15 Enkle Mangalsutra -designs med billeder

Mangalsutra er et værdifuldt løfte mellem brud og brudgom. Det er en let, men meningsfuld tradition for hinduistisk ægteskab. Der står, at bruden er af evigets brudgomme. Mangalsutra viser brudgommens velbefindende. En mangalsutra er en smuk hukommelse fra ægteskabet, der indeholder kærlighedsfølelser fra brudgommen til bruden. Designet af mangalsutra skal være enkelt og elegant, som en dame kan bære dagligt. Det minder om hendes kærlighed og ærlighed over for brudgommen. Det har stor betydning i brudens liv.

simple mangalsutra designs

Mangalsutra er en blanding af kæde og sorte perler med nogle gange dekorativt vedhæng. Hvis matchende øreringe er der, bliver det til en komplet halskæde. Det opgraderer det overordnede udseende af gifte kvinder.

Smukke og stilfulde enkle Mangalsutra -designs til kvinder i trend:

Lad os se på de 9 bedste mangalsutra -designs.

1. Enkle Mangalsutra -designs med hængende vedhæng:

Enkle Mangalsutra designs med hængende vedhæng

Det er en stilfuld mangalsutra kæde i guld og med sorte perler. Det hængende vedhæng ser ud til at Jhumar er hængt på taget. Denne enkle guldmalsalsra har et fint teksturdesign. Nogle snore hænger under vedhæng med små sorte og guldperler.

2. Delikat enkelt linje Mangalsutra:

Delikat enkelt linje Mangalsutra

Det er et enkelt mangalsutra -mønster med en enkelt linje af små sorte perler. Den har to lyserøde blinkende bolde knyttet til hinanden. Imellem disse lyserøde kugler er en krog forbundet til at dingle et smukt diamantvedhæng. Dette er enkelt til daglig brug.

3. Enkel Mangalsutra med diamant vedhæng:

Enkel Mangalsutra med diamant vedhæng

Dette er mangalsutra enkelt design med to diamant vedhæng. Kæden har et led af sorte perler af mellemstørrelse. Vedhænget har en stor og en lille diamant med tre åbne cirkler. Over stor diamant er der to cirkler, og en cirkel er mellem to diamanter.

4. Dobbelt Vati Simple Mangalsutra:

Dobbelt Vati Simple Mangalsutra

Det er Maharashtrian enkelt guld mangalsutra design. Det har dobbelt kæde og dobbelt vati vedhæng. To guld vati hænges under små fire guldmønter. Dette mønster er populært i Maharashtra State. Denne vati er fantastisk dekoreret med foringsdesign.

5. Single Line Mangalsutra med ædelsten:

Single Line Mangalsutra med ædelsten

Dette enkle mangalsutra enkle design har ædelsten på påfuglemotiv. En sort perlekæde er fastgjort med et forbløffende vedhæng med påfugldesign. Denne påfugl er dekoreret med hvid diamant, og der hænger en lyserød pæreformet ædelsten under vedhænget.

6. Mango Motiv Simple Mangalsutra Designs:

Mango Motiv Simple Mangalsutra Designs

Dette enkle mangalsutra -design er saftigt med mangomotiv. Der er en smuk guldkæde med en række sorte perler i et bestemt hul. Der er et omvendt mangomotiv i guld med en række små guldkugler fastgjort over motivet. Tre sorte perler hænger på motiv.

7. Trendy Mangalsutra med påfuglefjer:

Trendy Mangalsutra med påfuglefjer

Dette er simpel guldmalsalsutra med en tyk guldkæde. Der er sorte kugler ved hvert interval. Der er smukt vedhæng med påfuglefjer design. Fjerfarven er hvid med sort perle på toppen. En meget fin kurve er givet på guld og ligner en rigtig påfugl.

8. Perle- og guldkugler Mangalsutra:

Perle- og guldkugler Mangalsutra

Dette er et fantastisk mangalsutra -design med en enkelt sort perlekæde. Der er tre grønne perler og to guldkugler på anden måde. Denne kombination af guld og grøn perle er unik og giver et look af høj standard. Disse perler har blinkende funktioner.

9. Simpelthen Classic Gold Mangalsutra:

Simpelthen Classic Gold Mangalsutra

Denne mangalsutra har et klassisk guldmønster som to guldpinde, der møder hinanden. Dette enkle mangalsutra -design i guld har et rivende design i guld, og det er dækket med sølvcirkel. Det er indrettet med skinnende guld.

10. Black Beaded Simple Mangalsutra:

Sort perler Simple Mangalsutra

Det er enkle mangalsutra -designs med sorte perler. Hele kæden har en række sorte perler. Der er store sorte kugler over et eller andet interval. Det er et ukompliceret mangalsutra -design med sort kugle. Den sorte kugle får støtte af guld. Sort bold virker udstrålende.

11. Rose Pendel Simple Mangalsutra:

Rose vedhæng Simple Mangalsutra

Dette mangalsutra enkle design er i et lag sort perlekæde. Vedhænget er med to tykke guldpinde. Denne pind er forbundet med en rose diamant vedhæng. Rosen er prydet med en hvid diamant. Disse rosen diamanter glimter som en stjerne. Rose vedhæng spreder sin lugt.

12. Laxmi vedhæng Mangalsutra:

Laxmi vedhæng Mangalsutra

Dette er to lag mindre sorte perler kæde med Goddess Laxmi vedhæng. Der er guldmønt vedhæng med et billede af gudinden Laxmi. Det er baseret på religiøst tema, og der er to røde stænger på begge sider af vedhænget. Denne vedhæng skal søge velsignelse fra gudinden Laxmi.

13. Single Layer Pearl Mangalsutra:

Single Layer Pearl Mangalsutra

Dette er et meget blødt mangalsutra -mønster. Dette enkle guld mangalsutra -design har tre perler i træk. Der er en cirkel af guld præget med diamant imellem hver perle. Kæden er i enkelt linje med sorte perler. Designet får stor berømmelse med disse ultrabløde perler.

14. Sort blomster vedhæng Mangalsutra:

Sort blomster vedhæng Mangalsutra

Det er to-lags mangalsutra enkelt design med tre sorte blomster. Der er en lille kurvet pind pyntet med sort diamant. Under denne pind er der to cirkler præget med hvid og sort diamant og over den en cirkel mere med sorte og hvide diamanter.

15. Enkel Mangalsutra i hvidt og gult guld:

Hvidt og gult guld Simple Mangalsutra

Dette er et mesterværkdesign i guld mangalsutra. Den ene side er der en hvidguldpind fastgjort med gul guldpind på den anden side. Med hver pind er der mousserende diamantstjernedesign. Disse pinde har fået en fin form. Dette er simpelthen et designerstykke.

Enkle mangalsutra -designs er i øjeblikket meget berømte, da det er justerbart at bære regelmæssigt. Selv arbejdende kvinder kan bære sådanne designs uden besvær. I øjeblikket er der en tendens til, at bruden vælger sit eget mangalsutra -design. Tidligere valgte hendes svigerinde at vælge meget traditionelt design. Men nu kan en brud frit vælge sit mangalsutra -design. I stedet for stort etnisk design er sarte designs mere udbredt i mangalsutra. Hun vil ikke engang være bange for tyveri og kan bevæge sig overalt uden spændinger.