50 maailman kauneinta rantaa, joilla voit myös mennä lomalle talvella

Saksan talvisäännöt ja lämpömittari putoavat yöllä selvästi alle 0 asteen. Näinä pakkaspäivinä voi vain haaveilla auringosta ja taivaansinisestä sinisestä merestä, eikö? Haluatko matkustaa seuraavien viikkojen aikana ja paeta tämän maan pitkää ja yleensä lumista talvea? Sitten meillä on sinulle parhaat matkakohteet romanttiselle talvilomalle auringossa. Tässä on 50 henkeäsalpaavaa kuvaa, jotka esittävät maailman kauneimmat rannat ja joiden pitäisi motivoida sinua ottamaan pitkän matkan matka. Ei ole mitään tekosyytä, miksi et halua varata rantalomaa edes talvella. Suurin osa saksalaisista matkustaa lomien aikana taistelemaan talvimasennusta vastaan. Ehkä sinäkin?

Lanikai Beach, Hawaii odottaa vieraitaan! Täältä löydät joitain maailman kauneimmista rannoista.

Maailman kauneimmat rannat Lanikai Beach Hawaii

Jos nyt todella tarvitset pakopaikkaa, mielesi vaeltaa todennäköisesti paikasta toiseen, missä aurinko paistaa voimakkaasti, useimmissa tapauksissa ympäri vuoden. Haluatko istua eksoottisella trooppisella rannalla, kuten Fidžillä tai Bora Boralla, nauttia viileän drinkin ja katsoa syvänsinistä merta?

Tämän skenaarion ei tarvitse olla vain utopia, koska näytämme sinulle täsmälleen paikat, joissa voit viettää talvilomasi romanttisella ja jännittävällä tavalla.

 Hanalei Bay, Havaiji – maailman parhaiden surffaajien unenomainen lahti.

Kauneimmat rannat maailmassa Hanalei Bay Hawaii

  • Jotkut maailman kauneimmista rannoista ovat Havaijilla

Havaijilla on joitain maailman parhaista rannoista, varsinkin kun on kyse uimisesta ja surffaamisesta. Tulivuoren saarten lämpötila on jatkuvasti korkea, joten Tyynenmeren vesi on miellyttävän lämmintä ja kristallinkirkasta. Nämä luonnonolot ovat muuttaneet Havaijin yhdeksi maailman suosituimmista matkailukohteista kaikkina vuodenaikoina. Ensimmäisessä kuvassa näet Lanikai Beachin, joka sijaitsee Oahun saaren koillisrannikolla. Offshore -koralliriutan ansiosta tämän rannan vesi on erittäin rauhallista ympäri vuoden ja on siksi ihanteellinen uimiseen ja sukellukseen sekä purjehdukseen ja purjelautailuun. Toisessa kuvassa on Hanalei Bay, maailman parhaiden surffaajien unelmalahti. Tässä lajissa on parhaat olosuhteet – täydellinen surffaus ja jatkuvasti korkeat aallot!

 Punalu’un ranta, Havaiji, on tunnettu mustasta hiekastaan.

Maailman kauneimmat rannat Punalu'u Beach Hawaii

  • Floridan ja Kalifornian kauneimmat rannat

Floridaa kutsutaan englanniksi “Sunshine State”, tietysti hyvästä syystä. Sää täällä on yksinkertaisesti upea ympäri vuoden, meille eurooppalaisille varsinkin talvikuukausina, muuten se on liian kuuma. Vierailijoita houkuttelevat pääasiassa kauniit pitkät hiekkarannat, etenkin tämän Atlantin rannikon itärannikolla. Turistit voivat löytää ensiluokkaista majoitusta lukuisista hotelleista ja lomakomplekseista. Lähes rajaton määrä urheilu- ja viihdemahdollisuuksia on edelleen käytettävissäsi. Lisäksi Floridalla on monipuolinen luonto – voit ihailla maalauksellisia jokisuita, upeaa vedenalaista maailmaa ja suomaisemia, joten jokaiselle maulle ja tyylille löytyy jotain.

