8 bedste og enkle sommer makeup tips til at se stilfuld ud

Sommerens brændende varme er ofte forfærdelig at bære. Ofte er vi som unge kvinder, der vil prale af vores stil og se godt ud, trætte og for trætte til selv at tænke på at blive klar til at gå ud i de varme sommermåneder. En primær bekymring for dette er den brændende varme, der kan smelte vores makeup og ødelægge vores udseende. Varmen kan virkelig være dårlig for huden og kan også forårsage solskoldning og garvning. Derfor kræver sommersæsonen en ny form for skønhed og hudplejeregime, som er helt anderledes end vores daglige makeup. Den vigtige betydning er først at bære makeup for at beskytte os mod varmen og ødelægge vores makeup. Derfor er vi her med sommertips til at få dig til at sortere, hvordan du styler og plejer din skønhed i sommersæsonen.

Sommer makeup tips

Vi har alle brug for nye sommermakeup -ideer på dette tidspunkt for at slå varmen med stil. Den første nøgle er at bære en god fugtighedscreme på vasket ansigt og derefter solcreme. Dette er et vigtigt skridt for at beskytte huden mod UV -stråler. Flere makeup -produkter er tilgængelige på markedet, der er indbygget med solbeskyttelse, som kun bør bruges om sommeren. Her er et par nemme tips til, hvordan du anvender makeup om sommeren.

Hudpleje og makeup -tips om sommeren:

Her er et par nemme og enkle sommer makeup tips og ideer til hudpleje til effektivt at overvinde og slå varmen med stil.

1. Rengøring om sommeren:

Det vigtigste, man skal huske, er at rense ansigtet grundigt om sommeren. Gør det ikke umiddelbart efter at være kommet ind fra solen. Rensningsrutinen skal udføres om morgenen eller om natten som en del af et rutinemæssigt hudplejeregime. Brug en god Aloe Vera eller fugtgivende ansigtsvask til at rense din hud. Agurk- og papaya -varianterne klarer sig også godt og fås i flere mærker. Rens først dit ansigt for at fjerne alt snavs og solbrændthed ved hjælp af rensemælk eller rosenvand.

Rensning om sommeren

Det vil også give friskhed til ansigtet. Det er også vigtigt at bruge en god skrubbe hver uge til at fjerne urenheder og støv, der hober sig op på det ydre lag af huden på grund af eksterne faktorer som forurening. Påfør skrubben i cirkulære bevægelser på ansigtet. Du kan også forberede din egen skrubbe derhjemme med rispulver og ostemasse for at eksfoliere de døde hudceller.

2. Fugtgivende huden godt:

Fugter huden godt

Forsøm ikke at fugte din hud om sommeren. Og dette er et stort makeup -tip til sommersæsonen, da mange har en myte om ikke at anvende fugtighedscreme om sommeren. Vi tror ofte, at det gør vores hud fedtet, og derfor undgår vi produkter som fugtighedscreme, men forsømmer ikke dette trin.

3. Anvendelse af solcreme:

Anvendelse af en god solcreme er afgørende i sommermånederne. Man kan ikke understrege vigtigheden af ​​solcreme nok hver dag, især om sommeren. Solen i løbet af denne sæson kan virkelig skade din hud, og den eneste måde at beskytte på er ved at påføre solcreme flittigt. Enhver sommermakeup skal begynde med solcremen. Påfør ikke mindre end 50+ SPF på ansigt og hals hver morgen. Selvom du ikke træder ud af hjemmet, er dette trin meget vigtigt. Dette skal genanvendes hver fjerde time for at være effektivt på huden hele dagen

4. Ansigtsmakeup:

Ansigtsmakeup

Nu kommer makeupdelen. Lad os begynde med friske sommer makeup tips i denne sæson. Enhver makeup i løbet af sommeren skal gennemgå denne proces.

en. Primer:

Man kan ikke undgå at understrege vigtigheden af ​​en primer for basis af makeup, især i sommersæsonen. Dette er påkrævet dagligt, det være sig hver dag eller i sommerferien. Primeren hjælper med at sætte fundamentet på huden uden at plette hele dagen

b. Fundament:

