15 Elegante og enkle Mangalsutra -kædedesign

Det er traditionen at bære en mangalsutra efter ægteskab for hver pige i Indien ifølge den hinduistiske kultur. Men som tiden ændrer sig, har tendensen i mangalsutras designs også ændret sig. Kvinderne i dag kan ikke lide at bære tunge traditionelle designs. I stedet foretrækker de at bære mangalsutra -kæder, da de er lette at have på og trendy. De er besat med diamanter, smaragd, rubin, gylden perle osv.

Trendy designs af Mangalya -kæder med billeder:

Lad os få et blik på få fantastiske kædesign, som mangalsutra kan bære med enkelhed.

1. Floral Mangalsutra kæde:

Floral Mangalsutra kæde

En blomsterdesignet mangalsutra er noget, du kan give til din elskede. En simpel enkeltstrenget mangalsutra er her vedhæftet med et vedhæng af et blomsterdesign. Kæden er også dekoreret med sorte perler imellem og en smaragddesignet blomst, der tilføjer til sin skønhed. Sådan en traditionel vedhæng giver et sart look på kjoler.

2. Temple Designed Mangalsutra Design:

Temple Designed Mangalsutra Design

En mangalsutra -kædesign i guld er noget, som alle ønsker sig. Et tempel designet vedhæng med nuancer i sort farve og guld. Det giver et moderne udtryk til de religiøse kvinder. For at tilføje til sin skønhed hænges sorte krystalperler under vedhænget. Det passer bedst til traditionelle og andre funktioner.

3. Enkel dobbeltkædet Mangalsutra:

Enkel dobbeltkædet Mangalsutra

Denne delikate kæde mangalsutra er let og vægtet med sorte og røde perler for at give kæden et unikt look. Der er to røde emaljer, der er kopformede. Når den bæres over den enkleste kjole eller saree, giver den et fortryllende look. Det bruges også til regelmæssig brug.

4. Cirkulært sort mangalsutra -design:

Cirkulært sort Mangalsutra -design

En mangalsutra kæde, der kan bæres på kjoler og sareer med etnisk look. Kæden er spændt med sorte mellemstore fromme perler, og en cirkulær vedhæng er fastgjort til den. Vedhænget er også besat med sorte smaragder i cirkulær form. Denne enkle mangalsutra tilføjer panache over alles skønhed.

5. Sort og gylden mangalsutra kæde:

Sort og gylden mangalsutra kæde

Vil du have et simpelt, men slags fancy look med en mangalsutra! Prøv dette mangalsutra kæde design i guld. Hovedattraktionen i denne kæde er kugledesignet, den også bærer med sorte perler og gyldne perler. Det er en enkel kæde, men giver også et elegant look, når det tages på casuals.

6. Pearl og Diamond Mangalsutra sæt:

Pearl And Diamond Mangalsutra sæt

Elsker at have perler og diamanter på! End dette smukke design er helt sikkert noget for dig. De dobbeltkædede strenge er fastgjort med et vedhæng, der giver designet af en skal. En havperle er fastgjort med kurvede grene af diamanter, som er fantastisk at have på med matchende øreringe. Et sådant design er lavet til at blive båret i fester og funktioner.

7. Simple Gold Mangalsutra:

Simpelt guld Mangalsutra

Mangalsutra kædesign i guld har sit eget unikke look. Et sådant simpelt og rodet design er af blomsterne. Kædenes vedhæng er præget med guldblomstdesign. Den sorte perlekæde er også dekoreret med gyldne blomster i en vis afstand for at give et anderledes og attraktivt look. Den bæres på tunge sareer og kjoler specielt med blomstermotiver.

8. Leaf Designed Mangalya Chain:

Blad designet Mangalya kæde

En guldkæde mangalsutra med flere smaragder og sort perlestreng ser fantastisk ud på etnisk slid. Bladvedhængets design besat med røde og grønne smaragder giver et unikt look. Strengen er spændt med sorte perler på afstand. Bladdesignet er det af et paveligt træ, som er fromt, og derfor symboliserer denne mangalsutra renhed og tillid.

9. The Sun Designed Mangalsutra Design:

The Sun Designed Mangalsutra Design

Vil du have noget glamourøst til enhver fest eller religiøse funktioner. En enkel kæde -mangalya, der giver et traditionelt udseende, er meget set bæres på etniske sareer. Strengen er lavet med guld og besat med røde og grønne smaragder imellem. Mens vedhænget er inspireret af solen og er besat med røde og grønne små smaragder. Solen symboliserer magt og derfor symboliserer denne mangalsutra også kvindens magt og styrke.

10. Diamantkædet Mangalsutra:

Diamantkædet Mangalsutra

En kort mangalsutra med sten giver et charmerende udtryk. Dobbeltkæden med perler med sorte perler og en dejlig vedhæng besat med cubic zirconia sten giver et blik af glamour. Sammen med diamanterne er der en kurvet gren lavet af guld. Dette design er velegnet til ethvert outfit.

11. Guld og sølv Mangalsutra Design:

Guld og sølv Mangalsutra Design

Vil du forære din kærlighed noget meget klassisk! Et mangalsutra -kædesign med en kombination af guld, sølv og diamanter er noget, du kan tænke på. Strengen er lavet af guld og sorte perler, og vedhænget er lavet af sølvknob og diamantbelagte kugler og i midten er et guld twist, der tilføjer til sin skønhed. Dette design passer meget godt til traditionelle kjoler.

12. Dobbeltstrenget Diamond Mangalsutra:

Dobbeltstrenget Diamond Mangalsutra

Et delikat mangalsutra kæde design, der kan bæres regelmæssigt og til særlige funktioner lavet af guld og diamanter. Den dobbelte kæde lavede vi med lovende sorte perler. Vedhænget er udskåret med flere blomsterblade over hinanden. Kronbladene er bedøvet med diamanter indeni, og for at tilføje til dens glamour øreringe, der matcher vedhænget, gives.

13. Pearl Design Mangalsutra:

Pearl Design Mangalsutra

Vil du gerne have et klassisk look til daglig brug! Her er et af de charmerende mangalsutra -kædesign. En enkelt snor med sorte perler med vedhæng vedhæftet er iørefaldende. Kæden er også tråd med røde perler imellem. Vedhænget er af en perleform med sort, rødt og gyldent præget design er ret krævende.

14. Ruby Pendel Mangalsutra Design:

Ruby vedhæng Mangalsutra Design

Ruby er enhver kvindes tiltrækning. Et enkelt design med rubinvedhæng er ganske fantastisk at have på på små funktioner, mens det giver et glamourøst udtryk på etnik. Den enkelte snor består af sorte perler, mens vedhænget er besat med en lyserød rubin og små diamanter.

15. Sorte perler og perle designet Mangalsutra:

Sorte perler og perle designet Mangalsutra

Leder du efter noget nyt at bære i fester eller ægteskaber! Mangalsutra -designet er udformet med fire kæder af sorte og gyldne perler og fastgjort med to havperler i begge ender. Dette er et nyt stilfuldt mangalsutra -design, der fører din stil et skridt videre med en traditionel stil.

Hindu bryllup er fyldt med mange strategier, funktioner og ritualer. Mangalsutra -kædesignet har altid været trendy i de nyligt hinduistiske brude. Med forskellige designs giver det bruden en vidunderlig nåde.