Ideoita makuuhuoneeseen Feng Shui -opin perusteella

Me kaikki tarvitsemme täydellisen yöunen. Yöllä lataamme uutta energiaa ja heräämme vilkkaana ja hyvällä tuulella. Tämä on paras tapa aloittaa uusi päivä. Siksi hyvät yöunet ovat erityisen tärkeitä kaikille. Jotta voisit levätä kunnolla, tarvitset kuitenkin taitavasti suunnitellun, harmonisen tunnelman makuuhuoneessa. Kuinka voit luoda tämän, esittelimme ensimmäisessä viestissämme Feng Shui -huoneideoiden muttereista ja ruuveista. Siellä uskolliset lukijamme voivat saada perustietoja Feng Shui -sääntöjen käytöstä makuuhuoneen suunnittelussa. Tämän päivän artikkelissa haluamme jatkaa Feng Shui -huoneideoiden aihetta ja keskittyä enemmän mahdollisiin virheisiin huoneen suunnittelussa. Luonnollisesti saat myös käytännön vinkkejä tällaisten virheiden välttämiseksi, jotta voit nauttia tasapainoisesta tunnelmasta omassa makuuhuoneessasi.

Jokaisen täytyy tuntea olonsa rauhalliseksi ja tasapainoiseksi makuuhuoneessa

Ideoita makuuhuoneeseen feng shui

Feng Shui -sääntöjen soveltaminen ja kiinalaiseen elämänfilosofiaan perustuvat suuret makuuhuoneideat voivat antaa henkilökohtaiselle elämällesi vahvan vauhdin. Ehkä olet jo ajatuksissasi, eikö? Pysy kuulolla ja lue, miten voit lisätä suotuisaa energiaasi!

Seuraavassa näytämme ensin, kuinka sänky asetetaan oikein. Vasta sitten katsomme niitä asioita, joilla ei ole sijaa Feng Shui -huoneessa. Lopulta tunnet varmasti olosi rikastetuksi näillä fiksuilla Feng Shui -vinkkeillä makuuhuoneen suunnitteluun ja haluat käyttää monia täällä kuvattuja makuuhuone -ideoita omassa makuuhuoneessasi.

Älykkäisiin makuuhuone -ideoihin kuuluu paras järjestys ja täydellinen hygienia tässä erittäin tärkeässä ja hyvin henkilökohtaisessa tilassa

Makuuhuoneideat sopivat parhaiten täydelliseen hygieniaan

  • Feng Shui -pohjaisia ​​älykkäitä makuuhuoneideoita: valitse sängylle oikea asento

Ovet ovat suuri osa Feng Shui -taidetta ja symboloivat niin monia asioita. Nyrkkisääntönä on kuitenkin tärkeää pitää sänky mahdollisimman kaukana ovesta. Feng Shui -asiantuntijat suosittelevat sängyn sijoittamista niin, että nukut pää ovelle, et jaloillasi. Lyhyesti sanottuna sänky ei saa olla ovilinjassa. Muuten huoneeseen voi virrata liikaa chi -energiaa, kermaisempaa sängyn suuntaan. Voimakas chi -virta voi aiheuttaa terveysongelmia ja pahimmassa tapauksessa aiheuttaa sydänongelmia sinulle.

Täydellisessä Feng Shui -huoneessa makuuvuode ei saa olla ovilinjassa

Ideoita Feng Shui -säännön makuuhuoneeseen

Sängyn on oltava vähintään puolitoista metriä ikkunasta

Ideoita makuuhuoneeseen feng shui

Oletetaan myös, että sängyn tulisi olla vähintään puolentoista metrin päässä ikkunasta, muuten chi -energia voisi helposti virrata ulos. Asiantuntijat varoittavat, että sänkyäsi ei ole suositeltavaa sijoittaa ikkunan alle. Tämä voi vähitellen kuluttaa henkilökohtaista energiaasi, koska ikkuna ei tarjoa tukea eikä suojaa. Yritä valita paras paikka sängylle sopivaan huoneeseen. Oikealla sängyn asennolla vältät jännitystä ja hermostuneisuutta ihmissuhteissasi.