Enhver perfekt sommermakeup begynder fra fundamentet efter påføring af primeren. Fundamentet bør vælges i henhold til hudtonen, efter præference kan du vælge enten mousse -konsistens eller kraftig dækning eller let dækning. Til sommer kan du prøve kraftig eller let dækning bedre end mousse -konsistens. Hvis du vil gå til et daglig makeup -look, så prøv let makeup. Hvis du vil deltage i fester eller bryllupper, så prøv et fuldt og tungt dækningsgrundlag. Vælg foundation tættere på din nuance, påfør ansigtet ved hjælp af foundationbørste eller svamp jævnt over hele ansigt og hals. Du kan tage det bedste sommer makeup foundation, der har SPF at bruge i denne sæson!

c. Concealer:

Den næste i sommer makeup tutorial er concealer applikationen. I tilfælde af acne pletter eller bumser eller misfarvning af huden, kan du tage hjælp af concealer for at få foundation til at se ens ud i ansigtet. Tag concealer af din nuance eller en lysere nuance. Desuden kan du bruge rød concealer til at skjule sorte pletter på ansigtet. Påfør også på spidser af ansigtspunkter som næse, hage og pande for at fremhæve ansigtets træk.

d. Kompakt pulver:

Det næste trin er brugen af ​​kompakt pulver. Mens nogle foretrækker at springe dette trin over, anbefales det, at det bruges om sommeren. Du kan tage et indbygget SPF -pulver til sommeren. Dette hjælper også med at give dig et dobbelt lag beskyttelse på huden i sommersæsonen. Påfør jævnt ved hjælp af en airbrush.

5. Øjenmakeup:

Øjenmakeup

Dernæst kommer øjenmakeup som en del af disse enkle sommer makeup tips. Sådan gør du!

en. Øjenskygge:

Det første skridt at gå efter er øjenskygge. Om sommeren ønsker vi alle at holde vores makeup lys og lys. Gå derfor enten til nøgenfarver eller lyse farver efter hudfarve og lejlighed. Makeup -tips til fedtet hud om sommeren er kun at anvende øjenskygge på øjenprimer. Der findes øjenprimere på markedet for at sikre, at øjenmakeup holder i længere tid. Påfør først en lys skygge på folden og spred derefter let over med en pensel. Tag derefter lignende tonefarver i skyggen og udvid ansøgningen fra indersiden af ​​øjet til det ydre område.

b. Eye Liner:

Det er vigtigt at bruge vandtæt eyeliner om sommeren. Brug ikke normale eyelinere, da dette kan blive tilsmudset på grund af sved og varme. Påfør jævnt på det øverste øjenlåg.

c. Kajal:

Gå efter Kajal i det næste trin. Påfør jævnt på det nederste øjenlåg for at tilføre dristighed og skønhed til øjnene. Sommermakeup til mørk hud kan også følge dette trin og behøver ikke springe det over. Dette er ensartet for alle hudtoner.

d. Mascara:

Mascara er en anden vigtig komponent. Dette vil hjælpe med at forbedre øjenvipper. Til sommer kan du bruge vandtæt mascara. Dette hjælper mascara og øjenvipper til at se fyldigere ud og blive i længere tid.

e. Øjenbryn Makeup:

Selvom mange undervurderer vigtigheden af ​​øjenbryn, kan vi ikke undgå at understrege, givet det helt nye udseende, det kan give. Øjenbryn og vipper kan påføres jævnt for at få dem til at se fyldigere ud og få øjnene til at se lysere ud!

6. Lip Makeup:

Lip Makeup

Her er endnu et vigtigt trin, som ikke kan springes over. I sommermånederne kan du gå ind efter jordfarver eller nøgentoner, som du ønsker. Mange kvinder foretrækker at gå efter enkle og jordfarver om sommeren, da dette vil hæve udseendet helt. Selv om sommeren kan makeup til mørk hud fungere på dette look for et lysere look. Påfør jævnt flot læbestift for at se smuk ud på trods af varmen.

7. Touch Ups:

Nu når alt dette er gjort her er et par berøringer for at tilføje den ekstra glød. Tilføj en fersken tone eller brun tone rødme om sommeren. Dette vil tilføre udseendet og få dine kinder til at se fyldigere og lysere ud. Yderligere highlighter vil være en bedste ven for at få dit ansigt til at lyse endnu mere i denne varme. Påfør på næsetippen, på hagen og på kindbenene for at se smuk og glamourøs ud. Dette er en vigtig del, især i løbet af sommerens bryllup makeup tips.

