15 elegáns és egyszerű Mangalsutra lánc

A hagyomány az, hogy a hindu kultúra szerint minden lány Indiában mangalsutrát visel minden lány számára Indiában. De ahogy változik az idő, a mangalsutra terveinek trendje is megváltozott. A mai nők nem szeretnek nehéz, hagyományos mintákat hordani. Ehelyett inkább mangalsutra láncokat viselnek, mivel könnyűek és divatosak. Gyémántokkal, smaragddal, rubinnal, aranygyöngyökkel stb.

Mangalya láncok divatos formatervezése képekkel:

Vessünk egy pillantást néhány lenyűgöző lánctervre, amelyeket a mangalsutra egyszerűen hordoz.

1. Virágos Mangalsutra lánc:

Virágos Mangalsutra lánc

A virágos tervezésű mangalsutra olyasmi, amit ajándékozhat szeretettjének. Egy egyszerű, egyetlen húros mangalsutra van itt csatolva egy virágmintás medállal. A láncot fekete gyöngyök is díszítik, és smaragdból ​​készült virág, amely növeli a szépséget. Egy ilyen hagyományos medál finom megjelenést kölcsönöz a ruháknak.

2. Templom tervezte Mangalsutra Design:

Templom tervezte Mangalsutra Design

Az arany színű mangalsutra lánc mindenki számára vágyik. Templomra tervezett medál, fekete és arany árnyalatokkal. Kortárs megjelenést kölcsönöz a vallásos nőknek. Szépségét fekete kristálygyöngyök függesztik a medál alá. Ez a legjobban megfelel a hagyományos és egyéb funkcióknak.

3. Egyszerű kettős láncú mangalsutra:

Egyszerű kettős láncú mangalsutra

Ez a finom láncú mangalsutra könnyű, fekete és piros gyöngyökkel fűzve egyedi megjelenést kölcsönöz a láncnak. Két vörös zománc van, amelyek csésze alakúak. A legegyszerűbb ruha vagy szári fölé viselve varázslatos megjelenést kölcsönöz. Rendszeres használatra is viselik.

4. Kör alakú fekete Mangalsutra Design:

Kör alakú fekete Mangalsutra Design

Mangalsutra lánc, amely etnikai megjelenésű ruhákon és szári -ken viselhető. A lánc fekete közepes jámbor gyöngyökkel van felfűzve, és kör alakú medál van hozzáerősítve. A medál szintén kör alakú fekete smaragdokkal van kirakva. Ez az egyszerű kinézetű mangalsutra növeli bárki szépségét.

5. Fekete és arany Mangalsutra lánc:

Fekete és arany Mangalsutra lánc

Egyszerű, de amolyan divatos megjelenést szeretne mangalsutrával! Próbálja ki ezt a mangalsutra láncot arany színben. Ennek a láncnak a fő vonzereje a golyós kialakítás, amelyet fekete gyöngyökkel és arany gyöngyökkel is hordoz. Ez egy egyszerű lánc, de elegáns megjelenést kölcsönöz alkalmi ruhákhoz is.

6. Gyöngy és gyémánt Mangalsutra készlet:

Gyöngy és gyémánt mangalsutra készlet

Szeret gyöngyöt és gyémántot viselni! Ez a gyönyörű kivitel mindenképpen az Ön számára. A kettős láncú zsinórok egy függővel vannak rögzítve, amely a héj kialakítását biztosítja. A tengeri gyöngy gyémántok görbe ágaival van rögzítve, ami csodálatos viselni a hozzá illő fülbevalókat. Az ilyen konstrukciót pártokban és funkciókban való hordozásra tervezték.

7. Egyszerű arany Mangalsutra:

Egyszerű arany Mangalsutra

A Mangalsutra arany láncok egyedi megjelenéssel rendelkeznek. Az egyik ilyen egyszerű és rendetlen kivitel a virágok. A lánc medálja arany virágmintával van domborítva. A fekete gyöngyös láncot bizonyos távolságban arany virágok is díszítik, hogy más és vonzó megjelenést kölcsönözzenek. Nehéz sarees -eken és kifejezetten virágmintás ruhákon viselik.