Lisävinkki: Älä aseta sänkyäsi palkin alle. Yleisen Feng Shui -nyrkkisäännön mukaan ei ole suositeltavaa sijoittaa sänkyäsi suoraan palkin alle. Tämä voi aiheuttaa paineen tunteita, jotka voivat häiritä unta ja vahingoittaa terveyttäsi.

 Julkaistu pääty on erinomainen makuuhuoneen suunnitteluidea

Päätylevy täydellisiä makuuhuoneen ideoita

  • Jotain muuta sängystä Feng Shui -sääntöjen mukaisesti

On sanomattakin selvää, että sänky on tärkein huonekalu missä tahansa makuuhuoneessa. Sen asema ei ole vain perustavanlaatuinen terveydellemme, sisäiselle rauhalle ja tasapainolle, vaan on myös muita vaatimuksia, jotka Feng Shui -vuoteen tulee täyttää. Ensin aloitamme siitä Pääty. Yöllä kehosi tarvitsee hyvää suojaa ja turvallista mukavuutta, jotta se voi levätä työstä ja päivän stressistä ja lievittää kaikki huonot tunteet. Feng Shui suosittelee puusta valmistettujen kiinteiden sängynpäätyjen käyttöä. Monet saavat hyvän pehmustetun sängynpäädyn, koska se tekee molempien maailmojen parhaat puolet – se on lempeä ja tukeva.

 Mukava patja takaa sinulle tarvittavan nukkumismukavuuden

Ideoita patjan makuuhuoneeseen

Feng Shui säätää sen Maratze ovat myös selkeästi määriteltyjä. Niiden laatu on erityisen tärkeää, koska mitä paremmin lepäät yöllä, sitä paremmin olet valmis päivään. Valitse patja viisaasti ja varmista, että se antaa sinulle tukevan otteen ja edistää hyvät yöunet. Älä koskaan osta käytettyä patjaa, koska se ei ole vain erittäin epähygieeninen. Uskotaan, että aikaisempien omistajien energia on kerääntynyt siihen, ja periaatteessa sinulla ei ole aavistustakaan, millaista energiaa se voisi olla. Vältä vuoteita ja patjoja, jotka taittuvat seiniin, koska ne ovat yleensä epämiellyttäviä eivätkä terveitä kehollesi.

 Sängyn alla tulisi olla vähintään 30 cm vapaata tilaa, jotta Chu -energia voi virrata vapaasti

Ideoita nukkumissängylle

Sitten se on Sängyn korkeus Feng Shui -opin mukaan se on erittäin tärkeää terveelle unelle. Tämä mahdollistaa tasaisen energian virtauksen sängyn alla. Varmista siis, että sänkysi on riittävän korkea, vähintään 30 cm lattiasta, jotta energiavirta voi kiertää vapaasti. Tasoiset vuoteet tai ne, joissa on säilytystilaa patjan alla, ovat huonoja Feng Shui -päätöksiä, koska ne eivät jätä tilaa sängyn alle. Siellä chi -energia ei voi virrata, mikä voi johtaa monenlaisiin ongelmiin.

Eklektinen on täysin mahdotonta Feng Shui -huoneessa

Makuuhuone ideoita eklektinen

  • Mikä ei ole sallittua Feng Shui -huoneessa?

Kuten mainitsimme tämän artikkelin alussa, on olemassa joitakin makuuhuoneen suunnitteluvirheitä, joita valitettavasti useimmat asunnonomistajat tekevät. Tässä keskitymme näihin ja näytämme, millä esineillä ei ole tilaa harmonisesti sisustetussa makuuhuoneessa. Ensinnäkin sinun on yritettävä välttää sotkua ja esineiden tai vaatteiden kasaantumista kokonaan. Liian paljon sotkua tarkoittaa, että chi -energia ei voi kiertää makuuhuoneessasi, mikä voi aiheuttaa rakkautta ja terveysongelmia. Varmista, että sängyn ympärillä oleva alue on puhdas ja vapaa roskista.

