9 Stilfulde sølv Mangalsutra designs med billeder

Mangalsutra er en lovende tråd, der bæres af hinduistiske brude. Det er et af ægteskabsritualerne, hvor brudgommen binder mangalsutraen i brudens hals kendt som Mangalam Kalyanam. Mangalsutraen bæres af brudene i hendes mands lange liv. Traditionelt blev mangalsutra lavet med en simpel tråd i haldi. Men med ændringen på smykkemarkedet er mangalsutra nu også tilgængelige i guld og sølv.

Smukkeste sølv Mangalsutra designs til kvinder inden for mode:

Her er få fantastiske designs af mangalsutra -designs i sølv, som ville skabe et ønske om at have i din samling.

1. Ædelsten sølv Mangalsutra:

Ædelsten Sølv Mangalsutra

Mangalsutra lavet med sølv får her et kurvet design, der holder en ædelsten i øjenform i midten. For at gøre det mere yndigt er tre diamanter også fastgjort under og over ædelstenen. Med en enkelt sort og sølv perlekæde bæres den på kjoler.

2. Ganga Jamuna Silver Mangalsutra:

Ganga Jamuna Silver Mangalsutra

Ganga Jamuna er ret i trend i disse dage. Mangalsutra sølvguldmønsteret har et vedhæng lavet i sølv besat i diamanter, mens sidekurverne får et gyldent præg. Kæden er også lavet med sort perle og gyldne perler for et andet look.

3. Enkel sølv Mangalsutra:

Enkel sølv Mangalsutra

Et enklest design i mangalsutra -kæde i sølv bæres også bredt af kvinderne på casuals og etnik. Kæden i sølv får sorte perler i et eller andet hul. Designet er inspireret af sølvkæderne. For at fastgøre de sorte perler med hinanden placeres en sølvperle imellem.

4. Månen Sølv Mangalsutra:

Månen Sølv Mangalsutra

En kombination af off moon og besat diamanter er givet til sølv mangalsutra designs. Den eneste sorte perlekæde er fastgjort med en månedesignet vedhæng. Månen er end dekoreret med diamanter for at give et designer look.

5. Curvy Silver Mangalsutra Designs:

Curvy Silver Mangalsutra Designs

Inspireret af mehendi -designene, de kurvede sølv mangalsutra vedhæng designet med mindre arbejde. Sølvgrenene får diamantfiksering, der er defineret som dugdråber og blade. Vedhænget får også et diamantbesat rivende design i slutningen.

6. Sort blomst sølv Mangalsutra:

Sort blomst sølv Mangalsutra

Mangalsutra sølv ser mere kunstnerisk ud, når det får et strejf af sorte perler. Den sølv vedhæng besat med diamanter, er endvidere givet en sort blomst med en midterrød sten. Vedhænget får en dobbelt mangalsutra -streng for et andet look.

7. Praktisk sølv Mangalsutra:

Praktisk sølv Mangalsutra

Handy mangalsutra i sølv er bredt accepteret af de kvinder, der elsker at bære designertilbehør. Mangalsutraen får en dobbelt sort perlestreng med et enkelt udseende. Designet får endvidere en lille sølv cirkulær vedhæng, der er besat med hvide diamanter og en sort diamant i midten.

8. Skalsølv Mangalsutra:

Skalsølv Mangalsutra

Mangalsutra designs i sølv får et nyt snoet design, som er inspireret af skaldesignet. Den dobbelte snor i sorte perler får et sølvvedhæng besat med diamanter og en perle. Det ser fascinerende ud med lignende design øreringe.

9. Sun Pendant Silver Mangalsutra Design:

Sun Pendel Sølv Mangalsutra Design

Et mangalsutra -design med et solvedhæng er meget udbredt på den sydlige side af Indien. Det er et mønster med from betydning. Mangalsutraen er lavet med både guld- og sølvmetaller. Vedhænget er lavet af både sølv- og guldstråler i diamanter med en tåre hængende nedenunder.

Sølv mangalsutra symboliserer udsmykkede, yndefulde, elegance og meget mere. Derfor definerer sølvmangalsutra feminin energi, renhed, vision, styrke, klarhed og meget mere. Mangalsutra -designs i sølv sælges bredt, da de giver et charmerende look, når de kombineres med diamanter. En anden fordel ved mangalsutra i sølv er, at vedhænget kan få enhver form for design med nøjagtighed.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80