Tryk på Ups

Påfør desuden spray til ansigtsindstilling for at holde makeupen på plads og for at blive længere.

8. Hårmakeup

Nu er dette endnu en vigtig del, der ikke kan ignoreres. Du kan arbejde på en frisure, som du ønsker før eller efter makeup. Det anbefales dog bedst at sortere din frisure ud, før du begynder selve makeup. Gå efter en dejlig flettet bolle eller pony, eller lad være med sideklemmer for at se smuk ud. I tilfælde af strandmakeup om sommeren, glem ikke også at tilføre hårspray til sidst for at sikre, at dit hår ikke bliver kruset.

Yderligere tips:

Håber du kunne lide disse trin til, hvordan du går til sommermakeup. Her er et par andre tips

  1. Der er ikke noget vigtigere end påføring af en god solcreme om sommeren. Spring derfor aldrig over dette trin i din makeup -rutine.
  2. Du kan også købe solcreme til at sprøjte på dit ansigt en gang om fire timer. Efter sprøjtning kan du røre den med et SPF -bygget kompakt pulver.
  3. Makeup -tips til tør hud om sommeren inkluderer forbrug af tilstrækkeligt vand og hold dig selv hydreret. Du kan også yderligere have en fugtgivende spray i hånden, når du træder ud. Sprøjt dit ansigt med det for at holde dig frisk.
  4. Glem ikke at fjerne makeup, når den er færdig. Sov aldrig med makeup på. Brug derfor en god makeupfjerner eller en rensende lotion.
  5. Rens ansigtet godt, inden du går i seng. Dette trin er et must, når du anvender makeup i alle måneder.
  6. Påfør noget dejligt nattserum på huden for at hjælpe huden med at forynge og lysne og reparere sig selv.

Håber denne vejledning om sommer makeup tips var nyttig for dig. I betragtning af den brændende sol og varme overalt, er disse sommermakeup ideer påkrævet for at lysne din dag op og ikke lade sommervarmen ødelægge dig. Følg disse trin for at slå solen og varmen med stil. Fortæl os, hvad du synes om disse tips og tricks i hudplejeregimet om sommeren.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Kan mørkere hudfarve kvinder bruge fugtgivende lotion om sommeren?

Svar: Ja selvfølgelig! Alle hudtoner kan fortsætte og anvende fugtgivende lotion om sommeren. Det være sig mørkere eller lysere, og man bør bruge en god fugtgivende lotion. Det er en myte, at kvinder med mørkere hudfarve kan blive mørkere eller se mørke ud om sommeren, hvis sådanne lotioner påføres. Det er en grundlæggende hudplejeregime, som bør følges!

2. Kan fedtet hud anbefales at bruge fugtgivende lotion om sommeren?

Svar: Det er ofte en myte, at fedtet hud ikke kræver fugtgivende lotion. Det være sig enhver hudtype og hudfarve, og den har brug for næring og fugt for at absorbere og hydrere. På dagens marked er der flere lotioner, der ikke er fedtede og forhindrer huden i at blive fedtet. Vælg derfor og anvend en af ​​dem til din hud.

3. Hvor længe kan jeg tage på og være med makeup i sommersæsonen?

Svar: Det er op til dig og dit krav om makeup i løbet af sommeren. Det være sig hele dagen eller i et par timer, sørg for at fjerne makeup i slutningen af ​​dagen. Forlæng ikke makeup -applikationen, hvis den ikke er i brug eller påkrævet i henhold til hændelsen.

4. Hvilke produkter er nyttige til at fjerne solskoldning og solbrændthed om sommeren?

Svar: Somre vides at forårsage solskoldning og solbrændthed for flere mennesker. Derfor er det vigtigt at pleje huden mere om sommeren end nogen anden sæson. Påfør naturlige produkter som Aloe Vera, honning, kartoffel og tomat på ansigt og hals i sommermånederne. Påfør desuden hudforyngende serum om natten, før du sover. Du kan også anvende en god ansigtspakke hver uge med papaya og agurk til at reparere og forynge huden.