 Feng Shui -huoneessa ei pitäisi olla häiriöitä.

Feng Shui makuuhuoneen ideoiden koristelu

On myös hyvä tietää, että kirjat voivat olla erityisen ylivoimainen sotkun lähde. Liian monet makaavat kirjat voivat häiritä makuuhuoneesi rauhaa ja hiljaisuutta. Kun saat huoneen näyttämään tältä, tuntuu siltä, ​​että se on työpaikka. Muutama kirja on sallittu makuuhuoneeseen, mutta ei enempää! Kirjat tulisi yleensä sijoittaa eri alueelle talossa.

Ole hyvä, ei televisiota makuuhuoneessa!

Ideoita makuuhuoneeseen Feng Shui ei säätele televisiota

Televisio on epäterveellinen lisä useimpiin huoneisiin. Ne eivät ainoastaan ​​luo haitallisia magneettikenttiä, jotka häiritsevät unta. Ne myös pitävät sinut hajamielisenä feng shui -huoneen ajatuksesta, että tämän pitäisi olla rentoutumisalue. Joten makuuhuoneessasi ei ole tilaa televisiolle, pidä se mielessä!

Tämä koskee myös työpöytiä. Tietokoneella työskentely makuuhuoneessa ei ole hyvä idea Feng Shui -sääntöjen mukaan. Jos asuintilaa on rajoitetusti, kannettava kannattaa peittää huivilla tai liinalla, kun sitä ei käytetä.

 Feng Shuin mukaan suunnitellussa makuuhuoneessa ei saa olla huonekasveja

Feng Shui -huoneideat eivät ole talon kasveja

Yang on maailmankaikkeuden erittäin aktiivinen periaate, jota luonnehditaan maskuliiniseksi ja joka liittyy taivaaseen, lämpöön ja valoon. Kasveilla uskotaan olevan paljon sitä, mikä tekee niistä sopimattomia makuuhuoneeseen. Korkea energiatasosi ja sisäinen aktiivisuutesi voivat viedä rauhallisen rauhan. Joten olisi paljon parempi saada kaikki huonekasvit ja leikkokukat pois huoneesta. Jos haluat pitää ne makuuhuoneessasi, yritä pitää ne poissa näkyvistä, kun olet sängyssä.

 Vältä peilejä makuuhuoneessa.

Peili makuuhuoneen feng shui

Feng Shui -asiantuntijat varoittavat, että makuuhuoneen peilit voivat aiheuttaa unettomuutta ja kutsua uskottomuutta huoneeseen. Peilit nähdään myös liian energisinä tällaiseen rentouttavaan tilaan. Jos peilit ovat tarpeen, asiantuntijat ehdottavat, että ne sijoitetaan kaapin ovien taakse.

Vesielementit, kuten suihkulähteet ja akvaariot, eivät kuulu Feng Shui -huoneeseen

Akvaario seinälle Feng Shui makuuhuone

Poista makuuhuoneesta kaikki esineet, jotka sisältävät tai edustavat vettä. Tämä sisältää akvaarioita, suihkulähteitä ja kuvia järvistä tai joista.

Feng Shui varoittaa, että näitä pidetään negatiivisina tekijöinä ja ne voivat johtaa mahdollisiin taloudellisiin menetyksiin tai ryöstöihin. Kukaan ei halua sitä?

Seuraa käytännön vinkkejämme ja luovia makuuhuone -ideoitamme ja suunnittele oma henkilökohtainen tilasi todelliseksi rentoutumisen keidas! Toimituksemme toivottaa sinulle hauskaa ja menestystä!

Feng Shui -opetus auttaa sinua luomaan rennon tunnelman kotona!

Makuuhuoneen feng shui


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80