 Siesta Key, Florida – yksi maailman suosituimmista matkakohteista.

Kauneimmat rannat maailmassa Siesta Key Florida

Yllä oleva kuva esittää vaikuttavan Siesta Key Beachin Floridassa. Se sijaitsee lähellä Sarasotan keskustaa ja on säännöllisesti yksi Floridan ja myös maailman kauneimmista rannoista pehmeän valkoisen kvartsihiekan ansiosta (joka pysyy viileänä myös lämpötilan noustessa). Ranta on leveä ja tarpeeksi pitkä löytääkseen rauhallisen paikan. Lämmin kirkas vesi on ihanteellinen uimiseen ja sukellukseen.

 Miami Beach – Florida

Maailman kauneimmat rannat Miami Florida

Miami on yksi Floridan suosituimmista matkakohteista. Miamin kauniilla rannoilla voit ottaa kauniin rusketuksen päivällä ja pitää loputtomasti hauskaa illalla. Koska South Beachin klubit houkuttelevat maailmankuuluja DJ: itä ja rannat ovat täynnä houkuttelevia ihmisiä. Joten tämä tekee siitä yökyöpeleiden ja rannan ystävien keskuksen.

Sanibelin saari – Florida

Maailman kauneimmat rannat Sanibel Island Florida

Sanibel Island on huomaamaton paikka Floridan länsirannikolla, joka tunnetaan kauniista simpukoistaan. Ihmiset tulevat kaikkialta tekemään ”Sanibel Stoopin”. Paikalliset saaristolaiset kutsuvat tätä turistihaluksi etsiä rannoilta ainutlaatuisia mereneläviä.

 Pensacolan ranta – Florida

Maailman kauneimmat rannat Pensacola Beach Florida

Floridan rannan valitseminen voi olla vaikea tehtävä, koska ne kaikki näyttävät houkuttelevilta ja kutsuvilta. Mutta Pensacola on yksi edullisimmista kaupungeista tässä aurinkoisessa tilassa. Palkittu Pensacola Beach on vain 20 minuutin päässä kaupungin keskustasta. Lähistöllä on myös viihtyisiä lounaspaikkoja.

Mission Beach – Kalifornia

Maailman kauneimmat rannat Mission Beach California

Yhdysvaltojen kaakkoisrannikolta lennämme suoraan länteen, kohti Golden Statea! Tätä amerikkalaiset kutsuvat Kaliforniaksi. Täältä länsirannikolta löytyy myös kauniita ja kauniita rantoja, ennen kaikkea Mission Beach. Paikka on ihanteellinen perheystävälliselle lomalle. On kilometrejä rantoja, joita hengenpelastajat valvovat. Lisäksi vesi on rauhallista, joten se on täydellinen innokkaille uimareille ja sukeltajille. Pilvisenä päivänä on kuitenkin lähellä monia muita nähtävyyksiä, kuten vierailu San Diegon eläintarhaan.

 Carmelin ranta – Kalifornia

Maailman kauneimmat rannat Carmel Beach California

Puolikuun muotoinen Carmel Beach on yksi Kalifornian kauneimmista rannoista. Koirat saavat kuitenkin olla vain hihnassa täällä. Siellä on myös rantalentopalloa ja jopa puulämmitteitä, joissa voit siemailla juustoa ja viiniä samalla kun katselet ja ihailet auringonlaskua.

 Santa Monica, Kalifornia

Maailman kauneimmat rannat Santa Monica Kalifornia

Esimerkiksi Santa Monican ranta on yksi Los Angelesin piirikunnan kauneimmista alueista, ja sen ikoninen laituri on tunnettu koko osavaltiossa. Suuren huvipuiston lisäksi löydät myös akvaarion, historiallisen karusellin ja ruokakojuja.

