9 stílusos ezüst Mangalsutra minták képekkel

A mangalsutra egy kedvező szál, amelyet a hindu menyasszonyok viselnek. Ez az egyik házassági rituálé, ahol a vőlegény a mangalsutrát a menyasszony nyakába köti Mangalam Kalyanam néven. A mangalsutrát a menyasszonyok viselik férje hosszú életére. Hagyományosan a mangalsutra egyszerű szállal készült a haldi -ban. Az ékszerpiac változásával azonban a mangalsutra arany és ezüst színben is kapható.

A legszebb ezüst Mangalsutra minták a nők számára a divatban:

Íme néhány elképesztő ezüst mangalsutra mintázat, amely vágyat keltene a gyűjteményében.

1. Drágakő ezüst Mangalsutra:

Drágakő ezüst Mangalsutra

Az ezüstből készült mangalsutra ívelt kialakítású, és középen szem alakú drágakövet tart. Annak érdekében, hogy még imádnivalóbb legyen, három gyémántot is rögzítenek a drágakő alá és fölé. Egyetlen fekete és ezüst gyöngylánccal ruhákon hordható.

2. Ganga Jamuna Silver Mangalsutra:

Ganga Jamuna Silver Mangalsutra

A Ganga Jamuna manapság meglehetősen divatos. A mangalsutra ezüst arany minta medálból készült, ezüstből készült, gyémánttal szegélyezett medál, míg az oldalsó ívek aranyszínűek. A lánc fekete gyöngyből és aranygyöngyből is készül, hogy más megjelenést kapjon.

3. Egyszerű ezüst Mangalsutra:

Egyszerű ezüst Mangalsutra

Az ezüst mangalsutra lánc legegyszerűbb formáját a nők széles körben hordozzák alkalmi és etnikai szempontból is. Az ezüst lánc némi résen fekete gyöngyöket kap. A dizájnt az ezüst láncok ihlették. A fekete gyöngyök egymáshoz rögzítéséhez ezüst gyöngyöt helyeznek közéjük.

4. A Hold ezüst Mangalsutra:

A Hold ezüst Mangalsutra

Az ezüst mangalsutra minták a hold és a szöges gyémántok kombinációját kapják. Az egyetlen fekete gyöngy lánc holdra tervezett függővel van rögzítve. A holdat ezután gyémántokkal díszítik, hogy dizájner megjelenést kölcsönözzenek.

5. Curvy Silver Mangalsutra Designs:

Kanyargós ezüst Mangalsutra Designs

A mehendi minták ihlette, kanyargós ezüst mangalsutra függők, kisebb munkákkal. Az ezüst ágakat gyémánt rögzítéssel látják el, amelyeket harmatcseppek és levelek határoznak meg. A medál a végén gyémánttűvel ellátott könnycsepp -kialakítást is kapott.

6. Fekete virág ezüst Mangalsutra:

Fekete virág ezüst Mangalsutra

A mangalsutra ezüst, ha fekete drágaköveket kap, művészibbnek tűnik. Az ezüst medál gyémántokkal szegélyezve fekete virágot kap, középen vörös kővel. A medál kettős mangalsutra karakterláncot kap egy másik megjelenéshez.

7. Handy Silver Mangalsutra:

Handy Silver Mangalsutra

A praktikus ezüst mangalsutrát széles körben elfogadják azok a nők, akik szeretnek dizájner kiegészítőket viselni. A mangalsutra kettős fekete gyöngyfüzért kapott, egyszerű megjelenéssel. A kialakítás egy kis ezüst kör alakú medált is kapott, amelynek közepén fehér gyémánt és fekete gyémánt van.

8. Shell Silver Mangalsutra:

Shell Silver Mangalsutra

Az ezüst Mangalsutra minták új csavart formatervezést kapnak, amelyet a héj kialakítása ihletett. A fekete gyöngyökben lévő kettős húr ezüst medált kap gyémántokkal és gyöngyökkel. Hasonló kialakítású fülbevalóval lenyűgözőnek tűnik.

9. Nap függő ezüst Mangalsutra Design:

Nap függő ezüst Mangalsutra Design

A mangalsutra dizájnt napfüggővel széles körben viselik India déli oldalán. Ez egy jámbor jelentésű minta. A mangalsutra aranyból és ezüstből készült. A medál ezüst és arany sugarak felhasználásával készült gyémántban, és egy könnycsepp lóg lefelé.

Az ezüst mangalsutra a díszes, kecses, eleganciát és még sok mást szimbolizál. Ezért az ezüst mangalsutra meghatározza a női energiát, tisztaságot, látást, erőt, tisztaságot és még sok mást. Az ezüst mangalsutra mintákat széles körben értékesítik, mivel gyémántokkal kombinálva bájos megjelenést kölcsönöznek. Az ezüst mangalsutra másik előnye, hogy a medál bármilyen formatervezésre képes.