9 Traditionelle forgyldte Mangalsutra designs i trend

Mangalsutra er tegn på ægteskab. Hver gift kvinde bærer den om halsen. Dette tegn på ægteskab ses overalt i Indien. Mange kvinder bærer det dagligt. De skal gå ud iført den. Så at bære det på daglig basis kan være en risiko. Da der er mange tilfælde af kæderystning i hele Indien. Derfor foretrækker mange kvinder at bære forgyldte Mangalsutra frem for ægte guld Mangalsutra. Iført en forgyldt Mangalsutra er risikofrit og slet ikke dyrt. Det ser meget ægte ud, og derfor kan du bære det dagligt. Forgyldt Mangalsutra har samme mønstre og designs som ægte guld Mangalsutra ville have.

Nyeste og smukke Mangalsutra -designs med guldbelagt til kvinder:

Her er få stilarter af forgyldte Mangalsutra Designs.

1. To strandede forgyldte kæder Mangalsutra:

To strandede kæder Gold Platted Mangalsutra

Normal Mangalsutra har en kædetråd, som vedhænget er forbundet med. To strandede forgyldte Mangalsutra har to kædetråde, der forbinder til vedhænget. Dette er en anden stil end almindelig Mangalsutra. De er slidt til fester og funktioner, da det er lidt tungt og godt at se på.

2. Vati forgyldt Mangalsutra:

Vati forgyldt Mangalsutra

Vati guldplatteret Mangalsutra har et til to cirkulære vedhæng. Hvis to, så skal de betyde sammenhold. En Vati betyder forening af to sjæle. Denne dybe meningsfulde Mangalsutra bæres hovedsageligt af kvinder i Maharashtra. De kan bæres dagligt, da de er i bløde designs.

3. Indledende brev Gold Platted Mangalsutra:

Indledende brev Gold Platted Mangalsutra

Hvis du keder dig fra at bære den samme gamle Mangalsutra -stil, så er denne stil noget for dig. Indledende bogstav Mangalsutra har ethvert bogstav som vedhæng. Normalt bærer kvinder deres ægtefælles navns første bogstav. Denne stil kan lide af nye brude, der er meget kærlige.

4. Besat forgyldt Mangalsutra:

Besat forgyldt Mangalsutra

Besat forgyldt sæt Mangalsutra har diamanter og sten besat i vedhænget. De er for det meste kunstige. De er beregnet til at være trendy og meget fashionable. Det er for det meste festslid og sjov stil at eksperimentere med. Den er for det meste kort i længden.

5. Forgyldt krone Mangalsutra:

Forgyldt krone Mangalsutra

Kronguldplanteret Mangalsutra har vedhæng som en krone. Denne stil er meget almindelig i Mangalsutra. Det ses hos størstedelen af ​​kvinderne. Du kan bruge den til daglig fritid. Dette design kan også bruges til arbejde. Det er enkelt og klassisk.

6. Fem cirkulære forgyldte vedhæng Mangalsutra:

Fem cirkulære forgyldte vedhæng Mangalsutra

Normalt har Mangalsutra et til to vedhæng. Nogle designs har flere vedhæng. Fem cirkulære vedhæng barberer fem vedhæng. De er lige meget adskilte vedhæng. De bæres af hovedsagelig fiskerkvinder. Det er et traditionelt design. Det ser godt ud på dem.

7. Guld Diamant Forgyldt Sølvkæde:

Guld Diamant Guldbelagt Sølvkæde

Guld diamant forgyldt sølvkæde har vedhæng i guld med diamant besat i den. Kæden er i sølvmetal med guldplader. Dette giver et meget realistisk look. De bæres til fester og funktioner. De skal tages af, da platting kan komme af ved at bruge hårde kemikalier på den.

8. Lagdelt forgyldt Mangalsutra:

Lagdelt forgyldt Mangalsutra

Lagdelt guldplatformet Mangalsutra har lag af kæde. Disse kæder er af forskellig længde. Så de ligner lag, når de bæres. De har sorte og guldperler. Da de er platted er de meget billige. Hvis du går for at købe dem for ægte guld, vil det koste dig meget. Det er perfekt til bryllupper.

9. Karugamani Chain Gold Platted Mangalsutra:

Karugamani Kæde Guld Platted Mangalsutra

Karugamani forgyldte kæder Mangalsutra har en særlig medaljon i midten. Dette design er fra det sydlige Indien. Den bæres af alle sydindiske damer. Lågen er lavet af et støbt metal. Det har for det meste ikke diamanter og sten. Dette komplette gulddesign ser godt ud til fester og små funktioner.

Forgyldt Mangalsutra er et billigt alternativ til daglig brug Mangalsutra. Der er ingen mulighed for Mangalsutra for gifte kvinder, så det er praktisk. Det er pålideligt og trendy. Og da det ikke er dyrt, kan du ændre din Mangalsutra regelmæssigt uden at bruge meget.