Hvordan laver man fejlfri og problemfri makeup til mørk hud?

Har du en mørk og mørk hudtone? Med endeløse diskussioner og argumenter om forskelle i hudtoner og ikke-inklusivitet i makeup produkter over tid, har vi i dag forskellige mærker og makeup looks, der slår stereotyperne ved at vise problemfri makeup på mørke hudtoner. Borte er de dage, hvor det er smukt at være fair, men i stedet er det nu mørkt den nye skønhed og mode. I betragtning af disse tendenser er vi her for at give dig et glimt af makeup til mørk og mellem-mørk hud.

Makeup til mørk hud

Alternativt kaldet brun eller mørk, disse udseende er mere end bare makeup, der bliver en slags identitet og stilerklæring. Lad os komme ind på, hvordan du opnår disse udseende i denne artikel.

Hvad er så nyt om makeup til mørk hud?

Hvorfor taler vi først og fremmest om mørk og mørk hudmakeup? Det er vigtigt at erkende, at vi alle ikke behøver at se rimelige ud for at være smukke. Den indre skønhed ligger i at være selvsikker og modig, acceptere og prale af ens hudfarve, uanset hvad det måtte være! Når det er sagt, er det også vigtigt ikke at vælge makeupprodukter, der får dig selv til at se fair ud, men i stedet vælge den rigtige, der matcher vores hudfarve. Hvis du er mørk og mørk i hudtonen, har vi mange mærker med specialiserede og skræddersyede hudtoner, hvilket giver os en chance for at udforske dem nærmere.

Makeup til mørk hud 4

Enkel makeup til brun hudfarve:

Det være sig til festlig eller daglig daglig enkel makeup til mørk hud; det er vigtigt at bemærke, at man altid skal vælge den rigtige makeup tone og produkt. Lad os begynde at undersøge makeupproceduren for mørk indisk hud ved først at forstå, hvad vi skal gøre, inden vi påfører makeup.

Hvad skal man gøre, inden man anvender makeup?

Det være sig at have et naturligt makeup -look til mørk hud, eller at have en dugfri og festlig finish. Først skal man vælge den rigtige undertone og hudfarve på produktet. Her er et par must-do som et første skridt.

1. Identificer din hudtone:

Makeup til mørk hud 1

Start altid først med at vælge det rigtige makeupprodukt. Gå til makeup -butikken, og start med at afprøve forskellige nuancer af makeupprodukter såsom foundation og concealer. Prøv en lappetest på halsen, og sørg for, at skyggen matcher din hals og kæbelinje godt. Dette er tricket til at vide, om du vælger den rigtige nuance af makeupprodukt. Prøv at forstå din hudfarve og undertone.

2. Vælg makeupprodukter:

Makeup til mørk hud 2

Gå med den farve, du er fortrolig med. Borte er de dage, hvor du tror lyse farver ikke kan passe til den mørke hudkvinder. Vær fed, og vælg de nuancer og farver, du er sikker på og er sikker på. Foretrækker nuancer, der matcher din hud og undertone godt.

3. Rensning:

Det første du skal gøre er at rense ansigtet grundigt. Du må ikke springe dette trin over, både om natten og om morgenen. Inden makeup påføres, skal huden renses grundigt. Brug et organisk og naturligt rensemiddel eller et produkt fra butikken, som du ønsker. For naturlige muligheder kan du også gå med besan, rosenvand, agurk og papaya. Alternativt kan du vælge rensning og ansigtsvask fra markedet.

Det er også vigtigt at skrubbe ansigtet hver uge for at undgå urenheder og støv, der samler sig oven på huden i form af forurenende stoffer, forurening og sol. Tag en god skrubbe og flyt ind med cirkulære bevægelser hver uge.

4. Fugtgivende huden godt:

Hudfugtning er afgørende i alle årstider. Overfladen bør ikke tørre ud, og det er vigtigt at gå med ordentlig hydrering hver dag uden fejl. Vælg en god fugtighedscreme og påfør ansigtet efter rengøringsrutinen. Giv det lidt tid til at slå sig ned i huden.

