Taskujousipatja – pieni opas ostopäätökseesi

Jos olemme nukkuneet lähes kolmanneksen elämästämme, meidän pitäisi tehdä se oikein. Vain tällä tavalla keho ja sielu voivat uusiutua joka ilta ja varmistaa iloisen alun päivälle. Tätä varten tarvitsemme kaikki hiljaisen ja viihtyisän nukkukeitaan, joka voi tarjota meille täydellisen nukkumismukavuuden. Tietysti tässä keskitytään sänkyyn, tarkemmin sanottuna patjaan. Ja oikean löytäminen ei ole helppo tehtävä nykyään, kun harkitset valtavaa valikoimaa patjoja.

Onko parempi ostaa kylmävaahto, lateksi, viskoosi tai pikemminkin taskujousipatja? Päätös riippuu useimmiten monista yksittäisistä tekijöistä, kuten nukkumis- ja makuutottumuksista, kehon painosta ja fysiikasta sekä allergioista ja henkilökohtaisista mieltymyksistä. Seuraavat rivit koskevat yhtä suosituimmista patjoista, taskujousipatjaa. Pysy kanssamme ja saat lisätietoja tämän patjan täydellisestä rakenteesta, tärkeimmistä ominaisuuksista ja lukuisista eduista.

taskujousipatja moderni makuuhuoneen kalustus

Mikä on taskujousipatja?

Taskujousipatja on jo todistanut itsensä ja kokee parhaillaan todellista hypeä. Jousipatjaperheen ylpeänä edustajana useimmat asiakkaat suosivat sitä ja ostavat sen aina mielellään. Ei myöskään ole ihme, koska tämäntyyppinen patja tarjoaa parhaan ergonomisen mukavuuden ja optimaalisen sängyn ilmaston. Mutta miksi taskujousipatjaa kutsutaan ja miten se on rakennettu??

Taskujousipatjat koostuvat monista ruostumattomasta teräksestä valmistetuista jousista, jotka on ommeltu erikseen puuvillakangaspusseihin. Jouset on liitetty suoraan muihin jousiin vain näiden taskujen kautta, mikä takaa hyvän pistejoustavuuden ja rungon sopeutumisen.

taskujousipatja sängyn valmistus paras nukkumismukavuus

Mitä kannattaa ottaa huomioon ostaessaan?

Turvallisuuden vuoksi sinun on kiinnitettävä huomiota muutamaan tärkeään ominaisuuteen, jotka puhuvat korkeasta laadusta, kun valitset taskujousipatjaa. Ennen kaikkea höyhenen määrä.

 • Jousien lukumäärä taskujousipatjassa

Periaatteessa pätee seuraava: mitä enemmän jousia, sitä tyylikkäämpi ja mukavampi patja. Laadukkaissa patjoissa on yleensä 1000–2000 teräsjousta, mikä takaa paremman pistejoustavuuden. Ja korkean pisteen joustavuus tarkoittaa itse asiassa parempaa kehon muodon imeytymistä makuulla. Myös jousen kierrosten määrällä on melko tärkeä rooli. Tämän pitäisi olla jo 6–7 kierrosta riittävän joustavuuden tarjoamiseksi.

 • Jousien puristuskovuus ja kovuusaste

Jousien puristuslujuus ei ole yhtä tärkeä mukavaan makuulle. Taskujousipatjojen puristuskovuusarvo antaa paremman käsityksen jousisydämen joustavuudesta. Joten mitä korkeampi luku, sitä parempi. Tämä tarkoittaa sitä, että korkeamman painon omaavien ihmisten tulisi hankkia patja, jonka puristuskovuusarvo on korkeampi.

