7 bedste vandtætte makeup -tips til en stilfuld makeover

Bedste vandtætte makeup -tips til en stilfuld makeover

Hvad er vandtæt makeup? Hvorfor anbefales de vandtætte makeupprodukter i bestemte årstider? Den vandtætte makeup er intet andet end at beskytte din ansigtsmakeup mod pletter i løbet af monsunerne. I betragtning af at de langvarige monsuner og regn kan påvirke din makeup og ansigtsprodukter, bliver anvendelsen af ​​makeup vanskelig overarbejde i løbet af denne sæson. Uanset hvad man kan anvende i ansigtet, kan det blive tilsmudset med tiden. I betragtning af vores bekymringer anbefales vandtæt ansigtsmakeup under monsunerne og gør det sikkert og bevist mod regnen. Denne guide fortæller dig trin og stiltips, du skal følge for at få den bedste vandtætte makeup under monsunerne.

7 tips til, hvordan man laver vandtæt makeup derhjemme:

Få nu monsuner klar med disse regntætte makeup -tips og tricks. Her er dine svar om, hvordan du vandtæt din makeup?!

1. Rensende ansigt og hals:

Rensende ansigt og hals

Monsuner betyder ikke at springe solpleje eller solcreme over eller slippe af med fugtighedsprodukter. Tja, hvis du gør det, kan du tage fejl. Monsunernes hudregime bør udføres selv i denne sæson, især for at sikre, at huden ikke tørres eller beskadiges. Derfor bør monsunernes makeup -tips følges religiøst. Vask derfor ansigtet regelmæssigt med sæbe eller sæbe eller med rent vand.

2. Fugtgivende hud:

Fugter huden

Ansigtsrensning og halsrensning bør foregå som normalt med forskellige slags fugtighedsprodukter. Regnvandet kan invadere din hud og kan gøre det snavset, og renser derfor godt for at sikre, at der ikke aflejres bakterier i din hud. Dette kan føre til udbrud. Brug endvidere solcreme selv i monsuner, da usynlige skadelige UV -stråler kan fungere selv i denne sæson. Dette bør bruges i alle måneder af året. Skrub endvidere ansigt hver uge og påfør fugtgivende og fugtgivende ansigtspakke for at få huden til at gløde.

3. Ansigtsmakeup med regntætte produkter:

Nu kommer hoveddelen, makeup og makeover. Vi ønsker alle altid at se glødende og strålende ud i vores hud. Derfor hvorfor gå på kompromis og springe over makeup i løbet af monsunmånederne, bare fordi din make -up ikke forbliver på plads? Her fortæller vi dig trin og vandtætte makeup -tips korrekt og længe.

a) Primer og fundament:

Der er primer- og foundationprodukter til makeup, der kommer på en vandtæt måde. Først påføres vandtæt primermakeup på det fugtede ansigt godt i prikform. Gnid det derefter over det hele. Dette hjælper og sikrer, at den senere foundation og makeup, du påfører, forbliver længe. Tag en knivspids vandtæt makeup foundation og prik det over hele ansigtet. Tag en svamp eller foundationbørste og gnid det hele jævnt.

Primer og Foundation

Husk at sørge for, at fundamentet skal være let i monsunerne. Brug matte produkter eller vandafvisende makeup foundation end de tunge flydende produkter, som kan hjælpe din hud med at beholde makeup længe. Brug kun vandtæt svedtæt makeup-pulverbaseret foundation.

b) Concealer:

Næste i monsun makeup -trends er concealer. Concealer kan ikke springes over under monsunerne. Sørg for at anvende concealer i pindform under monsuner, som kan blive på stedet ret længe. Påfør på høje niveauer i ansigtet som pande, næse og kindben. Pensl det hele meget godt i den jævne form.

c). Air Brush Pulver:

Pulveret under monsunerne for at indstille ansigtsmakeupen generelt kan bruges i mat form. Det støvmatte pulver eller kompakt kan bruges, hvilket kan være perfekt til beskyttelse mod monsuner. Støv hele ansigtet jævnt, og det vil også opsuge eventuelt overskud.Dette er en vigtig del af skønhedstips til ansigt i regntiden.

d). Makeup spray:

Indstilling af spray til makeup kan være ganske grundlæggende blandt alle. Brug indstillingssprayen og hold den 15 cm væk fra ansigtet. Sprøjt det jævnt og sørg for, at der er tåge i hele ansigtet. Dup det godt med en svamp. Dette er med til at sikre, at makeup på ansigtet sidder lige godt og ikke pletter fra stedet.