Fremgangsmåde til påføring af makeup til dusky og medium hudfarve:

Lad os nu begynde det primære trin for makeup og kende processen med at opnå fejlfri hud med disse makeupprocedurer.

Ansigtsmakeup til mørk hud:

Makeup til mørk hud 3

For alle er det første trin at anvende ansigtsmakeup. Her er forberedende trin til at få den rigtige makeup!

1. Brug Primer:

Det er altid vigtigt at bruge den rigtige primer til at sætte fundamentet rigtigt. Primer fjerner porerne, åbner dem og fungerer godt for at give en glat og mat finish. Ydermere hjælper det enhver med at sikre, at basen makeup forbliver på plads længere.

2. Få det rigtige fundament:

Afhængigt af din hudtype og tone kan det at vælge det rigtige foundation være det afgørende og prioriterede trin for at indstille makeup rigtigt. Mørk hud er ikke homogen; der er også flere hudtoner i den. Så tag det bedste fundament for mørk og mørk hudfarve og bland det godt. Prik det over hele ansigtet, og blend det med en airbrush eller makeup -svamp, som du foretrækker det. Flyt cirkulære bevægelser ind, og sørg for ikke at efterlade nogen patch nogen steder.

3. God Concealer:

Hvis du vælger at skjule acne eller bumser eller mørke rande, kan du anvende concealer i de berørte områder og blande det godt.

4. Bland dem godt:

Dette er et afgørende skridt. Når du har påført de tre første produkter, skal du blande dem godt med makeup -svamp eller børste. Efterlad ikke overskydende steder i huden.

5. Kompakt pulver:

Nu er det tid til at sætte basen rigtigt med godt kompakt pulver. Støv det over dit ansigt og lad det stå godt. Sørg for ikke at gå glip af nogen punkter i ansigtet fra det kompakte pulver. Alternativt kan du også bruge gennemskinneligt løst pulver til denne procedure. Hvis du er en person, der ikke ønsker at påføre pulver over hele ansigtet, så vil vi råde dig til at anvende det tæt på under øjnene og T-zone for den bedste dækning.

Øjenmakeup til mørk hud:

Makeup til mørk hud 5

Det næste trin er at få øjenmakeupen til at passe. Her er et par spor om, hvordan du gør!

1. Øjenskygge:

For enhver hudfarve er det vigtigt at vælge den rigtige øjenskygge. Det kan også afhænge af dine personlige præferencer eller begivenheder i din hånd. Bronze- og hvedeagtige shimmers, nøgen nuancer og neutrale mørke nuancer kan gå meget godt med øjenskygge til mørk og mørk hud. Derudover skiller juvel nuancer som lilla, den lyse farve blå, dyb bordeaux osv. Ud på din hudtone. Påfør et basislag efter eget valg i første omgang, og tilføj det ved at blande det godt. Sørg for at anvende det over hele øjenlåget. Du kan fortsætte med at bruge et lag øjenskygge og lade det være på tværs, eller gå videre med tre eller fire lag med forskellige nuancer for at tilføje drama.

2. Eyeliner:

Tag nu en flydende eller gel -eyeliner, og gå rundt om det øverste øjenlåg. Det kan tilføje et fremragende fedt og tykt look med lyse øjne.

3. Kajal:

Hvis du elsker kohl, kan du også anvende kajal på dine øjne. Et intenst og fedt look vil være dit helt!

4. Mascara:

Krøl dine øjenvipper godt med mascara, og det kan også hjælpe dig med at give tykke øjenvipper. En elegant makeover tilføjes øjeblikkeligt ved at gøre øjenmakeupen rigtigt!

5. Øjenbryn Makeup:

Hvis du elsker en dug og dramatisk finish, skal du fortsætte med at anvende øjenbrynsblyant for at tykke øjenbrynene. Kam dem grundigt for at give en skarp finish.