Eagle Beach, Aruba – sanoinkuvaamaton Karibian tunnelma

Kauneimmat rannat maailmassa Eagle Beach Aruba

  • Henkeäsalpaavat kauneimmat rannat maailmassa ovat Karibialla

Kuitenkin Karibiaa kuvataan upeaksi maa -alueeksi keskellä merta. Tästä syystä se on auringon nälkäisen matkailijan paratiisi. Lukuisat pienet ja suuret saaret tarjoavat vierailijoille maailman kauneimpia rantoja. Olemme listanneet joitain niistä sinulle alla.

Yksi Aruban parhaista rannoista on Eagle Beach, joka tunnetaan leveistä, pehmeän valkoisen hiekan peittämistä rannoista. Jos kuitenkin tuntuu olevan aktiivinen, voit mennä melontaan tai meloa. Harjoituksen jälkeen pulahdat varmasti Karibianmereen.

 Trunk Bay, Yhdysvaltain Neitsytsaaret

Kauneimmat rannat maailmassa Trunk Bay Yhdysvaltain Neitsytsaaret

Trunk Bayä pidetään yhtenä Yhdysvaltojen Neitsytsaarten parhaista rannoista ja se on Travelin mukaan & Vapaa -aika St. Johnin ylpeys ja yksi parhaista Karibian saarista. Tämä upea ranta sijaitsee Neitsytsaarten kansallispuistossa, ja siksi se tunnetaan taivaansinisestä vedestä, pehmeästä valkoisesta hiekasta ja 225 metriä pitkästä vedenalaisesta polusta. Lyhyesti sanottuna, sukeltajien paratiisi!

 Bora Bora, Ranskan Polynesia

Maailman kauneimmat rannat Bora Bora Ranskan Polynesia

Bora Boran saari on kuuluisa henkeäsalpaavan kauniista rannoistaan. Lisäksi loma-nälkäinen löytää rauhallista taivaansinistä sinistä vettä ja matalia laguuneja, jotta voit rentoutua tuntikausia rannalla.

 Nassau, Bahama

Kauneimmat rannat maailmassa Nassau Bahama

 

Nassaun rannat ovat upeita, mutta tämän Bahaman saaren todellinen vetovoima on sukellus, jonka aikana näkyvyys voi nousta jopa 30 metriin. Parhaita tutkittavia kohteita ovat esimerkiksi Trinity Cave ja Blue Hole, syvä luonnollinen reikä, jossa on valtavia kaloja.

Culebra, Puerto Rico

Kauneimmat rannat maailmassa Culebra Puerto Rico

Tällä pienellä saarella, 25 km Puerto Ricon itärannikolta, ei ole suuria lomakohteita tai hienoja ravintoloita. Luis Peñan kanavan luonnonsuojelualueen rannoilla on upeita sukellusmahdollisuuksia. Pidä silmällä stingrays ja merikilpikonnat.

 Puerto Vallarta, Meksiko

Kauneimmat rannat maailmassa Vallarta Meksiko

Tämä meksikolainen lomakohde vetoaa kaikkiin pariskunnista kevään katkaisijoihin. He kaikki kuitenkin arvostavat, että monet Puerto Vallartan baarit ja klubit ovat aina kiireisiä. Lisäksi urheilufaneille tarjotaan monia vesiurheilulajeja, kuten banaaniveneilyjä ja luistelu.

 Long Bay Beach, Turks- ja Caicossaaret

Maailman kauneimmat rannat Long Bay Beach Turks- ja Caicossaaret

Turks- ja Caicossaaret ovat tunnettuja maailmanluokan kalastuksestaan. Saariketjun ympärillä olevat vedet ovat täynnä sinisiä merileipiä, joten löydät täydelliset kalastusmahdollisuudet ympäri vuoden. Intohimoiset uimarit ovat kuitenkin myös täällä oikeassa paikassa.

 Harrismith Beach, Barbados

Kauneimmat rannat maailmassa Harrismith Beach Barbados

Tämä piilotettu rantahelmi Barbadoksen saarella on täydellinen paikka eristäytyneelle lomapäivälle lepoa ja rentoutumista varten. Mutta päästäksesi sinne sinun on mentävä alas kalliolle veistetyistä kiviportaista merelle päin. Heti kun saavut, nauti täydellisestä rentoutumisesta Karibian tunnelman kanssa.