8. Leaf Designed Mangalya Chain:

Leaf Designed Mangalya Chain

Az arany láncú mangalsutra több smaragddal és fekete gyöngyös madzaggal lenyűgözően néz ki etnikai viseleten. A vörös és zöld smaragdokkal tarkított levélfüggő egyedi megjelenést kölcsönöz. A húr fekete gyöngyökkel van felfűzve. A levél kialakítása egy pápai fa, amely jámbor, így ez a mangalsutra a tisztaságot és a bizalmat jelképezi.

9. A Sun által tervezett Mangalsutra Design:

A Sun által tervezett Mangalsutra Design

Szeretne valami elbűvölőt szerezni bármely párt vagy vallási funkció számára. Egy egyszerű, hagyományos megjelenést kölcsönző lánc -mangalja nagyon látható etnikai sarees -en. A húr aranyból készült, és közöttük piros és zöld smaragd található. Míg a medált a nap ihlette, vörös és zöld apró smaragdokkal tűzdelve. A nap a hatalmat szimbolizálja, és ez a mangalszutra a nőiesség erejét és erejét is jelképezi.

10. Gyémántláncú Mangalsutra:

Gyémántláncú Mangalsutra

Egy rövid mangalsutra kövekkel bájos megjelenést kölcsönöz. A kettős láncú gyöngy, fekete gyöngyökkel és egy szép, függőleges, cirkónium kövekkel tűzdelt csillogással csillogást enged. A gyémántokkal együtt van egy aranyból készült görbe ág. Ez a kialakítás bármilyen ruhára alkalmas.

11. Arany és ezüst Mangalsutra Design:

Arany és ezüst Mangalsutra Design

Szeretne ajándékozni szerelmének valami nagyon klassz dolgot! Az arany, ezüst és gyémánt kombinációjával rendelkező mangalsutra lánc kialakításra gondolhat. A madzag arany és fekete gyöngyökből, a medál pedig ezüst csomókból és gyémánt szegecses golyókból készült, a közepén pedig arany csavar található, ami növeli a szépségét. Ez a kialakítás kiválóan illik a hagyományos ruhákhoz.

12. Dupla húros gyémánt Mangalsutra:

Dupla húros gyémánt Mangalsutra

Finom mangalsutra lánc, amely rendszeresen viselhető, és különleges funkciókból készül, aranyból és gyémántból. A kettős lánc, amelyet kedvező fekete gyöngyökkel készítettünk. A medál több virágszirommal van faragva egymás fölött. A szirmok levelei gyémántokkal vannak elkábítva, és a medálhoz illő csillogó fülbevalókhoz adják.

13. Pearl Design Mangalsutra:

Pearl Design Mangalsutra

Klasszikus megjelenést szeretne kapni mindennapi használatra! Itt található az egyik bájos mangalsutra lánc. Egyetlen fekete gyöngysor, függesztett medállal, szívhez szóló. A lánc szintén szál, közöttük piros gyöngyökkel. A medál gyöngy alakú, fekete, piros és arany dombornyomott kivitel meglehetősen igényes.

14. Ruby medál Mangalsutra Design:

Rubin medál Mangalsutra Design

A rubin minden nő vonzereje. Egyszerű, rubin medállal ellátott dizájn egészen elképesztő viselet kis funkcióknál, miközben elbűvölő megjelenést kölcsönöz az etnikumnak. Az egyetlen húrt fekete gyöngyök alkotják, míg a medál rózsaszín rubinnal és apró gyémántokkal van szegezve.

15. Fekete gyöngyök és gyöngy tervezte Mangalsutra:

Fekete gyöngyök és gyöngyök Mangalsutra

Keresek valami újat, amit viselni lehet a bulikban vagy házasságokban! A mangalsutra design négy fekete és arany gyöngy lánccal készült, és mindkét végén két tengeri gyöngy található. Ez egy új, stílusos megjelenésű mangalsutra design, amely stílusát egy lépéssel előrébb viszi a hagyományos stílusban.

A hindu esküvő számos stratégiával, funkcióval és rituáléval van tele. A mangalsutra lánc kialakítása mindig divatos volt az újonnan hindu menyasszonyokban. Különböző formatervezésével csodálatos kegyelmet ad a menyasszonynak.