Læbe makeup til mørk hud:

Makeup til mørk hud 6

1. Lipliner:

Dette er et valgfrit trin. Hvis du elsker præcision og at være på punkt, skal du først tilføje en læbeforing efter eget valg, inden du påfører læbestift. Det kan hjælpe med at give et skarpt, kantet look. Du kan alternativt springe dette trin over og også gå direkte til påføring af læbestift!

2. Læbestift:

Tag nu din foretrukne læbestift og tilføj dine læber. Farven og skyggen afhænger helt af dine præferencer; du kan gå til butikken og hente den rigtige matchende nuance efter eget valg. Foretrækker den bedste matte læbestift til mørk hud, i stedet for flydende læbestifter, da de ser ud til at udjævne og give en problemfri finish.

Endelige touch-ups til mørk hud:

Makeup til mørk hud 7

Sidst men ikke mindst kan det at tilføre nogle sidste touch-ups føje en ekstra smule drama til din samlede makeup. Sådan gør du!

1. rødme:

Gå efter en koral og nøgen nuance rødme og støv den over kinderne. Det kan give dit ansigt en ekstra glød! Hvis du ikke vil gå for fed, kan du også vælge at gøre det mildt og subtilt.

2. Highlighter:

Endvidere er klarsignal for at tilføje highlighter ved hjælp af ventilatorbørste nær dine kindben, næsetip, indre øjenkanal og nær den spidse hage. Den bedste highlighter til mørk hudfarve kan være den, der er med bronzig glans i skyggen. Elegansen og vintage -looket i den klassiske stilerklæring tilføjet gennem highlighter er virkelig dejligt her!

3. Bronzer og shimmers:

Dette er igen et valgfrit trin. Hvis du elsker den flotte dugformede finish, med det solbrune look, skal du fortsætte med at anvende bronzer nær spidse områder af hagen og nær kæbekanten.

4. Makeup Spray:

Til sidst skal du sætte hele makeup på et sted ved hjælp af makeup spray. Sprøjt det godt i ansigtet ved at holde flasken på lidt afstand. Lad produktet stå på plads.

Yderligere tips:

I betragtning af disse trin og procedurer for, hvordan man anvender makeup til mørk og mellem indisk hudtone, er her et par tip til at give en fejlfri finish,

  1. Sørg for at fugte ansigtet grundigt, inden du påfører makeup. Det kan tilføre det overordnede udseende ekstra skønhed.
  2. Gå aldrig med forkerte nuancer. Fortsæt med at vælge den fede og rigtige nuance, uanset hvilken tone huden kan have.
  3. Påfør makeup spray til sidst, hvis du vil have makeup til at blive på plads i længere tid på dagen.
  4. Til brude makeup til mørk hud, gå videre med skinnende nuancer og bronzed udseende. Nøgenbilleder og neutrale med shimmers kan være eksotiske og trendy for dem med mørk hud.

Med disse ideer til, hvordan du går til makeup til mørk hud, håber du, at du har fået svar på dine forespørgsler. Hemmeligheden handler om at gå med den rigtige hudfarve og være selvsikker. Prøv dem og dræb dem i verden med stil og fed udseende!

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Kan rød og pink passe dem, der er i mørk hudfarve?

Svar: Det er en stereotype, at røde og lyserøde nuancer ikke passer til dem i medium og mørk hudfarve. Men du kan også gå med rød og lyserød nuance med neutral og nøgen undertone. Disse produkter kan passe godt til dem i mørkere hudtoner.

Q2. Passer mørk hudmakeup godt om sommeren?

Svar: Ja, du kan fortsætte med makeup uden tvivl, selv om somrene. Spring slet ikke over at påføre solcreme i denne sæson.

Q3. Jeg har en mørk mellemtonet hudfarve med fedtet hud. Kan fonden passe godt til min hud?

Svar: Det være sig enhver hudtype; du kan fortsætte med at påføre en langvarig primer og det rigtige fundament på din hud. På trods af at den har en fedtet hud, kan du altid anvende makeup. Nøglen er altid at have silkepapir klar med dig, hvis du har brug for det, og sørge for at give rettidige touch-ups med pulver.