.

12. Colorbar Silver Cap Liner:

Colorbar Silver Cap Liner

Den fantastiske sølvhætte får dig til at købe dette. Dette er en meget slank flaske, og farven er også intens sort. Du kan prøve at købe dette for omkring 350 INR til 400 INR. Dette har en glat børste, og applikationen er ret glat. Mængden er ca. 2,5 ml.

13. Sha Liner- Af Shahnaz Hussain:

Sha Liner Af Shahnaz Hussain

Dette er en god mængdeflaske på cirka 15 ml og koster 370 INR til 400 INR, hvilket er rimeligt overkommeligt for de fleste kvinder, der bruger det til almindeligt slid.

14. Colorstay Pen- Af Revlon:

Colorstay Pen fra Revlon

Dette er en skitsepen til den mørke sorte farve, du ønsker. Det afhænger dog af dig, hvad du vil købe. Prisklassen er ikke ekstremt høj og er prissat til cirka 6 gram til cirka 600 INR. I denne serie er dette et godt køb. Du kan bære dette hver dag, og især hvis du er god til tegningen, kan du professionelt bruge disse. Dette er imidlertid ikke for begyndere eller for dem, der ikke har god præcision. Så hvis du er nybegynder, og du ikke ved, hvordan du bruger dem korrekt, kan det være svært at fjerne det, da der kræves meget creme. Dette kommer ikke let af med vand.

15. Quick Liner fra Clinique:

Quick Liner fra Clinique

Dette er en meget dyr ting at købe, og det velkendte udvalg tilbyder dette 0,3 gram rør til en pris på cirka 2500 INR. Hvis det ikke er et problem at bruge meget på noget af høj kvalitet, så er dette et must -køb. Dette kan også bruges af både begyndere og eksperter.