Selaa nyt koko kuvagalleriaa ja löydä kauniimpia rantoja, jotka ovat maailman suosituimpia matkailukohteita kaikkina vuodenaikoina. Varmasti voit helposti valita seuraavan lomakohteen!

 Maailman kauneimmat rannat – Pinneyn ranta, Nevis Karibialla

Maailman kauneimmat rannat Pinneyn Beach Nevis Karibialla

 Gulf Shores, Alabama

Maailman kauneimmat rannat Gulf Shores Alabama

Horseshoe Bay Beach, Bermuda

Maailman kauneimmat rannat Horseshoe Bay Beach Bermuda

Kuiva Tortugasin kansallispuisto, Florida

 Kauneimmat rannat maailmassa Dry Tortugas National Park Florida

Copacabana – Brasilian tunnetuin ranta

Maailman kauneimmat rannat Copacabana Brasilia

 Seminyak – suosittu ranta Indonesiassa

Kauneimmat rannat maailmassa Seminyak Beach Indonesia

Makena Beach, Havaiji Kauneimmat rannat maailmassa Makena Beach Hawaii

 Seitsemän kilometriä rantaa Caymansaarilla

Kauneimmat rannat maailmassa Seven Mile Beach Caymansaaret

Railay Beach, Thaimaa

Maailman kauneimmat rannat Railay Beach Thaimaa

Playa Juanillo, Dominikaaninen tasavalta

Maailman rannat Playa Juanillo Dominikaaninen tasavalta

 Es Cavallet Beach, Espanja

Kauneimmat rannat maailmassa Es Cavallet beach Espanja

 Sand Harborin ranta, Nevada

Maailman kauneimmat rannat Sand Harbor Beach Nevada

 Cape Cod National Seashore, Massachusetts

Kauneimmat rannat maailmassaCape Cod National Seashore Massachusetts

 Hamptons, lähellä New Yorkia

Kauneimmat rannat maailmassa Hamptons New York

Pampelonnen ranta, Ranska

Maailman kauneimmat rannat Pampelonnen ranta Ranska

 Bondi Beach, Australia

Maailman kauneimmat rannat Bondi Beach Australia

Outer Banks, Pohjois -Carolina

Maailman parhaat rannat Outer Banks Etelä -Carolina

 Hiekkaranta, Maine

Maailman kauneimmat rannat Sand Beach Maine

Spiaggia de Sansone, Italia

Maailman kauneimmat rannat Spiaggia de Sansone Italia

 Reynisfjaran ranta, Islanti

Maailman kauneimmat rannat Reynisfjara Strand Islanti

Huntington Beach, Kalifornia

Maailman kauneimmat rannat Huntington Beach California

Condado Beach, Puerto Rico

Maailman kauneimmat rannat Condado Beach Puerto Rico

Driftwood Beach, Georgia, Yhdysvallat

Maailman kauneimmat rannat Driftwood Beach Georgia USA

 Cannon Beach, Oregon, Yhdysvallat

Maailman kauneimmat rannat Cannon Beach Oregon USA

 Cape May, New Jersey, Yhdysvallat

Maailman kauneimmat rannat Cape May New Jersey USA

Harbour Cliff Beach, Englanti

Maailman kauneimmat rannat Harbour Cliff Beach England

 Manuel Antonion ranta, Costa Rica

Maailman kauneimmat rannat Manuel Antonio Beach Costa Rica

 Ruby Beach, Washington, Yhdysvallat

Maailman kauneimmat rannat Ruby Beach Washington USA

Perissan ranta, Kreikan saaret

Maailman kauneimmat rannat Perissan ranta Kreikan saaret

 Myrtle Beach, Etelä -Carolina

Maailman kauneimmat rannat Myrtle Beach Etelä -Carolina

 Anakenan ranta, Chile

Kauneimmat rannat maailmassa Anakena Beach Chile

 Pfeiffer Strand, Kalifornia

Maailman kauneimmat rannat Pfeiffer Strand California