4. Øjenmakeup:

Øjenmakeup

Husk, at du ikke behøver at opgive din øjenmakeup under monsunerne. Mens somre handler om jordfarver og hudfarver, skal du sørge for at lege med din øjenmakeup under monsunerne. Her er de bedste vandtætte øjenmakeupstip og tricks.

en). Øjenskygge

For det første, i monsun øje, er makeup tips øjenskygge. Brug mørke og dristige farver af øjenskygge under monsunerne. Dette vil oplyse dit ansigt og sikre, at du vil stå væk fra andre. Hvis du er lys hudfarve, så brug mørk rødbrun, grønne og blå farver til fester eller højere arrangementer. Brug hudfarve brune nuancer og nøgen nuancer til daglig brug. De mørkere hudtoner kan lige så godt bruge brune, nøgen og røde nuancer til deres hverdagstoner. Husk at bruge lyse farver, da det vil blive valmue og med glitter.

b). Eye Liner:

Der er flere vandtætte eyeliners tilgængelige på markedet nu. Derfor kan du nemt bruge eyeliner til at belægge dit øvre område af øjenlåg jævnt. Du kan lave dobbeltmærker, hvis du ønsker det og skille sig ud med opmærksomhed. Lav en flot vinget eyeliner.

c). Kajal:

Dette trin er valgfrit. Dem, der elsker kajal, kan anvende farven i øjenlågets nedadgående område. Kajal -produkter fås også i vandtætte produkter. Derfor skal du lege med farver og anvende enten sort, blå eller brun kajal på øjenlågene for at se fantastisk og glamourøs ud.

d). Øjenvipper:

Øjenvipper curlers er det, der får dine øjne til at se dramatiske og stilfulde ud. Mascaraen hjælper med at sikre, at øjenvipper rulles godt rundt. Derfor kan du tage flot sort vandtæt mascara -topcoat op. Den vandafvisende formel vil sørge for at give dig magiske resultater og forsegle produktet fra regntider. Det hjælper med at få det volumiserede look let som en del af regnvejrsminke.

e). Øjenbrynsmakeup:

Mange springer over trin med at finde på øjenbrynene. Nå, vi fortæller dig, at hele dramaet ligger på reden vandtæt øjenbrynsmakeup og øjenbryn udgør en kæmpe del af hele cirklen. Brug derfor en vandtæt øjenbrynsblyant og stil dine øjenbryn. Husk ikke at bruge sorte øjenbryn så mange anvendelser, da det kan gøre dine øjenbryn mere fede end nødvendigt. Brug en brun blyant, lad den hellere se naturlig og dramatisk ud.

5. Lip Makeup Tips:

Lip makeup tips

Nu kommer den foretrukne del af at se smuk ud, læbe makeup. Mange lider af tørrede og sprukne læber under monsunerne, og det kan få en til at se kedelig ud på trods af uanset makeup -produkter, man måtte bruge. Husk derfor at beskytte dine læber mod regn og tørringstider denne monsun. Her er monsun læbe makeup tips til at følge.

en). Læbepomade:

Læbepomade er det første og fremmest vigtige produkt under monsunerne. Spring aldrig over dette trin. Brug en fugtgivende læbepomade og påfør den jævnt hver dag og ofte. Dette hjælper læberne med at komme væk fra tørhed og sprukken natur. Hvis du allerede har revnede læber, så brug medicinsk læbepomade.

b). Læbestift:

Afhængigt af dit valg kan du nemt bruge læbestift oven på læbepomade. Og brug creme og mat læbestift til daglig brug. Prøv at være dristige og stærke farver for at skille sig ud i stil og trend fra mængden. Undgå blanke læbestifter for enhver pris i denne sæson. De matte og creme læbestift nuancer til monsunen er alsidige og stil bedre på disse tidspunkter.

6. Touchups:

Touchups

Dette kommer til det sidste trin i ansigtsmakeup. Mens mange glemmer at springe dette trin over, fortæller vi dig, at dette er en vigtig og vigtig del af at definere hele din makeup og få dig til at se smuk ud.

en). Rødme:

Spring aldrig ud over at anvende rødme. Til monsuner foretrækker du at bruge creme baseret rødme. Den cremede formel hjælper dig med let at få en fejlfri finish. Det får en til at glide perfekt og dybt på huden. Foretrækker nuancer som fersken og pink for at se naturligt og blødt indefra og ud.

b). Bronzer:

Nu kan bronzer være et valgfrit trin for mange. Det kan dog hjælpe med at fremhæve dit ansigt godt selv på afstand. Påfør bronzer på de nære ører og pande for at se godt ud. Tilføj yderligere lidt højdepunkt på kindben og næsetip. Dette vil ændre den måde, du vil se helt ud!

