Sådan påføres en foundation på ansigtet?

I dag vil vi tale om, hvordan man anvender foundation som en proff. Foundation er en meget vigtig del af makeupen, for hvis basen ikke er den rigtige, uanset hvad du anvender på dit ansigt, bliver makeup’en bare ikke rigtig.

Sådan påføres et foundation på ansigtet

Regel et er at vælge det rigtige fundament til din hud. Sørg for, at fundamentet er tættest på din hudtone. Test fundamentet på din hals, før du køber det. Kontroller også ingredienserne for at forstå, at den ikke indeholder nogen allergisk ingrediens, der kan påvirke din hud.

Sådan påføres et foundation på ansigtet:

Vælg dit fundament klogt:

I dag findes der flere former for fundament på markedet. Flydende foundation og stick foundation eller matte fundamenter er den mest populære af partiet. Hvis du har en tør hud, så er flydende foundation det bedste for dig, i mellemtiden hvis du har en fedtet hud, er foundationstift det, du skal vælge.

For at anvende et foundation perfekt skal du investere i en god foundationbørste. En god børste hjælper med at sprede det flydende fundament problemfrit på ansigtet og giver en perfekt finish. Fundamentet skal påføres med blide jævne strøg, hvilket kan gøres perfekt med en foundationbørste.

Sådan ansøger du et fundament?

1. Først og fremmest skal du rense ansigtet godt og derefter tone det med en toner og fugt det godt. Nu er dit ansigt klar til fundament. Dette trin får fundamentet til at se meget naturligt ud.

2. Efter at have rystet fundamentet godt, skal du klemme en lille mængde foundation ud på din håndflade og blande det godt med foundationbørsten. Sørg for, at din håndflade er ren.

3. Sæt fundamentet på ansigtet med prikker, der starter fra næsen, og flyt derefter til kinderne og derefter ansigtets kanter. Dæk hele ansigtet såvel som halsen. Spred det nu over det hele, og blend fonden forsigtigt godt. Tag dig tid og blend foundation godt ind i huden. Dette vil gøre udseendet naturligt. Koncentrer dig specielt om er omkring munden, især under øjet, da huden generelt er ujævn.

4. Det indre øjenkrog skal tillægges betydning. Kæbelinje og hårgrænse skal også have særligt fokus, da det er de områder, som vi generelt ikke er meget opmærksomme på.

5. Hvis du bruger et stiftfundament, skal du følge følgende måde: Påfør fundamentet direkte på ansigtet. Mærk tykke streger over hele ansigtet, især med kindben, næse og omkring hagen. Bland derefter fundamentet godt ved hjælp af dine rene fingre. Husk slagtilfælde skal være blide. Du kan også bruge en svamp til at blande.

6. Når alt er gjort, skal du tage noget gennemsigtigt pulver og duppe det på ansigt og hals. Dette vil sætte fundamentet på huden godt.

Bemærk:

  • Hvis du påfører fundamentet med fingrene, skal du gøre det i strøg opad.
  • Lad fundamentet sætte sig i huden i cirka 3 til 5 minutter. Når det er sat, kan du slette hele ansigtet med et silkepapir.
  • Hvis du har en jævn hud, behøver du ikke at påføre fundamentet på hele huden, du kan bruge det bare til at dække pletter eller ar i ansigtet.
  • Hvis du vil have et dugget look, kan du tilføje fugtighedscreme til din foundation sammen med en dråbe bronzer lotion. Dette vil give dig et dugigt udseende.
  • Hvis du bruger en svamp eller børste til påføring af foundation, skal du sørge for at rengøre den og desinficere den regelmæssigt for at beskytte den mod bakterier og andre mikroorganismer.