Puristuksen kovuusarvoa ei kuitenkaan pidä sekoittaa patjan kovuusasteeseen. Kovuusasteita on 1–5, ja niitä edeltää kirjaimet "H" tai "F." nimetty. Yksi tarkoittaa – erittäin pehmeää ja 5 – erittäin kovaa, jolloin oikean kovuusasteen oikea määrittäminen riippuu aina omasta painostasi ja koostasi.

taskujousipatja nuori pari

 • Makaavat alueet lisäävät mukavuutta

Makaavien alueiden määrä kertoo myös paremmasta kehon tuesta taskujousipatjalla. Makaavat alueet vaihtelevat välillä 3, 5, 7 ja 9. Mitä enemmän makuualustoja patjalla on, sitä parempi makuulaatu. Kehon oikea asento sille varattuilla makuualueilla takaa optimaalisen ergonomisen selkärangan asennon ja siten rauhallisen unen ilman selkäkipuja ja lihaskramppeja.

taskujousipatjapisteen joustavuus paras laatu

 • Laadukkaat materiaalit

Taskujousipatjat takaavat suunnittelunsa ansiosta yleensä hyvän ilmankierron ja optimaalisen kosteuden kuljetuksen. Siitä huolimatta laadukkaat, kestävät materiaalit ovat välttämättömiä patjoja valmistettaessa, varsinkin jos haluat täydellisen nukkumismukavuuden. Luonnon kankaat, kuten puhdas puuvilla, neitsytlampaan villa, silkki, kashmir ja pellava sekä bambu ja kamelinkarva ovat listan kärjessä.

Myös muut korkealaatuiset, saasteettomat materiaalit, kuten Talalay-lateksi, parantavat ympäristötietoisuutta entisestään. Tämä ilmasto -neutraali tuote, joka on saatu trooppisesta kumipuusta, ei ole vain täysin vaaraton terveydelle, vaan myös melko kestävä, hengittävä ja erittäin joustava – täydellinen patjan tekstuurille.

Laadukkaat, hyvin todistetut valmistajat Sängyn valmistaja SCHRAMM Esimerkiksi he luottavat jatkuvasti tähän kestävään, innovatiiviseen kankaaseen tehdessään käsintehtyjä Saksassa -unituotteitaan. Perheyritys on pystynyt tarjoamaan ensiluokkaisia ​​sängyn mukavuuksia korkeimpiin vaatimuksiin vuodesta 1923 lähtien-räätälöityjä, ainutlaatuisia ja tinkimättömiä. Painopiste on SCHRAMM -taskujousipatjoissa, joissa on lämpökäsitellyt jouset. Patentoitu olkatuki ja automaattinen SHIFT -pääntuen säätö ovat lisäksi plussia, jotka puhuvat kestävästä innovaatiosta ja täydellisyydestä.

taskujousipatja hyvä uni terve

Jousipatjan tärkeimmät edut

 • Korkea pisteen joustavuus ja rungon sopeutuminen (riippuen taskuissa olevien jousien määrästä ja lujuudesta)
 • optimaalinen, ergonominen selkärangan sijoitus eri makuualueiden läpi
 • Tuskin melua liikuttaessa – hiljainen, äänetön uni
 • korkea vakaus – ommellut kangastaskut tukevat optimaalisesti vartaloa ja estävät sen uppoamisen
 • optimaalinen ilmankierto – erityisesti ihmisille, jotka hikoilevat paljon (ei kastumista – ei hometta!)
 • Sopii ihanteellisesti kaikkiin kehon asentoihin ja painoihin
 • hyvää vastinetta rahalle

Johtopäätös:

Carpe Noctem omassa sängyssä!

Ole turvallisella puolella ja löydä täydellinen taskujousipatja. Tällä on monia etuja, jotka voivat parantaa nukkumismukavuutta merkittävästi. Anna kokeneiden ammattilaisten neuvoa sinua ja hyötyä perinteistä ja täydellisestä ammattitaidosta. Välttämätön testi valehtelee on tietysti aina pakollinen patjaa ostettaessa.

Freshideenin toimittaja toivottaa hyvää yötä ja terveellistä, levollista unta!

terve unitasku jousipatja