7. Hårmakeup:

Mens mange foretrækker at lave hårmakeup før ansigtsmakeup, fortæller vi dig, at det afhænger af den måde, du beslutter dig for at lave frisure. Hvis du vil opdatere håret i håret, foretrækker du styling af hår før ansigtsmakeup. Sørg for, at hårmakeupen går på linje og forbinder lige så meget med ansigtsmakeup for at se godt og stilfuldt ud. Brug desuden anti-frizz serum på hår og konditionerende shampooer for at sikre, at håret forbliver glat og silkeagtigere gennem monsunerne!

Yderligere tips:

  1. Her er nogle flere ekstra tips til at gøre din ansigtsmakeup monsunvenlig.
  2. Husk, jo mere er mindre mantraet under vandtætte makeup -tips.
  3. Sørg for, at makeuppen ikke drypper, og brug kun pulver- og flødebaserede produkter.
  4. Brug og eksperimenter lyse farver for den bedste opmærksomhed og stil. Hold det subtilt og trendy.
  5. Påfør gel neglelak i slutningen på negle, der matcher sammen med monsun makeup trends.
  6. Glem ikke at sørge for, at ansigtet ikke er tørret op. Påfør regelmæssigt gode fugtighedscremer og lotioner.
  7. Brude bør sørge for at beskytte deres ansigt mod lang tid. Vandtæt brude makeup kan bruges under bryllupstider for at sikre, at makeup er langvarig.
  8. Til sidst er det vigtigt at indstille spray. Brug kun matte produkter i dette tilfælde.
  9. Fjern makeup i slutningen af ​​dagen. Glem ikke dette trin for at sikre, at huden forbliver sund overalt. Lad din hud også få sin tid til at trække vejret!

I betragtning af at monsunerne er rundt om hjørnet, er disse bedste vandtætte makeup -tips, hvad du får brug for i denne sæson. Dette hjælper med at beskytte dit ansigt og din hud under vandet og også på grund af regn omkring. Følg disse trin for at forblive hydreret såvel som glødende hele sæsonen. Fortæl os, hvordan du finder denne guide nyttig, da vi elsker at have din feedback!!

Folk spørger også:

Sådan laver du vandtæt makeup derhjemme?

Man kan let vandtætte deres makeup når som helst og enhver sæson også derhjemme. Det handler om et par hemmeligheder og tips. For det første, lys op på makeup. Brug en tonet fugtighedscreme eller BB -creme. Og brug åndbare produkter. Brug også læbe- og kindpletter til farven.

Spring aldrig videre med at bruge en primer under fundamentet. Lag din mascara på et lag, så den forbliver længe. Hav blottepapir med dig for en sikrere side og om nødvendigt. Disse kan hjælpe med, at makeup let er vandtæt.

Hvad kan være tips til den bedste vandtætte makeup til bryllup?

Monsun -tiderne kan også være gode til bryllupper. Husk at bruge vandtætte makeupprodukter. For den sidste og længselsfulde effekt skal du kun bruge vandtæt concealer og mat creme foundation. Brug ikke blank læbestift, og sørg for at bruge vandtæt eyeliner. Brug endvidere indstillingsspray ofte under bryllupstiderne for at sikre, at makeup ikke smitter fra stedet.

Hvad er tips til vandtæt makeup til strandferier?

Vandtæt makeup kan bruges under strande eller som i pools. Selvom mange er den bedste vandtætte foundation -makeup til svømning eller strandferier, skal man huske, at huden kan være tilstoppet, og porer kan lukke i løbet af disse tider. Derfor er det vanskeligt at bruge makeup stærkt på disse tidspunkter, mens man kommer tæt på vand. Yderligere bevægelig makeup kan være en ganske vanskelig del.

Kan vandtæt makeup bruges regelmæssigt til daglig brug?

Ja helt sikkert. Man kan også nemt bruge vandtæt makeup regelmæssigt. Glem dog ikke at fjerne makeup ved slutningen af ​​dagen for at beskytte huden mod dårligt helbred. Sørg også for at holde huden hydreret og fugtet hele tiden.